Închirieri auto 10€/zi - Închiriază mașina potrivită nevoilor tale oriunde in România. Judeţul Hunedoara

Închiriază mașina potrivită nevoilor tale. Oferim o gamă variată de autoturisme cu predare oriunde în România. Judeţul Hunedoara

Recomandari:

Vizitarea Județului Hunedoara prin închirierea unui Automobil

Top 10 Obiective Turistice Impresionante

  • 1. Castelul Corvinilor.
  • 2. Peștera Polovragi.
  • 3. Biserica Băncuța.
  • 4. Băișoara – Peștera lui Poli.
  • 5. Reșița – Hanul lui Manuc.
  • 6. Cetatea Deva.
  • 7. Cheile Nerei.
  • 8. Curtea Domnească Sarmizegetusa.
  • 9. Lacul Govora.
  • 10. Bazna Săraci.
Județul Hunedoara este una dintre cele mai frumoase zone din sud-vestul României, având o mulțime de locuri de vizitat. Istoria și cultura nu o pot duce lipsă de minuni. În timpul sejurului dumneavoastră în această regiune, închirierea unui automobil poate face vizitarea mult mai plăcută și mai accesibilă. În cele ce urmează, ne vom concentra pe cele mai importante destinații în județ și vom întrezări vizitarea lor prin intermediul inchirierii unui automobil.

Castelul Corvinilor

Castelul Corvinilor este una dintre cele mai cunoscute fortărețe din Europa, reprezentând, de asemenea, una dintre principalele destinații turistice din Romania. Se află lângă municipiul Hunedoara și este amplasat într-una dintre cele mai spectaculoase priveliști ale văii Mureșului. Odată ajuns, veți fi uimiți în fața turnurilor impunătoare și a zidurilor masive, construite în secolul al XV-lea. Pe lângă clădirile deosebite, veți descoperi și muzeul care adăpostește o colecție mare de piese arheologice și istorice.

Peștera Polovragi

Acesta este un alt obiectiv obligatoriu în Județul Hunedoara. La doar câțiva kilometri de municipiul Hațeg, această peștera se află într-un peisaj în care pădurea se împletește cu masivele montane, cercetate de-a lungul anilor de speologii entuziaști. Cele mai frumoase zone din aceasta peștera se află la o adâncime de 16 metri, unde se gaseă o mulțime de formațiuni stâncoase spectaculoase.

Biserica Băncuța

Biserica Băncuța se află în localitatea Boița, aproape de municipiul Deva si este o biserică moldo-valahă construită în secolul al XVI-lea. Valorile arhitectonice ale bisericii sunt printre cele mai bine prezervate din întreaga țară și conțin icoane strașnic pictate și sculpturi deosebite. În plus, biserica adăpostește și o mulțime de relicve istorice, precum cele două ceasuri de pe turlele sale.

Băișoara – Peștera lui Poli

Peștera lui Poli se află în apropierea satului Băișoara, în apropierea Munților Țarcu. Cele 18 niveluri ale acestei peșteri ciudate sunt adevărate sculpturi ale măreției naturii. Această peșteră oferă o experiență deosebită pentru turiști, pe care îi poartă prin tuneluri, la galerii și la izvoare și cascade diferite. În spațiul său incandescent și unic, această locație încântă orice vizitator.

Reșița – Hanul lui Manuc

Pentru călătorii prin județul Hunedoara, hanul lui Manuc din Reșița este probabil una dintre cele mai bune opțiuni de vizitare. Situat pe strada Ștefan cel Mare, acest han a fost construit în 1791 și este încă habitată. Aici, muzeul și magazinul cu obiecte vechi, cusute și tâmplărituri fascinantă, precum și vechiul măcinat de apă - totul constitue o destinație memorabilă pentru cei care se simt fascinați de cultura și istoria acestei zone.

Cetatea Deva

Lângă municipiul Deva se află încă o destinație turistică iconică a județului – Cetatea Deva. Această cetate și-a câștigat reputația datorită turlelor sale înalte, arhitecturii sale interesante și numeroasele sale turnuri de apărare. Chiar și astăzi, atmosfera acelui secol al XIII-lea se poate simți în cetate, când veți parcurge curțile înconjurătoare. Cetatea Deva este locul perfect unde puteți simți magia trecutului și frumusețea acestei regiuni.

Cheile Nerei

Cheile Nerei este una dintre cele mai populare destinații din Romania. Hărțile acestei zone sunt completate cu un circuit lung și interesant, care traversează prin parcurile naționale Jiblea și Nerei Valea Cernei. Pe parcursul acestui traseu, veți putea vedea cascada Bigăr- cascada creată de traseul râului Nera și de cascadele de gheață ce datează din vremurile glaciare.

Curtea Domnească Sarmizegetusa

Împreună cu celelalte atracții turistice din apropierea Țebei Sarmizegetusa și a Cetății Piatra-Roșie, curtea domnească Sarmizegetusa este un alt loc must-see în județ. Aceasta a fost construită acum mai bine de 1900 de ani și constituie o sursă de inspirație și un excelent exemplu pentru arhitecții moderni.

Lacul Govora

În căutarea unei oaze de relaxare, cea mai mare atracție turistică din județul Hunedoara este Lacul Govora. Această destinație faimoasă se află pe malul lacului Oltet, lângă municipiul Anina și se bucură de cadre naturale spectaculoase și de aerul sărat inedit al stațiunii de tratament balnear Marghita.

Bazna Săraci

În apropiere de localitatea bine-cunoscută a Subcetății, se află Bazna Săraci, un mic și cochet sat, unde veți descoperi o mulțime de măiestrie arhitectonică și deopotrivă migală și farmec. Peisajele pe care le veți vedea vor surprinde prin frumusețea lor și veți putea găsi, de asemenea, numeroase biserici superbe și frumoase cimitire cioplite în stânca înconjurătoare. De ce ar trebui să vizitați Județul Hunedoara? Dacă sunteți în căutarea unui sejur de neuitat, închirierea unui automobil în Județul Hunedoara poate fi o opțiune excelentă. Acest lucru vă va oferi libertatea de a explora această parte frumoasă și încântătoare a României. Veți fi încântați să vizitați obiective istorice precum Castelul Corvinilor, bisericile vechi, cetățile și așa mai departe. Peisajele unice și natura care se împletește cu destinațiile istorice vă vor oferi ocazia de a descoperi o regiune cu o cultură și istorie rică. Nu ezitați să vă începeți călătoria prin această parte pitorească a României și bucurați-vă de experiența de neuitat!

Cazare Ieftina. În această secțiune am centralizat cele mai bune oferte 💖

Acceptare?Utilizarea de cookies