Închirieri auto 10€/zi - Închiriază mașina potrivită nevoilor tale oriunde in România. Judeţul Giurgiu

Închiriază mașina potrivită nevoilor tale. Oferim o gamă variată de autoturisme cu predare oriunde în România. Judeţul Giurgiu

Recomandari:

Inchirierea Auto in Judetul Giurgiu

O recenzie a inchirierii auto in Judetul Giurgiu – locul perfect pentru a petrece cateva zile pierdute in exploatarea prietenilor si a experientelor memorabile. Judetul Giurgiu se afla in sudul Romaniei, chiar la granita cu Bulgaria. Inchirierea auto in giurgiu ofera un mod de a explora judetul si inlocuieste orice mijloc public de transport, permitandu-va sa economisiti timp si sa va bucurati de confort si siguranta. Pe langa avantajele necesitate pentru exploatare, inchirierea auto ofera punctul de pornire ideal pentru a vizita multe dintre obiectivele turistice importante si punctele de interes ale judetului.

Avantajele Inchirierii Auto

 • Economii – chiar si atunci cand vine vorba de inchirieri auto, economia este unul din avantajele cel mai importante. Inchirierea auto ofera posibilitatea de a economisi bani, comparativ cu mijloacele publice de transport si monteaza bugetul total al vacantei.
 • Confort – Inchirierea auto ofera confortul si siguranta cu care nu exista in nici un mijloc public de transport. O sa aveti mai mult control asupra traseului, cat si asupra situatiilor de trafic.
 • Varietate de vehicule – Pentru a se potrivi cu nevoile fiecarei calatorii, inchirierea auto ofera o gama variata de vehicule – infiintarea unui road trip, mini-vacante sau calatorii pentru familiile mai mari.
 • Flexibilitatea – Inchirierea auto ofera libertate de a mentine planuri de viitor fara limite si bucurati de viteza constanta in lipsa grijilor transportului public.

Ofertele Inchirierii Auto

Inchirierile auto in judetul Giurgiu sunt oferite in mai multe locatii, inclusiv in orasele principale si statiunile turistice importante. Majoritatea oferta transportul de la si la aeroport si ofera oferte speciale si reduceri pentru proprietarii de carduri de fidelitate.

Cum Alocati o Masina

Alocarea unei masini este simpla. Poti efectua o rezervare online, prin intermediul unui site web sau poti schimba cu un vanzator din magazinele locale aflate in apropierea aeroportului sau a unui oficiu de inchirieri auto. In plus, vei primi o copie scrisa a rezervarii si o lamurire scrisa despre politica de zbor si politica de mentenanta. Un amanunt important de retinut este ca tarifele variabile si pachetul dvs. pot include taxele, intretinerea si asigurarea. Odata ce ai facut rezervarea, vei fi preluat de la aeroport de un reprezentant al agentiei de rent-a-car cu care ai incheiat tranzactia.

Puncte Turistice Populare

In cazul in care alegeti sa inchiriati un automobil in Judetul Giurgiu, aveti ocazia de a explora principalele obiective turistice si puncte de interes:

 • Muzeul National "George Enescu" din Targoviste – Muzeul ofera vizitatorilor o plimbare fascinanta prin istoria sa si prin evenimentele care au schimbat Romania.
 • Rezervatia Naturala "Snagov" din Snagov – Acesta rezervatie naturala unica ofera vizitatorilor sanatatea si relaxarea necesara printr-o portiune muntoasa, lacuri si rauri.
 • Movila Miresii – Amplasat in satul cu acelasi nume, monumentul movila miresii adaposteste una dintre cele mai vechi cetati din Romania, impresionanta.
 • Muzeul Satului Snagov – Un muzeu rural cu tematica traditionala, permite vizitatorilor sa exploreze mai mult despre stilul de viata al taranilor de acu mai bine de 100 de ani.

In plus, inchirierea unui automobil in judetul Giurgiu va da posibilitatea sa explorati orasele flexibile cum sunt Chitila, Dudu si Caciulati, sau sa ajungeti usor la obiective si numeroase lacuri muntesti – Iezerul Snagov si Pasarile. De asemenea, vei avea ocazia sa explorezi zonele mai greu accesibile ale judetului pe care mijloacele publice de transport nu le acopera.

Polita de Inchiriere

 • Cererea de inchiriere a unei masini trebuie sa fie facuta 28 de zile inainte de ziua de inchiriere.
 • In plus, masinile trebuie sa fie returnate trimestrial.
 • Persoanele intre 25 si 70 de ani permit sa inchirieze masini si vor primi documentele necesare la livrarea masinii.
 • Masina nu poate fi mutata dincolo de hotarele judetului, cu exceptia destinatiilor speciale prezentate de firma de inchiriere.
 • La returnarea masinii, trebuie sa prezentatiContractul de Inchiriere si contractul de asigurare. Aceste documente pot fi luate de la serviciul de inchirieri local.

Concluzie

In concluzie, inchirierea auto in Judetul Giurgiu a oferit numeroase avantaje, oferind varietate, control, flexibilitate si economii. Cu toate avantajele incluse, atractiile turistice si punctele de interes de care se bucura Judetul Giurgiu sunt perfecte pentru a va bucura de o vacanta de vis.

Cazare Ieftina. În această secțiune am centralizat cele mai bune oferte 💖

Acceptare?Utilizarea de cookies