Închirieri auto 10€/zi - Închiriază mașina potrivită nevoilor tale oriunde in România. Judeţul Dolj

Închiriază mașina potrivită nevoilor tale. Oferim o gamă variată de autoturisme cu predare oriunde în România. Judeţul Dolj

Recomandari:

Vizitând Judeţul Dolj, Inchiriaţi un Automobil pentru cea mai Bună Experienţă

Vizitați Primul Muzeu al Renumitului I.L. Caragiale

Județul Dolj, situat în vestul României, este plin de locuri istorice și culturale. Pe lista de obiective turistice de neratat se numără acest muzeu dedicat unuia dintre cei mai cunoscuți dramaturgi români, I.L. Caragiale. Muzeul, care a fost deschis în anul 1965, conține cea mai extinsă colecție de manuscrise si documente scrise de Caragiale, precum și scobitori de care a folosit autorul in timpul redactării noilor texte. Muzeul mai conţine și fotografii ale primului teatru obscur, un teatru pe care Caragiale l-a înființat și regizat la Constanța.

Vizitați Muzeul de Artă Oltenia

Acest muzeu este situat în centrul Craiovei și este considerat unul dintre cele mai mari muzee din țară, având o colecție impresionantă de peste 6000 de artiacle din domenii precum arta plastică, pictura, sculptura si ceramica. Muzeul este cunoscut pentru lucrarile de artă ale principalilor artiști români de la primele decenii ale secolului al XX-lea, inclusiv Nicolae Grigorescu și Theodor Aman. Muzeul are și câteva sculpturi unice și îngrozitor de frumoase.

Explorați Castelele şi Reşedinţele din Regiune

Judeţul Dolj este cunoscut pentru castelele sale și reşedinţele, unele vechi de mai bine de 500 de ani. Una dintre cele mai bine prezervate clădiri ale epocii medievale este Castelul Corvinilor care datează din secolul al XV-lea și care a fost construit de comandantul Ivan Corvinul. Acesta este acum locul unde se află un muzeu ce oferă vizitatorilor oportunitatea de a descoperi istoria regiunii. Alte câteva clădiri pe care vă recomandăm să le vizitaţi sunt Castelul de Apa Veche, Castelul Bals, vechea reşedinţă a familiei Craioveanu și Casa Barada, una dintre cele mai vechi case construite în Craiova.

Vizitați Monumentul Eroilor

De asemenea, pentru o experienţă în plus în Dolj, ar trebui să vizitați Monumentul Eroiilor. Situat în centrul Craiovei, acest monument se află în amintirea celor care au murit în Primul Război Mondial. Monumentul a fost construit în anul 1923 și este inițial compus din două crucifi umane, infatisându-i pe Ion Movilă și Voievodul Basarab.

Descoperiţi Centrul Vechi al Craiovei

Pe lângă monumentele istorice enumerate, căutătorii de aventură ar trebui să vină la Craiova și să descopere fascinanta lume a centrului vechi. Acest centru vechi este împânzit de străzi îngust lanţuite prin clădiri frumoase de la sfârşitul secolelor XVIII și XIX. Dacă veți explora această zonă, veți putea descoperi biserici vechi, cafenele, cafenele, clădiri uimitoare și patrimoniu arhitectural asupra căruia a trecut timpul.

Inchiriaţi un Automobil pentru a Explora Regiunea

După cum v-am spus, există multe obiective turistice interesante în Dolj și cea mai bună modalitate de a experimenta întreaga regiune este prin închirierea unui automobil. Aceasta este cea mai convenabilă și eficientă modalitate de a vă deplasa în această regiune. Dacă veți închiria un automobil ar trebui să vă alegeți parcul auto în funcție de modelul și mărimea pe care le doriți și în plus dacă vă interesează prețul, opțiunile sunt aproape nelimitate. Automobilele variază în mărime și preț, astfel încât să poată fi alese în funcție de numărul de persoane și de bugetul de care dispuneți.

Concluzie

Județul Dolj oferă un număr mare de obiective turistice, precum muzeele, castelele și reşedinţele, monumentele și centrul vechi, pe care ar trebui să le vizitați când veniți în acest raion. Inchirierea unui automobil este cea mai bună opțiune de a explora întreaga regiune, datorită prețurilor competitive și a varietății de modele și mărimi disponibile. Cu toate acestea, este important să vă asigurați că aveți la dispoziție toate informaţiile necesare despre parc auto și motorizarea vehiculului înainte de a face rezervarea. Nu uitați să obțineți documentele necesare și să respectaţi regulile stradale atunci când vă apucați de drumeție.

Cazare Ieftina. În această secțiune am centralizat cele mai bune oferte 💖

Acceptare?Utilizarea de cookies