Închirieri auto 10€/zi - Închiriază mașina potrivită nevoilor tale oriunde in România. Judeţul Covasna

Închiriază mașina potrivită nevoilor tale. Oferim o gamă variată de autoturisme cu predare oriunde în România. Judeţul Covasna

Recomandari:

Cum sa iti inchiriezi automobilul în Județul Covasna

Vantajele unui automobil închiriat în Județul Covasna

  • Economisești bani evitând cheltuielile de transport prețioase în zona metropolitană
  • Evite depozitarea în aeroporturi și stații de autobuz
  • Permite călătorii în afara orașului, ceea ce face mai ușor să vizitezi obiective turistice
  • Închirierea unui automobil te scuteste de a face mersul pe jos pe trasee lungi
  • Soluția ideală pentru turismul montan și pentru familiile cu copii
Covasna este un judet rural in sudul Romaniei, cu o mulțime de locuri pentru a vizita. Acestea cuprind muzee, parcuri naționale, zonă etnografică, obiective de arhitectură, precum și peisaje spectaculoase și activități de recreere amuzante. Inchirierea unui automobil este cea mai bună modalitate de a se bucura de frumusețile judetului Covasna, fără a fi nevoiți să se alinieze la aglomerația din transportul public. Închirierea unui automobil pentru o vacanță cu mașina de inchiriat oferă flexibilitate, în care turiștii se pot bucura de orice atracție, aventură sau experiență turistică pe care o doresc în libertatea drumului.

Oferte de închiriere auto în Județul Covasna

Datorită interesului crescut al turiștilor pentru regiune, numărul companiilor care oferă servicii de închiriere auto a crescut semnificativ. Există mai multe sisteme de prețuri și planuri de închiriere care oferă planuri adaptate unei varietăți de bugete. Majoritatea companiilor oferă prețuri apropiate unele de altele, dar pot fi variate în funcție de perioada în care automobilul este închiriat și de locul de preluare și returnare a mașinii. Există o gamă largă de companii care oferă mașini de închiriat, inclusiv companii internaționale și companii naționale. În mod normal, companiile de închirieri auto au o varietate largă de opțiuni, mașini mai vechi și mașini noi, cu una sau mai multe uși, sportive, autoturisme și chiar camioane sau autobuze.

Atractii turistice din Județul Covasna

Mănăstirea Bârsana

Mănăstirea Bârsana se afla in partea de sud a judetului Covasna si este cea mai mare fortificatie romana din regiune. Acoperit cu loden și tablă, a fost construita în anul 1528, avand o poarta monumentală cu turnul de strajă. Mănăstirea dispune de o impresionanta biserica gotică, in stil baroc cu un cerdac din lemn.

Castelul de la Ghimbav

Castelul de la Ghimbav a fost construit în anul 1620 ca loc de reședință a familiei nobile Ghimbav și in prezent este una din cele mai bine păstrate fortificatii din estul Europei. Pe lângă frumusețea sa, castelul este cunoscut și ca fiind un centru de artă românească, numeroasele picturi și sculpturi facându-l un punct de atracție pentru turiști.

Parcul național Semenic

Parcul Național Semenic este un loc incredibil, unde poți admira peisajele spectaculoase ale regiunii. De asemenea, poti practica diferite sporturi, cum ar fi drumeții și alpinismul. Parcul are și un muzeu construite pe stânci, care oferă o scurtă istorie a zonei.

Muzeele din Covasna

In Județul Covasna sunt adapostite unele dintre cele mai frumoase muzee de artă și istorie din România, printre care Muzeul Național de Etnografie din Sfântu Gheorghe și Muzeul de Artă Contemporană din Covasna. Aceste muzee oferă un tur prin istoria și cultura regiunii, fiind și recunoscute pentru unele dintre cele mai originale expoziții de artă și arhitectură.

Cumparaturi

Principalele orașe ale North East Romania dispun de centre comerciale și piețe, unde puteți achiziționa produse traditionale. Covasna, Sfântu Gheorghe și Brașov sunt provinciile cu cele mai multe spații de cumpărături, iar Galeria Real Brașov este una dintre cele mai populare mall-uri.

Concluzie

Închirierea unui automobil în Județul Covasna oferă oportunitatea de a vizita obiectivele turistice, cum ar fi mănăstirea Bârsana, castelul Ghimbav, parcul național Semenic și muzeele locale și de artă contemporană. Cu un automobil personal sau cu masina de inchiriat, turiștii se bucura și de spațiile de cumpărături, precum și de alte activități de recreere.

Cazare Ieftina. În această secțiune am centralizat cele mai bune oferte 💖

Acceptare?Utilizarea de cookies