Închirieri auto 10€/zi - Închiriază mașina potrivită nevoilor tale oriunde in România. Judeţul Bistrita-Nasaud

Închiriază mașina potrivită nevoilor tale. Oferim o gamă variată de autoturisme cu predare oriunde în România. Judeţul Bistrita-Nasaud

Recomandari:

Vizitând Județul Bistrița-Năsăud: O Experiență Unica și de Neuitat

Vizitați Bistrița-Năsăud cu închirierea unui automobil

Situat în nord-estul României, Județul Bistrița-Năsăud oferă turiștilor un amalgam de zonele de câmpie intercalate cu zonele muntoase. Atestat documentar din anul 1320, Județul conţine peste 200 de monumente istorice și repere de arhitectură, precum și peste 300 de obiective turistice. Închirierea unui automobil este cea mai bună modalitate de explorare a acestui teritoriu minunat și de experimentare la loc a culturii sale unice.

Cu închiriatul unui automobil, popasurile în Rezervaţia Naturală Tapul Măgurii și în Rezervatia de zimbri din meaning pot fi realizate cu ușurință. Rețeaua de drumuri și autostrazi existente pe mapule lui Bistrița-Năiasăud faciliteaza deplasarea și permit turiștilor să ajungă rapid și simplu la locațiile alegute. Majoritatea obiectivelor turistice din momentul pot fi ajuns cu un mijloc de transport convenabil, fie că este vorba de mijloace feroviare sau de transport auto.

Castelul de lut din Piatra Șoimului, înălţat în secolul al XIII-lea și odinioară considerat a fi „adorheul miesteniei popoarelor!" este definit cu ocazia majoratat viziteilor în grup sau individuale. Construit în perioade de mioace de secole, castelul oferă priveliști maiestuoase, îmbunătăţite și întărite constant în ultimele două secole.

Muzeul Memorial "Mihai Eminescu" cuprinde obiecte appreciate şi colecţii de artă care sunt de neimitat. Vizitatorii pot vedea nenumarate lucrări extraordinare ale lui Mihai Eminescu, precum și piețele sale favorite: icoane, bijuterii, borcane și vesela de lut.

Lacul Siştiş este un loc ideal pentru a practica diferite activităţi aleesc: plimbări pe biciclete, alpinism sau chiar drumeţii. Cei care vor sa exploreze aventura marina pot încerca schi nautic sau naviga în barci. Lacul este, de asemenea, o pescuit. Locals delocati cu încantare gătesc şi servesc peștele prăjit pe grătarul său de lângă lac.

În cazul în care turistii cauta ceva si mai inedit și unic, satul Moara nud ofera cea mai buna optiune. Acesta adaposteste muzeele etnoografice si w pot fi gasite in curtea izvorate de dezvoltoare. De asemenea, cine vrea să savureze mâncare autentică locală poate savura local delicii culinare cum ar fi Pastravul, Mucenicii, Tochitura, Musaca si multe altele, preparate cu ingredinet acestea inovativa, preparate proaspete și gustoase.

Turistii se pot bucura de o seara tihnita in lagărul de corturi Gaina. Peisajul extraordinar si cadrul natural al locului oferă turiștilor posibilitatea de a se bucura de natură și natura în modul cel mai pur posibil. Aceștia pot explora și plantele rare si bogăția florala a zonei.

În partea de vest a județului se află Parcul Național Cazanele Mici și Mari. Aici turiștii se pot bucura de o colecție superba de animale, cum ar fi berbeci, cerbi, ursi, lupi siberieni și vulpi, și se pot delecta cu flora impresionantă a parcului. Pe lângă aceste specii animale, parcul oferă turiștilor posibilitatea de a vedea aproximativ 340 de specii rare de plante.

Gastronomia locală este un amalgam al influențelor culinare din produsele traditionale și locale. Unele din delicatesele locale sunt Careu de pui, crenvurti, tochitură si fasolea inabusita. Acestea pot fi incercate in restaurante certificate de local sau chiar prin intermediul unui grup de ghiduri profesioniste în turism.

Închirierea unui automobil în Bistriţa-Năsăud este un mod primar și convenabil de a explora fiecare colț al acestui judet minunat și de a se bucura de masteratată natura acestuia. Oferind numeroase puncte de interes și obiective turistice, Bistrita-Nasaud este un destinatar unic și memorabil pe care îl recomandăm fiecărui turist.

Cazare Ieftina. În această secțiune am centralizat cele mai bune oferte 💖

Acceptare?Utilizarea de cookies