Descoperiti circuite si excursii in cele mai frumoase locuri din România. Sibiu

Alegeți dintr-o gamă largă de excursii in Romania. Sibiu

Închiriază mașina potrivită nevoilor tale. Oferim o gamă variată de autoturisme cu predare oriunde în România.

Cele mai bune locuri de vizitat în Sibiu

Sibiu - un oraș carismatic și interesant

Sibiu este unul dintre cele mai frumoase orase din Romania, oferind turistilor frumosul videoclip privind impresionanta lor zestre culturala, natura captivanta, monumentele istorice si activitati interesante. Sibiul este situat intre Carpatii, iar gurile de scurgeri ale raurilor si parcurile ii ofera o descriere interesanta. Self-proclrat capitala culturala a Europei, este susținuta de o arhitectura europeana si o priveliste încântătoare, făcând din oraș o destinație turistica excelenta. Sibiul oferă o varietate largă de activități pentru toate vârstele.

Piata Mare

Piata mare, unul dintre principalele puncte turistice din Sibiu, este situata în centrul vechi și este cea mai cunoscuta si mai populata piata a orasului. Piata Mare are o istorie lunga și a fost un important centru comercial in trecut. Acum este locul preferat al turistilor si localnicilor deopotriva. In piata se poate admira o frumoasa Catedrala Evanghelica, Turnul Sfatului, Turnul Ursilor si zidurile cetatii. Piata se adauga ansamblului monumental al centrului vechi care este declarat Patrimoniu UNESCO.

Turnul Sfatului

Turnul Sfatului, situat in Piata Mare, este unul dintre cele mai vechi și recunoscute simboluri al Sibiului. Turnul este situat inalt deasupra cartierului vechi și poate fi văzut de departe. Turnul a fost construit in perioada medievala si are o arhitectura impozanta. Turnul are acum un muzeu si un etaj care ofera o vedere panoramica a orasului.

Cetatea Sibiului

Cetatea Sibiului era folosita in trecut pentru a fr efracti regiunea in întregime și este foarte bine păstrata. Portile cetatii, Turnurile Puterii, strazile inguste, pragurile si zidurile cetatii se mentin intacte sub forma sa originala. Aici turistii pot explora afara sau în interiorul Cetatii, sa exploreze cetatea și piata veche sau sa admire unul din sutele de restaurante, cafenele si boutique-uri in cartierul medieval.

Muzeul Brukenthal

Muzeul Brukenthal este unul dintre cele mai cunoscute muzee din Romania si Europe. Muzeul se afla in Piata Mare si detine cea mai veche și o colecție cea mai mare de-a lungul secolelor creștine si post-seculare. Printre cea mai veche colecție se numara sculpturi grecesti si romane, picturi si cea mai importanta colecție de altare ecleziastice medievale din Europa.

Marymount International School

Marymount International School de sibiu este o școală internatională care oferă oportunități educationale de cea mai buna calitate elevilor din Sibiu și din întreaga provincie. Școala este adăpostita în cadrul unui campus magistral în inima Transilvaniei. Școala oferă pregătire în engleza stil britanic și oferă diversitate culturala, mulțumita cărora copiii de diferite țări se Simt acasa.

Strada Cetatii

Strada Cetatii este cea mai populara si mai neterminata strada din Sibiu, stradă ce contine multe boutiqueuri, restaurante, cafenele si muzee care oferă oportunități interesante de a explora și a descoperi orașul. Strada oferă și o mare portiune cu parcuri verzi și locuri de odihnă ce oferă calitate și relaxare.

Turnul Alb

Turnul Alb se află în inimă orașului și oferă o panorama fotogenică a Sibiului de la începutul anilor 1500. Acesta este situat pe unul dintre cele mai înalte puncte ale Sibiului, oferind o înalta deschidere a orașului si oferind o vedere directă asupra Cetatii.

Piata Mica

Piata Mica se afla in centrul vechi al Sibiului, este destul de interesanta și are o arhitectura veche interesanta. Aceasta include cladiri medievale cum ar fi Casa Schiff și Casa Haller. Piata Mare și Piata Mica fac partea din centrul vechi al Sibiului și oferă flerul local și o frumoasa perspectivă asupra inimii orasului.

Cluj-Napoca

Cluj-Napoca este un oraș vechi remarcabil, situat la aproximativ 600 km est de Sibiu si oferă un spirit unic. Acesta este este bogat în tradiție și oferă un mix de culturi alături de monumental și corpuri de monumente istorice. Acesta oferă clădiri vechi si tradiționale, strazi strălucitoare și gradini fermecatoare. Clujul este un oras frumos, care oferă oportunitatea de a explora cultura si istoria Romania.

Berca Mud Volcanoes

Vulcanii de noroi de la Berca se află la o distanta scurta de Sibiu si sunt considera cea mai mare atractie din regiunea Muntenia și Moldova. Acesti Vulcani apar ca niște formațiuni translucida intr-o maniera stiintifica, asa ca poate fi distractiv și interesant sa explorezi si sa te bucuri de acesti vulcani.

Castelul de pe Straja

Castelul de pe Straja este unul dintre cele mai vechi castele din Romania și datează din secolul 13. Acest castel ofera o iesire din centrele urbane si ofera o vedere panoramica a intregii regiuni ai zonei Sibiului. Aceasta ofera oportunitatea de a explora unele din cea mai veche arhitecturi a regiunii și ofera evenimente și activitati live.

Concluzie

Sibiu oferă mai multe opțiuni turistice si oferă multe optiuni pentru a se bucura de un sejur interesant si distractiv. De la Piata Mare, Turnul Sfatului, Cetate Sibiului, la Muzeul Brukenthal, Marymount International School si oportunități de a explora arhitectura veche, tradiție și multe alte activitati interesante, orasul Sibiu ofera oportunități variate de a explora o frumusețe straveche și o priveliste încântătoare.

Recomandari:

Acceptare?Utilizarea de cookies