Descoperiti circuite si excursii in cele mai frumoase locuri din România. Galați

Alegeți dintr-o gamă largă de excursii in Romania. Galați

Închiriază mașina potrivită nevoilor tale. Oferim o gamă variată de autoturisme cu predare oriunde în România.

Descoperiți frumusețea orașului Galați!

Galați este un oraș frumos și vibrant situat pe malul Dunării, într-o zonă istorică și ispititoare. Orașul este un loc minunat, unde turiștii pot descoperi frumusețea naturii și relaxa la piscină, vremea fiind absolut dementială în timpul verii.

1. Muzeul Naval

Muzeul Naval este cel mai cunoscut punct de atracție al Galațiului. Se află într-un conac frumos și oferă o gamă largă de artefacte istorice, machete navy și exponate informative. Muzeul pune în evidență istoria navală a orașului dar și importanța acestuia pentru Dunăre.

2. Parcul Monument

Parcul Monument este un parc minunat care sa deschis turiștilor în Galați mai bine de un deceniu. Acesta oferă o mulțime de zone de relaxare, cu bănci pe care se poate sta, dar mai ales unele alei în care să plutești pe un lac pitoresc. Pe lângă locurile de promenadă, parcul are și o sală de gimnastică, căminul studențesc, o momument a lui Ștefan cel Mare și diverse alei pentru ciclism.

3. Strada Lipscani

Strada Lipscani, situată lângă bulevardul Ștefan cel Mare, este una dintre cele mai importante străzi ale Galațiului. Acesta este un loc popular în rândul localnicilor, și este centrul comerțului și al restaurantelor de pe bulevard. Strada este împânzită cu diferite magazine și magazine tradiționale, dar și cu multe cluburi, baruri și bistrouri delicioase.

4. Cascada Galați

Cascada Galați se află la câțiva kilometri departe de Galați și este una dintre cele mai frumoase cascade din regiune. Aceasta se află într-o pădure fermecătoare și are o înălțime de șase metri și o largime de opt metri. De asemenea, poți să te plimbi pe liniștea cascadei, admirândprul de la Galați.

5. Biserica Sfântul Anton

Biserica Sfântul Anton, a fost construită în 1838, și este biserica cea mai veche a Galațiului. Ea este cunoscută în orașul și în împrejurimile sale pentru maestria arhitectului și minunatele sale picturi interioare. Aceste restaurări au fost efectuate la finalul secolului XX.

6. Monumentul lui Ștefan cel Mare

În centrul orașului Galați se află Monumentul lui Ștefan cel Mare. Acest monument este un simbol al orașului și include o statuie de cinci metri a Ștefan cel Mare, așezată pe un monument impresionant. Acest monument ne aduce aminte de eroismul acestui domnitor și de războaiele sale câștigate.

7. Parcul Dimitrie Ghica

Parcul Dimitrie Ghica se află chiar lângă muzeul naval și este locul perfect unde te poți relaxa și bucura de magia naturii. Acest parc oferă diferite chestii de văzut, la fel ca un labirint de copaci și diferite statui. Uitându-te din această frumusețe a naturii, vei putea de asemenea să vezi Delta Dunării în toată splendoarea ei.

8. Delfinariu „Elcrom”

Delfinariul „Elcrom” este locul perfect pentru cei pasionați de animale să facă o vizită și să se bucure de prezența delfinilor. Delfinariul dispune de un acvariu fascinant in care vei putea vizita specii rare de pești și de asemenea de o sală de spectacole, unde te poți delecta cu spectacole ale delfinilor.

9. Piața Centrala

Piața Centrala este situată în inima orașului Galați și unde și puterea economică a orașului este concentrată. Acest loc este locul de întâlnire al tuturor localnicilor, iar turiștii pot să se bucure de otrăvurile locale și de deliciile lor locale.

10. Cazinoul

Cazinoul din Galați oferă oportunități de divertisment pentru turiști și localnici. Acesta oferă oaspeților săi o multime de jocuri importante, precum jocuri de carti, masini, sloturi, darts și un bar bine îngrijit, unde poți savura un vin bun. Galațiul este orașul perfect unde poți petrece un concediu minunat, fie ca esti in cautarea relaxarii, petrecut la piscina, sau dorinta de a descoperi bucuriile naturii. Datorită multitudinii de atracții turistice, Galațiul este un loc perfect atât pentru localnici cât și pentru turiști. Vizitează Galațiul și descoperă acest oraș frumos, cu toate câte minunății are de oferit.

Recomandari:

Acceptare?Utilizarea de cookies