Descoperiti circuite si excursii in cele mai frumoase locuri din România. București

Alegeți dintr-o gamă largă de excursii in Romania. București

Închiriază mașina potrivită nevoilor tale. Oferim o gamă variată de autoturisme cu predare oriunde în România.

10 Puncte Turistice Care Trebuie Vizitate In Bucuresti

1. Palatul Parlamentului

Palatul Parlamentului este cel mai impresionant monument din Bucureşti. Acesta a fost construit în perioada comunistă în 1981, fiind cea mai mare con­strucție de acest tip din Europa. Devine observator cu liftul până la terasă din partea de sus a palatului si te poți bucura de o imagine spectaculoasă a orașului. Palatul poate fi vizitat, iar programul de vizite se găsește pe site-ul instituției.

2. Muzeul Satului

Muzeul Satului este imaginea perfectă a vieții la țară. Acesta se afla în cartierul Herastrau si a fost fondat în 1936, fiind una dintre cele mai cunoscute atracții turistice din București. Muzeul Satului este compus din mai multe gospodării autentice si case vechi, fiind locul perfect unde să exersezi talentul fotografic.

3. Muzeul Național de Istorie a României

Muzeul Național de Istorie a României se află în centrul orașului. Acesta conține peste 68.000 de obiecte prezentând istoria României, de la Bizanț până în zilele noastre. Muzeul conține obiecte rare, precum și piese istorice și arheologice. O vizită la acest muzeu te învăță multe despre istoria țării.

4. Calea Victoriei

Calea Victoriei este principala artera din București și o destinație impresionantă pentru vânătoarea de shopping. Calea Victoriei adăpostește o mulțime de magazine de top, precum și porticuri vechi și promenade, locuri speciale pentru reflecție și relaxare. Acesta este locul ideal pentru a savura cafea și a admira multitudinea de monumente istorice.

5. Ateneul Român

Ateneul Român este cel mai vechi teatru din București. Acesta a gazduit artiști de talie mondială și este una dintre cele mai importante și populare instituții culturale din București. Puteți vizita clădirea și puteti asista la un spectacol într-o scenă de 5 suprafețe.

6. Parcul Cișmigiu

Parcul Cișmigiu este unul dintre cele mai frumoase parcuri din București. Această zonă verde este o oaza de liniște în mijlocul capitalei. Este un loc ideal pentru a vă relaxa, pentru picnicuri și plimbări. În parc, puteți vedea cascade si statui, precum si un lac mare, care face parte din municipiul Bucuresti.

7. Manastirea Cotroceni

Manastirea Cotroceni este una dintre cele mai importante biserici din Bucureşti. Acesta a fost construita în secolul al XV-lea şi a devenit ulterior reședința prezidențială a României. Manastirea adăpostește o mulțime de obiecte religioase și opere de artă, precum și o mare grădină deschisă publicului.

8. Muzeul Village Museum

Village Museum (Muzeul Satului) este situat în Parcul Herastrau, București. Muzeul conține peste 300 de clădiri interesante, oferind o imagine autentică a vieții satelor românești. Acesta conține case vechi, grajduri, magazii, biserici și alte construcții reprezentative. Muzeul oferă, de asemenea, evenimente și activități interesante pentru vizitatori.

9. Palatul Kretzulescu

Palatul Kretzulescu este una dintre cele mai frumoase clădiri istorice din Bucureşti. Clădirea datează din secolul al XVIII-lea și a fost construită la comanda unui comerciant. Palatul este un monument istoric important și un muzeu deschis publicului, care găzduieste multe expoziții de artă si istorie.

10. Regele Alexandru Iuliu

Regele Alexandru Iuliu este una dintre cele mai impresionante clădiri din București. Acesta a fost construit în 1953 în memoria regelui Alexandru Iuliu al României și este situat în centrul oraşului. Regele Alexandru Iuliu oferă o priveliște incredibilă asupra Capitalei și se poate urca până la vârf folosind ceainastera amplasată în curtea interioară a clădirii. Bucureștiul este un oraș plin de frumusețe și istorie, cu multe locuri care merită vizitate. De la monumentele istorice și muzeele, la parcurile și piețele publice, Bucureștiul are atât de mult de oferit, iar orașul însuși este un amalgam divers şi fascinant. Cu toate acestea, aceste 10 locuri turistice sunt ideale pentru a începe explorarea Bucureştiului și a se bucura de toate comorile sale.

Recomandari:

Acceptare?Utilizarea de cookies