Descoperiti circuite si excursii in cele mai frumoase locuri din România. Brăila

Alegeți dintr-o gamă largă de excursii in Romania. Brăila

Închiriază mașina potrivită nevoilor tale. Oferim o gamă variată de autoturisme cu predare oriunde în România.

Brăila, oraşul celor șapte cartiere

Cu un mix atractiv de istorie, cultură și turism modern, Brăila oferă turiștilor cea mai frumoasă experiență de expansiune a oraşului. Oraşul este împărțit în șapte cartiere, oferind tuturor vizitatorilor şansa de a descoperi partea inconștientă a Brăilei: părțile liniștite cu case vechi și parcuri pline de istorie, locurile de joacă ale copiilor, calmul fluviului, restaurantele cu preparate tradiționale și mare.

1. Cartierul Gării

  • Gara Brăila – Locul cu una dintre cele mai frumoase arhitecturi din oraș, Gara a fost construită în 1889 și de atunci a servit cu mândrie ca punct de punct de tranzit al călătorilor.
  • Casa Rândunelelor – Una dintre cele mai vechi cladiri construite la Brăila, este izolata obscuritatea inconjurator, înapoi din secolul al XIX-lea, și a guvernat portul Brăilei.
  • Muzeul de Istorie – Muzeul de Istorie din Brăila este o oază de cultură, care conține obiecte de artă și știință, colecții de mărci poștale și alte exponate interesante precum un chiul și un mediu etnografic.

2. Cartierul Babei

  • Palatul Mogoșoaia – Acest Palat baroc a fost construit în secolul al XVIII-lea și se remarcă printr-o arhitectură și decor ce reflectă tendințele autohtone și vest-europene. Aceasta bijuterie a Brăilei este deschisă pentru vizită, fiind formată din șase încăperi, împestriţate cu picturi și decor periodic, oferind ocazia de a experimenta câteva ore în istoria Brăilei.
  • Piaţa Ferdinand – O piaţă simbolică ce conține vizuina monument adusă de englezi și cei francezi în decursul ultimului război. Ziua, această piaţă se transformă într-una vie, plină cu pedestrani care adoră să se piardă și să descopere în această parte a Brăilei.
  • Biserica Sf. Nicolae – Biserica Sf. Nicolae și-a deschis porțile în 1862, oferind locuitorilor și turiștilor din oraș un copac puternic al credinței ortodoxe și răbdării. Exteriorul Bisericii este impunător și înconjoară o frumoasă grădina.

3. Cartierul Portului

  • Portul – Brăila ce ține spiritul său viu și proaspăt prin istoria sa. Una dintre cele mai vechi bucăți de simbolism ale oraşului, Portul Brăila îşi așteaptă mulțimea de vizitatori în fiecare zi. Această parte a Brăilei oferă ambianță relaxantă a Dunării și a plajelor populare. Vara mai mult ca oricând, terasele portului sunt pline de viata.
  • Insula Brailova – Paradisul verde al orașului, Insula Brailova este recunoscuta pentru plaja sa și parcul său cu arbuști veseli. Această insulă se întinde pe 8 km în lungime și oferă o față romantica a Dunării și oaspeților săi.
  • Studioul de Fotografie – O transpunere în lumea magica a fotografiei, Studio de Fotografie Brăila oferă oportunitatea de a-și înregistra amintirile locale și de a se bucura de peisajul deosebit de pe malurile Dunării.

În concluzie, Brăila oferă vizitatorilor săi o experienţă completă, bogată în scene imperdabile și momente speciale. Descoperirile din cartierele sale unice, vor deveni cele mai frumoase amintiri ale unei vacanțe de neuitat.

Recomandari:

Acceptare?Utilizarea de cookies