Descoperiti circuite si excursii in cele mai frumoase locuri din România. Bacău

Alegeți dintr-o gamă largă de excursii in Romania. Bacău

Închiriază mașina potrivită nevoilor tale. Oferim o gamă variată de autoturisme cu predare oriunde în România.

Ce poate fi vizitat în Bacău?

Bacăul este un oraș superb care se află în regiunea Moldovei, în România. Orasul deține multe puncte de atracție pentru toate vârstele și o mulțime de activități de încercat.

1. Primăria din Bacău

În centrul orașului se găsește Primăria din Băcău, care datează din 1876. O templu neoclassic în formă de semicerc, cu o fațadă amplă împodobită cu mușchi și plante decorative, aceasta este considerată una dintre cele mai mari clădiri din oraș. Primăria este deschisă pentru vizitat în intervalul 10:00-18:00.

2. Centrul Istoric Bachaer

Altă opțiune interesantă pentru vizitare este Centrul Istoric Bachaer. Contine diverse obiecte etnografice, documente istorice și colecții de artă românească. Centrul este deschis pentru vizite de luni până duminică, în intervalul 9:00-17:00.

3. Teatrul de Stat Bacău

Teatrul de Stat Bacău ofera oportunitatea de a vedea cele mai bune piese și spectacole, în aer liber sau interioare. Clădirea are o arhitectură impresionantă și o galerie impresionantă, unde se poate admira arta locală. Programul de vizite durează între orele 10:00 și 18:00.

4. Muzeul de Istorie

Un alt loc interesat de vizitat în Bacău este Muzeul de Istorie. Acesta se gaseste în Palatul Culturii si contine obiecte istorice vechi si noi si documente. Durează între orele 10:00 și 18:00.

5. Muzeul de Arta Bacău

Muzeul de Arta este un alt punct de atractie in Bacau. Este localizat lângă Teatrul de Stat, si contine o mare colectie de arta de toate genurile. Muzeul este deschis intre orele 10:00 și 18:00.

6. Parcul Afumati

O alta atractie turistica la Bacău este Parcul Afumati. Aici se gasesc pomi fructiferi, plante exotice, plante medicinale, statui și lacuri populare. Acesta este deschis pentru vizitare în orice moment al zilei.

7. Lacul Bacău

Lacul Bacău se afla chiar în centrul orasului și oferă un peisaj frumos si încântător. Pe malul lacului sunt parcuri mici și patinoar. Aici se poate face plimbări în aer liber, se pot face fotografii și se poate petrece timpul liber.

8. Lacul Vintila Voda

Lacul Vintila Voda este situat la est de centrul orașului și este o destinație turistică populară în Bacău. Pe malul lacului exista o multime de locuri populare pentru o baie de soare si relaxare. Exista, de asemenea, o vatră pitorească care poate fi accesata cu barca.

9. Constructia hidrocentrala Mihailesti

Constructia hidrocentrala Mihailesti este construită de-a lungul râului Bistrița și este una dintre cele mai remarcabile lucrări din estul Europei. Acest obiectiv poate fi vizitat și admirat de luni până duminică, în intervalul 10:00-18:00.

10. Muzeul memorial al maresalului Ion Antonescu

Muzeul memorial al maresalului Ion Antonescu poate fi gasit în Băcău. Acesta oferă vizitatorilor o privire retrospectivă asupra vietii și contribuțiilor maresalului Antonescu la evolutia și istoria României. Muzeul se afla deschis Luni-Duminică de la 10:00 la 18:00. Indiferent de alegerea ta, Bacăul oferă mulțime de opțiuni interesante care te fac sa vrei sa revii. Acestea sunt doar câteva dintre obiectivele turistice foarte populare din Bacău, dar lista nu se oprește aici, astfel încât ar trebui să planifici o vizită cât mai curând.

Recomandari:

Acceptare?Utilizarea de cookies