✅ Rezervări Hoteluri & Pensiuni – Noi îți oferim cele mai bune oferte de cazare, excursii și închiriere de automobile!

La noi gasesti cele mai atractive, mai bune și mai convenabile oferte de cazare! 🎁

Camera Hotel

Despre noi

Obiectivul nostru principal este să oferim cititorilor noștri o experiență de cumpărare fără complicații, oferind recenzii oneste și detaliate ale produselor pe care le promovăm. Credem că transparența este esențială pentru construirea unei relații de încredere cu cititorii noștri, motiv pentru care promovăm doar produsele pe care le-am testat și în care avem încredere.

Bine ați venit la Camera Hotel, cel mai bun loc pentru a vă bucura de o vacanță memorabilă și de o zi deosebit de luxoasă! Ne angajăm să vă oferim servicii de călătorie superioare și oferte personalizate prin programele noastre de parteneriat cu celebrul Booking.com, renumitul Cartrawler.com și Getyourguide.com. Camera Hotel și-a construit ultimii 10 ani ai existenței sale o reputație de neegalat când vine vorba de cazare de lux în principalele orașe românești și de pe întreg continentul european. Aici, clienții noștri se bucură de o varietate largă de facilități premium și de prețuri rezonabile. Experiența deosebită pe care o oferim la Camera Hotel, nu se limitează la cazare. Oferta noastră include, de asemenea, oferte speciale pentru călătorii în principalele puncte turistice din regiune, fie că vorbim de muzee, grupuri, monumente istorice sau parcuri naturale. Programul nostru de parteneriat cu Booking.com, Cartrawler.com și Getyourguide.com îți permite să găsești rapid ofertele cele mai convenabile pentru vacanța ta. Ne bazăm pe ofertele noastre unice precum prețuri exclusive, reduceri create special în funcție de tipul de călător și durata călătoriei. În plus, economisești energie deoarece este mai simplu și mai rapid să efectuezi toate platile online. Oaspeții noștri se bucură, de asemenea, de ofertele speciale realizate în parteneriat cu diverse branduri și companii locale și internaționale. Aceștia pot profita de servicii incluse precum spa, parcare gratuită, autobuz de transfer, acces la Internet wireless gratuit, acces la sala de fitness și multe altele. De la rezervări și modalități de plată la informații și sfaturi pentru călători, Camera Hotel are acoperit fiecare aspect al călătoriei tale! Pentru a binecuvânta vacanța ta, Hotelul nostru îți oferă, de asemenea, chitante și bonuri speciale la sosire. Te invităm să descoperiți Camera Hotel prin programul de parteneriat Booking.com, Cartrawler.com și Getyourguide.com și să experimentezi cea mai memorabilă vacanță! Nu ezita să ne contactezi pentru informații suplimentare despre ofertele noastre sau pentru asistență în procesul de rezervare.

Politica de confidențialitate

Ultima actualizare la 20-apr-2023

Data intrării în vigoare 20-Apr-2023

Camera Hotel ia foarte în serios protecția datelor dvs. personale în calitate de operator de date. Tratăm datele dvs. cu caracter personal în mod confidențial și în conformitate cu prevederile legislației privind protecția datelor. Această declarație de confidențialitate vă informează despre cum, în ce măsură și în ce scopuri prelucrăm datele personale ale clienților care utilizează site-ul web al Camera Hotel

Această politică de confidențialitate descrie politicile Camera Hotel, Str. Dunării 24 , Cluj, Cluj Napoca 400394, România, email: [email protected], telefon: +40 372021555 privind colectarea, utilizarea și dezvăluirea informațiilor dumneavoastră pe care le colectăm atunci când utilizați site-ul nostru web ( https://camerahotel.ro/ ). ("Serviciul"). Prin accesarea sau utilizarea Serviciului, sunteți de acord cu colectarea, utilizarea și dezvăluirea informațiilor dvs. în conformitate cu această Politică de confidențialitate.

Dacă nu sunteți de acord cu acestea, vă rugăm să nu accesați sau să utilizați Serviciul. Putem modifica această Politică de confidențialitate în orice moment fără a vă anunța în prealabil și vom publica Politica de confidențialitate revizuită pe Serviciu. Politica revizuită va intra în vigoare în termen de 180 de zile de la data la care Politica revizuită este postată în Serviciu, iar accesul sau utilizarea continuă a Serviciului după această dată va constitui acceptarea de către dvs. a Politicii de confidențialitate revizuite.

Prin urmare, vă recomandăm să revizuiți periodic această pagină. Cum folosim informațiile dumneavoastră: Vom utiliza informațiile pe care le colectăm despre dvs. în următoarele scopuri: Marketing/ Promoțional Publicitate direcționată Dacă dorim să folosim informațiile dvs. în orice alt scop, vă vom cere consimțământul și vom folosi informațiile dvs. numai după ce primim consimțământul dvs. și apoi, numai în scopul (scopurile) pentru care acordăm consimțământul, cu excepția cazului în care legea ne cere să facem altfel.

Drepturile dumneavoastră: În funcție de legea care se aplică, este posibil să aveți dreptul de a accesa și de a rectifica sau șterge datele dvs. cu caracter personal sau de a primi o copie a datelor dvs. cu caracter personal, de a restricționa sau de a vă opune prelucrării active a datelor dvs., de a ne cere să partajăm (port) informațiile dvs. cu caracter personal către o altă entitate, de a retrage orice consimțământ pe care ni l-ați acordat pentru prelucrarea datelor dvs., dreptul de a depune o plângere la o autoritate legală și orice alte drepturi care pot fi relevante în conformitate cu legile aplicabile. Pentru a vă exercita aceste drepturi, ne puteți scrie la adresa [email protected].

Vom răspunde solicitării dvs. în conformitate cu legislația aplicabilă. Rețineți că, dacă nu ne permiteți să colectăm sau să prelucrăm informațiile personale solicitate sau dacă ne retrageți consimțământul de a le prelucra în scopurile solicitate, este posibil să nu puteți accesa sau utiliza serviciile pentru care au fost solicitate informațiile dumneavoastră. Cookie-uri etc. Pentru a afla mai multe despre modul în care le folosim și despre opțiunile dumneavoastră în legătură cu aceste tehnologii de urmărire, vă rugăm să consultați Politica noastră privind cookie-urile. Securitate: Securitatea informațiilor dvs. este importantă pentru noi și vom utiliza măsuri de securitate rezonabile pentru a preveni pierderea, utilizarea necorespunzătoare sau modificarea neautorizată a informațiilor dvs. aflate sub controlul nostru. Cu toate acestea, având în vedere riscurile inerente, nu putem garanta o securitate absolută și, în consecință, nu putem asigura sau garanta securitatea informațiilor pe care ni le transmiteți, iar dumneavoastră o faceți pe propriul dvs. risc.

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la procesarea informațiilor dvs. pe care le aveți la dispoziție, puteți trimite un e-mail la responsabilul nostru pentru reclamații la adresa Camera Hotel, Str. Dunării 24 , Cluj, e-mail: [email protected]. Vom aborda preocupările dvs. în conformitate cu legislația aplicabilă.

I. OBIECTUL PROTECȚIEI DATELOR Subiectul protecției datelor este reprezentat de datele cu caracter personal. Datele sunt personale dacă pot fi atribuite unei persoane fizice identificate sau identificabile. Acestea includ informații precum nume, adrese, adrese de e-mail și numere de telefon.

II. COLECTAREA, PRELUCRAREA ȘI UTILIZAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL LA CERERE Utilizarea site-ului nostru web este, în general, posibilă fără a furniza date cu caracter personal. Nu sunteți obligat să vizitați acest site web și nici să furnizați date cu caracter personal. În cazul în care nu ne furnizați date cu caracter personal, este posibil să nu puteți utiliza funcționalități individuale ale acestui site web. În caz contrar, nu vor exista consecințe pentru dumneavoastră. Colectarea datelor cu caracter personal ale utilizatorilor pe site-ul nostru se face întotdeauna pe bază de voluntariat, cu excepția cazurilor descrise în cele ce urmează. Dorim să subliniem faptul că transmiterea de date pe internet (de exemplu, comunicarea prin e-mail) poate avea lacune de securitate. O protecție completă a datelor împotriva accesului unor terți nu este posibilă. Colectăm, prelucrăm și utilizăm datele dvs. personale, pe care ni le-ați furnizat în momentul rezervării sau al înregistrării unui cont pentru zona noastră de membri, în măsura în care este necesar în fiecare caz pentru următoarele scopuri:

1. Înregistrarea și executarea contractului " Datele pe care le furnizați atunci când vă creați un cont, cum ar fi numele, adresa de e-mail, numărul de telefon, numărul de telefon mobil, adresa și datele care vor fi furnizate în funcție de serviciul pe care îl utilizați " Colectăm, prelucrăm și utilizăm datele de tranzacție referitoare la activitățile dumneavoastră pe site-urile web (de exemplu, achiziții, conținut pe care îl generați sau care are legătură cu contul dumneavoastră) " Facturarea și alte date pe care le furnizați pentru achiziție " Date colectate în contextul recenziilor, chat-urilor și corespondenței pe site-urile web sau prin e-mail, fax și poștă " Alte date cu caracter personal pe care vă putem solicita să le furnizați în scopuri speciale " În cazul în care ne furnizați în mod voluntar date personale suplimentare în timpul înregistrării, aceste date vor fi, de asemenea, utilizate pentru punerea în aplicare a relației de utilizare.

2. Stabilirea contactului Dacă ne furnizați date cu caracter personal în scopul contactării noastre, aceste date vor fi utilizate de noi, deoarece acest lucru este necesar în scopul comunicării respective.

3. Marketing Camera Hotel poate prelucra și utiliza datele dumneavoastră cu caracter personal în scopuri de marketing, de exemplu, pentru a trimite e-mailuri cu informații generale sau de natură publicitară (newsletter), pe baza declarației de consimțământ pe care ne-ați dat-o. Puteți revoca declarațiile de consimțământ pe care ni le-ați acordat în acest sens în orice moment, cu efect pentru viitor. Dacă doriți să renunțați la primirea acestor e-mailuri de la noi, vă rugăm să urmați instrucțiunile conținute într-un e-mail aplicabil pe care îl primiți de la noi, care vă va permite să renunțați la primirea acestor tipuri de comunicări prin e-mail de la noi. În plus, vă puteți opune acestei utilizări, deoarece utilizăm datele dvs. personale în cadrul legal permis pentru, de exemplu, măsuri de marketing poștal. În ambele cazuri, este suficient un e-mail la adresa noastră.

4. Informații pe care le furnizați procesatorilor de plăți Toate plățile efectuate sunt procesate de un serviciu de procesare a plăților angajat de noi, conform PCI/DSS (acestea sunt standardele de securitate ale industriei cardurilor de plată). Toate informațiile colectate de acești furnizori terți în scopul procesării plăților dvs. nu sunt disponibile pentru noi, cu excepția cazului în care ne-ați furnizat altfel aceste informații în legătură cu utilizarea site-urilor web sau a produselor și serviciilor noastre.

5. Informații agregate III. PRELUCRAREA DATELOR PENTRU A PERMITE UTILIZAREA SITE-URILOR WEB Atunci când vizitați site-ul nostru web, colectăm datele necesare pentru a vă permite să îl utilizați (date de utilizare). Acestea includ adresa dvs. IP și date despre începutul, sfârșitul și subiectul utilizării de către dvs. a site-ului web, precum și orice date de identificare (de exemplu, datele dvs. de conectare atunci când vă conectați la o zonă securizată). Aceste date sunt utilizate pentru a furniza și a proiecta serviciul în funcție de preferințele utilizatorilor. Aceste date sunt întotdeauna șterse de îndată ce nu mai sunt necesare și dacă nu există obligații de stocare. Pentru informații privind prelucrarea profilurilor de utilizare pseudonime, a se vedea punctul VII.

IV. COOKIES Atunci când vizitați site-ul nostru web, este posibil ca informațiile să fie stocate pe computerul dvs. sub forma unui cookie. Această secțiune descrie cookie-urile pe care le folosim și explică de ce folosim cookie-uri și cum tratăm informațiile colectate. De asemenea, se explică modul în care cookie-urile permit funcționarea corectă a site-ului nostru web și de ce este posibil să nu puteți beneficia de toate funcționalitățile site-ului web dacă dezactivați utilizarea cookie-urilor. Vizitând site-ul nostru web fără a vă modifica setările, sunteți de acord să primiți toate modulele cookie și alte instrumente de colectare a datelor; cu toate acestea, dacă nu acceptați utilizarea acestor module cookie, vă puteți modifica setările privind modulele cookie în orice moment. Toate companiile sau rețelele cu care lucrăm au propriile politici de confidențialitate și oferă un mecanism prin care utilizatorii pot renunța la urmărirea și direcționarea comportamentală, disponibil prin intermediul anunțului în sine sau prin intermediul mecanismelor de renunțare enumerate în secțiunea "Cum să controlați sau să ștergeți cookie-urile".

1. Ce sunt cookie-urile? Cookie-urile sunt fișiere text care conțin cantități mici de informații care sunt descărcate pe computerul sau pe dispozitivul dumneavoastră mobil atunci când vizitați o anumită pagină web. Cookie-urile sunt apoi trimise înapoi la pagina web de origine la fiecare vizită ulterioară sau la o altă pagină web care recunoaște acel cookie. Cookie-urile sunt utilizate pe scară largă pentru a face ca site-ul nostru web să funcționeze, sau să funcționeze mai eficient, precum și pentru a furniza informații proprietarilor site-ului web. Cookie-urile îndeplinesc o mulțime de sarcini diferite, cum ar fi să vă permită să navigați eficient între pagini, să vă rețineți preferințele și, în general, să îmbunătățiți experiența utilizatorului. Cookie-urile ne pot spune, de exemplu, dacă ați mai vizitat site-ul nostru web sau dacă sunteți un vizitator nou. De asemenea, ele pot contribui la asigurarea faptului că reclamele pe care le vedeți online sunt mai relevante pentru dumneavoastră și pentru interesele dumneavoastră. Există două mari categorii de module cookie: " cookie-uri de la prima parte servite direct de către noi pe computerul sau dispozitivul dvs. mobil; " cookie-uri terță parte, care sunt transmise de o terță parte în numele nostru. Este posibil să folosim cookie-uri de la terți în scopuri de funcționalitate, performanță/analiză, publicitate/ urmărire și social media. Cookie-urile pot rămâne pe computerul sau dispozitivul dvs. mobil pentru diferite perioade de timp. Unele cookie-uri sunt cookie-uri de sesiune, ceea ce înseamnă că sunt stocate doar temporar în timpul unei sesiuni de navigare și expiră atunci când vă închideți browserul. Alte cookie-uri sunt cookie-uri persistente, ceea ce înseamnă că sunt salvate pe computerul sau dispozitivul dvs. mobil pentru o perioadă determinată și nu sunt șterse atunci când browserul este închis. Acestea pot fi folosite de site-ul nostru pentru a vă recunoaște computerul sau dispozitivul mobil atunci când deschideți browserul și navigați din nou pe internet.

2. De ce folosim cookie-uri? Utilizăm cookie-uri din mai multe motive, inclusiv pentru a: " permite, facilitează și eficientizează funcționarea și accesul dvs. la site-ul nostru web; " urmărirea fluxului de trafic și a modelelor de călătorie în legătură cu site-ul nostru web; " să înțelegem numărul total de vizitatori ai site-ului nostru web în mod continuu și tipurile de browsere de internet (de exemplu, Firefox, Chrome sau Internet Explorer) și sistemele de operare (de exemplu, Windows sau Mac OS) utilizate de vizitatorii noștri; " să monitorizeze performanța site-ului nostru web și să îl îmbunătățească în mod continuu; " personalizarea și îmbunătățirea experienței dumneavoastră online.

3. Ce tipuri de cookie-uri folosim? Tipurile de module cookie utilizate de noi și de partenerii noștri în legătură cu site-ul nostru web pot fi clasificate într-una dintre cele cinci categorii, și anume "module cookie necesare pentru scopurile noastre esențiale", "module cookie de funcționalitate", "module cookie de performanță și de analiză", "module cookie de publicitate și de urmărire" și "module cookie pentru rețelele sociale'. Am prezentat câteva informații suplimentare despre fiecare categorie și despre scopurile cookie-urilor pe care noi și terții le stabilim în tabelul următor. Tipul de cookie Ce face

Aceste module cookie sunt esențiale pentru a vă oferi site-ul nostru web și orice servicii disponibile prin intermediul site-ului web și pentru a utiliza unele dintre caracteristicile acestuia, cum ar fi accesul la zonele securizate. Fără aceste module cookie, serviciile pe care le-ați solicitat, cum ar fi paginile tranzacționale și conturile de conectare securizate, nu ar fi posibile.

Cookie-uri de funcționalitate

Modulele cookie de funcționalitate înregistrează informații despre alegerile pe care le-ați făcut și ne permit să adaptăm site-ul nostru web în funcție de dumneavoastră. Aceste module cookie înseamnă că, atunci când continuați să utilizați sau reveniți pe site-ul web, vă putem oferi serviciile noastre așa cum ați cerut să fie furnizate. De exemplu, aceste module cookie ne permit să: " Să reținem setările pe care le-ați aplicat, cum ar fi aspectul, dimensiunea textului, preferințele și culorile; " Să vă arătăm când sunteți conectat; și " stochează opțiunile de accesibilitate.

Utilizăm cookie-uri de performanță/analiză pentru a analiza modul în care site-ul nostru este accesat, utilizat sau funcționează pentru a vă oferi o experiență mai bună de utilizare și pentru a menține, opera și îmbunătăți continuu site-ul web. De exemplu, aceste module cookie ne permit să: " Să înțelegem mai bine vizitatorii site-ului nostru web, astfel încât să putem îmbunătăți modul în care ne prezentăm conținutul; " Să testăm diferite idei de design pentru anumite pagini, cum ar fi pagina noastră de pornire; " Să colectăm informații despre vizitatorii site-ului nostru web, cum ar fi locul unde se află și ce browsere folosesc; " Să determine numărul de utilizatori unici ai site-ului nostru web; " Îmbunătățirea site-ului nostru web prin măsurarea oricăror erori care apar; și " Efectuarea de cercetări și diagnostice pentru a îmbunătăți ofertele de produse. Utilizăm Google Analytics și multe alte instrumente de ana- lizică web a site-ului care ne ajută să înțelegem modul în care utilizatorii se angajează cu site-ul web. La fel ca multe alte servicii, aceste servicii de analiză web folosesc cookie-uri de prima parte pentru a urmări interacțiunile utilizatorilor, ca în cazul nostru, unde sunt folosite pentru a colecta informații despre modul în care utilizatorii folosesc site-ul nostru și cum îl folosesc. Aceste informații sunt utilizate pentru a compila rapoarte și a crea servicii care să ne ajute să îmbunătățim site-ul nostru web și serviciile asociate acestuia. Rapoartele dezvăluie tendințele site-ului web fără a identifica vizitatorii individuali. Unele servicii vă vor permite să renunțați la urmărire direct cu serviciile lor. De exemplu, în timp ce nu puteți renunța la utilizarea modulelor cookie cu site-ul nostru, puteți renunța la Google Analytics fără a afecta modul în care vizitați site-ul nostru - pentru mai multe informații privind renunțarea la urmărirea de către Google Analytics pe toate site-urile web pe care le utilizați, vizitați această pagină: Google’s Privacy & Terms site. Cookie-uri de publicitate și de urmărire

Pe unele pagini ale site-ului nostru, terții care oferă aplicații prin intermediul site-ului nostru pot seta propriile module cookie pentru a urmări succesul aplicațiilor lor sau pentru a personaliza aplicațiile pentru dvs. Din cauza modului în care funcționează modulele cookie, nu putem accesa aceste module cookie și nici părțile terțe nu pot accesa datele din modulele cookie utilizate de noi. Unele pagini ale site-ului nostru web pot conține, de asemenea, conținut încorporat, iar aceste site-uri terțe își pot seta propriile module cookie.

4. Cum să controlați sau să ștergeți modulele cookie Aveți dreptul de a accepta sau de a opri stocarea cookie-urilor pe dispozitivul dvs. în orice moment, modificând setările din browserul dvs. web pentru a reflecta preferințele dvs. în materie de cookie-uri. Vă rugăm să fiți conștient de faptul că este posibil să nu puteți utiliza toate caracteristicile interactive ale site-ului web și/sau ale cursurilor și conținutului online odată ce cookie-urile sunt dezactivate. Majoritatea browserelor oferă instrucțiuni privind modul în care puteți modifica setările cookie-urilor. Aceste setări se găsesc de obicei în meniul "opțiuni" sau "preferințe" al browserului dumneavoastră. Dacă doriți doar să limitați cookie-urile publicitare ale terților, puteți dezactiva aceste cookie-uri vizitând următoarele link-uri: - Alegerile dumneavoastră online (http://www.youronlinechoices.com/uk/) - Inițiativa privind publicitatea în rețea (Network Advertising Initiative) (http://www.networkadvertising.org/) - Alianța pentru publicitate digitală (http://www.aboutads.info/consumers) Vă rugăm să țineți cont de faptul că există mult mai multe companii listate pe aceste site-uri decât cele care lansează cookie-uri prin intermediul site-ului nostru.

5. Cookie-uri care au fost setate în trecut Dacă ați dezactivat unul sau mai multe module cookie, este posibil să folosim în continuare informațiile colectate de la modulele cookie anterioare setării preferinței dvs. de dezactivare, însă nu vom mai utiliza modul cookie dezactivat pentru a colecta alte informații.

V. PROFILE DE UTILIZARE PSEUDONIME PENTRU PUBLICITATE ȘI CERCETARE DE PIAȚĂ (URMĂRIRE ȘI ANALIZĂ WEB) Camera Hotel utilizează sisteme de urmărire web pentru publicitate, cercetare de piață și pentru a vă face utilizarea site-ului nostru web cât mai plăcută posibil. Acest lucru ne permite să dezvoltăm în continuare site-ul nostru web și să adaptăm conținutul la nevoile dvs. Camera Hotel și întreprinderile terțe pot utiliza informațiile colectate prin intermediul site-urilor folosind cookie-uri, balize web și alte tehnologii similare pentru a ajuta la gestionarea programelor de publicitate online. Aceste informații ne pot permite nouă și serviciilor noastre de publicitate terțe și altor întreprinderi terțe să urmărim acțiunile utilizatorilor online în timp și pe diferite site-uri web sau platforme pentru a măsura statisticile legate de eforturile de marketing și pentru a livra reclame electronice care pot fi mai relevante pentru consumatorii individuali și care vor îmbunătăți experiența consumatorilor. Pentru informații despre modul în care funcționează urmărirea în scopuri de publicitate online și despre ce se întâmplă atunci când alegeți o opțiune de refuz de urmărire, vizitați http://www.aboutads.info/choices. În plus, unele întreprinderi terțe pot oferi un mecanism pentru a renunța la tehnologia lor. Pentru mai multe informații despre procesul de renunțare, puteți vizita site-ul web al Network Advertising Initiative, disponibil la: http://www.networkadvertising.org/managing/opt_out.asp.

VI. TEMEIUL JURIDIC AL PRELUCRĂRII DATELOR Dacă aveți reședința în Spațiul Economic European (SEE), prelucrarea de către noi a informațiilor dvs. personale va fi legitimată după cum urmează: (i.) Ori de câte ori avem nevoie de consimțământul dvs. pentru prelucrarea informațiilor dvs. personale, această prelucrare va fi justificată în conformitate cu articolul 6 alineatul (1) litera (a) din Regulamentul general privind protecția datelor (UE) 2016/679 ("GDPR"). Acest articol din GDPR descrie situațiile în care prelucrarea poate fi efectuată în mod legal. (ii.) În cazul în care prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal este necesară pentru executarea unui contract între dumneavoastră și Camera Hotel sau pentru a lua măsuri precontractuale la cererea dumneavoastră, o astfel de prelucrare se va baza pe articolul 6(1) lit. (b) din GDPR")."). În cazul în care aceste date nu sunt prelucrate, Camera Hotel nu va putea să execute contractul cu dumneavoastră. (iii.) În cazul în care prelucrarea este necesară pentru ca noi să respectăm o obligație legală, vom prelucra datele dvs. în baza articolului 6(1) lit. c) din GDPR, de exemplu, respectarea în domeniile dreptului muncii. (iv.) Și în cazul în care prelucrarea este necesară în scopul intereselor legitime ale Camera Hotel, prelucrarea se va face în conformitate cu articolul 6(1) lit. (f) din GDPR, de exemplu pentru a detecta fraudele.

VII. REȚELELE SOCIALE Site-ul nostru conține linkuri către rețelele sociale (Facebook, Instagram, Twitter, Google+, Pinterest, LinkedIn). Aceste rețele sociale sunt operate exclusiv de către terți. Dacă urmați linkurile, este posibil ca informațiile să fie transmise către aceste terțe părți. Noi folosim așa-numita soluție 2-clic. Acest lucru înseamnă, în general, că nu se transmit date cu caracter personal dacă vizitați site-ul nostru.

VIII. TRANSMITEREA CĂTRE TERȚE PĂRȚI Datele dvs. personale vor fi transmise unor terțe părți numai dacă acest lucru este permis prin lege sau dacă v-ați dat acordul prealabil. În special, nu vom vinde datele dvs. unor terțe părți și nu le vom comercializa în niciun alt mod. Vom dezvălui datele dvs. numai autorităților guvernamentale ca parte a obligațiilor legale sau ca urmare a unui ordin oficial sau a unei hotărâri judecătorești. Ne-am obligat angajații și partenerii noștri să păstreze secretul și să respecte reglementările privind protecția datelor.

IX. MODUL ÎN CARE ÎMPĂRTĂȘIM DATELE DUMNEAVOASTRĂ CU CARACTER PERSONAL CU TERȚE PĂRȚI Cu excepția cazurilor prevăzute în prezenta Declarație de confidențialitate sau atunci când sunteți de acord în mod specific, nu vom dezvălui informațiile personale pe care le colectăm de la dvs. către terți, cu excepția cazului în care ni se cere să împărtășim aceste informații pentru a finaliza cererea dvs. sau în scopuri comerciale legitime. Camera Hotel împărtășește informații personale în următoarele circumstanțe: Putem partaja informațiile dvs. cu vânzătorii sau cu terțe părți care livrează sau furnizează bunuri și servicii sau care acționează în numele sau la indicațiile Camera Hotel. Aceste terțe părți pot include, de exemplu, furnizorii noștri terți (de tehnologie), furnizorii și partenerii noștri. Acești furnizori terți de servicii vor avea acces doar la informațiile necesare pentru a îndeplini aceste funcții limitate în numele nostru.

X. TRANSMITEREA DATELOR CĂTRE ȚĂRI DIN AFARA UE În măsura în care acest lucru este necesar pentru inițierea sau executarea contractului - de exemplu, pentru a procesa rezervări pentru activități în țări din afara UE - vom transmite datele dvs. în afara UE. Același lucru este valabil și în cazul în care o astfel de transmitere se dovedește a fi necesară pentru scopurile noastre. În acest sens, ne asigurăm că destinatarul datelor garantează un nivel adecvat de protecție a datelor și că niciun alt interes demn de protecție nu intră în conflict cu transmiterea datelor. Camera Hotel se bazează pe derogările prevăzute la articolul 49 din GDPR în cazul în care nu există o decizie de "adecvare" și nu există alte garanții în temeiul GDPR (de exemplu, norme corporative obligatorii privind transferul în afara SEE). În special, colectăm și transferăm în țări din afara UE date cu caracter personal numai: cu consimțământul dvs. explicit; pentru a executa un contract cu dvs.; într-un mod care nu prevalează asupra drepturilor și libertăților dvs. În cazul în care aceste date nu sunt prelucrate și transferate, Camera Hotel nu va putea să execute contractul cu dvs. sau nu veți avea acces la oricare sau la toate beneficiile și caracteristicile asociate tranzacției dvs. Ne străduim să aplicăm măsuri de protecție adecvate pentru a proteja confidențialitatea și securitatea datelor dvs. personale și să le folosim numai în concordanță cu relația dvs. cu Camera Hotel și cu practicile descrise în această Declarație de confidențialitate. În cazul în care aveți întrebări în acest sens, vă rugăm să contactați responsabilul nostru cu protecția datelor.

XI. ȘTERGEREA DATELOR Păstrăm datele pe durata relației dvs. de afaceri cu noi și, în caz contrar, în conformitate cu legislația aplicabilă. Datele cu caracter personal nu vor fi păstrate mai mult decât este necesar pentru scopurile pentru care sunt prelucrate datele dvs. personale. Vom păstra datele dvs. personale atât timp cât aveți un cont de membru sau solicitați serviciile noastre, astfel încât să vă putem furniza aceste servicii. Dacă vă aflați în Spațiul Economic European, în momentul în care vă retrageți consimțământul pentru prelucrarea datelor dvs. personale, toate datele dvs. personale primite și stocate sunt șterse dacă nu mai sunt necesare pentru noi. Cu excepția cazului în care suntem obligați să păstrăm aceste date cu caracter personal prin lege sau pentru a respecta obligațiile noastre de reglementare. Într-un astfel de caz, vom păstra aceste date cu caracter personal doar atât timp cât este necesar. Pentru mai multe informații cu privire la locul și durata de stocare a datelor dvs. cu caracter personal și pentru mai multe informații despre drepturile dvs. de ștergere și portabilitate, vă rugăm să contactați resursa noastră de confidențialitate a datelor utilizând formularul nostru de contact.

XII. SECURITATEA DATELOR Camera Hotel a luat măsurile tehnice și organizatorice necesare pentru a proteja datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastră împotriva pierderii, distrugerii, manipulării și accesului neautorizat. Angajații noștri și toate persoanele implicate în procesarea datelor sunt obligate să respecte legile privind protecția datelor și să trateze confidențialitatea datelor cu caracter personal. Angajații noștri au fost instruiți în consecință. Atât auditurile interne, cât și cele externe asigură respectarea tuturor proceselor de protecție a datelor la Camera Hotel. Pentru a proteja datele personale ale utilizatorilor noștri, folosim o procedură de transmisie online securizată, așa-numita transmisie "Secure Socket Layer" (SSL). Puteți vedea acest lucru din faptul că la componenta adresei http:// este adăugat un "s" (https://) sau este afișată o pictogramă de lacăt verde, închisă. Dând clic pe pictogramă, veți primi informații despre certificatul SSL utilizat. Afișarea pictogramei depinde de versiunea de browser pe care o utilizați. Criptarea SSL garantează că datele dvs. sunt transmise într-un mod criptat și complet.

XIII. DREPTUL PERSOANELOR VIZATE DIN UNIUNEA EUROPEANĂ Regulamentul general privind protecția datelor din Uniunea Europeană și legile privind confidențialitatea din alte țări prevăd anumite drepturi pentru persoanele vizate. Dacă doriți să confirmați că Camera Hotel prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal, dacă doriți să aveți acces la datele cu caracter personal pe care Camera Hotel le are despre dumneavoastră sau dacă aveți alte întrebări, vă rugăm să ne contactați folosind formularul nostru de contact. De asemenea, puteți solicita informații cu privire la: scopul prelucrării; categoriile de date cu caracter personal în cauză; cine altcineva din afara Camera Hotel ar fi putut primi datele de la noi; care a fost sursa informațiilor (dacă nu le-ați furnizat direct către Camera Hotel); unde sunt stocate datele cu caracter personal și cât timp vor fi stocate. Aveți dreptul de a corecta (rectifica) înregistrarea datelor dvs. cu caracter personal păstrate de noi, în cazul în care acestea sunt inexacte. Puteți să ne solicitați să ștergem datele respective sau să încetăm prelucrarea acestora, sub rezerva anumitor excepții. De asemenea, ne puteți solicita completarea sau actualizarea datelor dvs. cu caracter personal, transformarea lor în format anonim sau blocarea oricăror date deținute cu încălcarea legii, precum și să vă opuneți prelucrării acestora din orice motiv legitim. Vă puteți retrage în orice moment consimțământul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal sau pentru prelucrarea ulterioară a datelor cu caracter personal de către noi. De asemenea, puteți solicita ca Camera Hotel să înceteze utilizarea datelor dumneavoastră în scopuri de marketing direct. În multe țări (inclusiv în țările SEE), aveți dreptul de a depune o plângere la autoritatea competentă pentru protecția datelor dacă aveți preocupări cu privire la modul în care Camera Hotel vă prelucrează datele cu caracter personal. Atunci când este fezabil din punct de vedere tehnic, vă vom furniza - la cererea dumneavoastră - datele dumneavoastră cu caracter personal sau le vom transmite direct unui alt operator. Aveți dreptul de a primi informațiile dvs. personale într-un format structurat și standard. În plus față de informațiile conținute în această Declarație de confidențialitate, la cerere, vi se pot furniza informații suplimentare și contextuale referitoare la anumite servicii sau la colectarea și prelucrarea datelor dvs. personale.

XIV. NICIO DECIZIE INDIVIDUALĂ AUTOMATIZATĂ Nu folosim datele dumneavoastră cu caracter personal pentru decizii individuale automatizate.

XV. CUM NE PUTEȚI CONTACTA? Veți găsi datele noastre de contact în calitate de organism responsabil în amprenta. Dacă doriți să vă exercitați drepturile sau dacă aveți întrebări cu privire la politica noastră de confidențialitate sau la această declarație de confidențialitate, ne puteți contacta la următoarea adresă: Camera Hotel Tel: + 40 372021555 Sau prin intermediul formularului nostru de contact.

XVI. MODIFICĂRI ALE DECLARAȚIEI DE CONFIDENȚIALITATE Din când în când, este posibil să fie nevoie să actualizăm sau să modificăm această Declarație de confidențialitate, pentru a reflecta modificările aduse practicilor noastre de afaceri, practicilor de colectare a datelor sau organizației. Ne rezervăm dreptul de a modifica această Declarație de confidențialitate în orice moment, din orice motiv, fără a vă anunța, în afară de publicarea Declarației de confidențialitate modificate pe site-ul nostru web sau, dacă ne-ați furnizat adresa dvs. de e-mail, prin trimiterea unui e-mail prin care să vă notificăm despre Declarația de confidențialitate modificată. Se recomandă cu insistență să verificați des site-ul web, făcând referire la data ultimei modificări menționată în partea de sus. În niciun caz nu vom reduce drepturile dumneavoastră în temeiul prezentei Declarații de confidențialitate fără consimțământul dumneavoastră explicit și în cunoștință de cauză. Dacă nu sunteți de acord cu modificările, ar trebui să încetați să mai utilizați Site-ul web și să încetați să ne mai furnizați informații personale înainte de momentul în care Declarația de confidențialitate modificată intră în vigoare. Dacă continuați să utilizați site-ul web sau să furnizați informații personale după intrarea în vigoare a Declarației de confidențialitate modificate, veți fi obligat să respectați Declarația de confidențialitate modificată.

Cookies

Politica de Cookie-uri pentru www.camerahotel.ro Noi, CameraHotel, acordăm o mare importanță și respectăm politica de confidențialitate a vizitatorilor. Acest document a fost creat pentru a vă explica modul în care folosim cookie-uri pe website-ul nostru.

Politica privind cookie-urile

Data intrării în vigoare: 20-apr-2023

Ultima actualizare: 20-apr-2023

COOKIES

Site-ul utilizează cookie-uri pentru a stoca preferințele vizitatorilor, pentru a înregistra informații specifice utilizatorului cu privire la paginile pe care utilizatorii le accesează sau le vizitează, pentru a se asigura că vizitatorilor nu li se trimit în mod repetat aceleași bannere publicitare, pentru a personaliza conținutul site-ului pe baza tipului de browser al vizitatorilor sau a altor informații pe care le trimite vizitatorul. Cookie-urile pot fi, de asemenea, utilizate de servicii terțe, cum ar fi Google Analytics, așa cum este descris aici.

Utilizatorii pot, în orice moment, să împiedice setarea de cookie-uri, de către site-ul web, prin utilizarea unei setări corespunzătoare a browserului de internet și pot, astfel, să refuze definitiv setarea de cookie-uri. În plus, cookie-urile deja setate pot fi șterse în orice moment prin intermediul unui browser de internet sau al altor programe software. Acest lucru este posibil în toate browserele de internet populare. Cu toate acestea, în cazul în care utilizatorii dezactivează setarea cookie-urilor în browserul dumneavoastră de internet, este posibil ca nu toate funcțiile site-ului nostru web să fie utilizabile în întregime.

PUBLICITATE

Cookie-urile de prima parte sunt create de către site-ul web pe care îl vizitați. Un cookie de terță parte este utilizat frecvent în publicitatea comportamentală și în analiza comportamentală și este creat de un alt domeniu decât site-ul web pe care îl vizitați. Cookie-urile, etichetele, pixelii, balizele și alte tehnologii similare ale terților (denumite colectiv "etichete") pot fi plasate pe site-ul web pentru a monitoriza interacțiunea cu conținutul publicitar și pentru a direcționa și optimiza publicitatea. Fiecare browser de internet are o funcționalitate prin care puteți bloca atât primele cookie-uri, cât și cele ale terților, și puteți șterge memoria cache a browserului dumneavoastră. Funcția "ajutor" din bara de meniu a majorității browserelor vă va spune cum să nu mai acceptați noi module cookie, cum să primiți notificări cu privire la noile module cookie, cum să dezactivați modulele cookie existente și cum să ștergeți memoria cache a browserului dumneavoastră. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre cum să le dezactivați, puteți consulta informațiile de la https://www.allaboutcookies.org/manage-cookies/.

Fără cookie-uri, este posibil să nu puteți profita pe deplin de conținutul și caracteristicile site-ului web. Vă rugăm să rețineți că respingerea cookie-urilor nu înseamnă că nu veți mai vedea reclame atunci când vizitați Site-ul nostru. În cazul în care refuzați, veți vedea în continuare reclame nepersonalizate pe Site.

Dacă doriți să obțineți mai multe informații despre această practică și să cunoașteți opțiunile dvs. de a vă abține sau de a renunța la această colectare de date, vă rugăm să vizitați Opt Out - NAI: Network Advertising Initiative. De asemenea, puteți vizita http://optout.aboutads.info/#/ și http://optout.networkadvertising.org/# pentru a afla mai multe informații despre publicitatea bazată pe interese. Puteți descărca aplicația AppChoices de la YourAdChoices.com | AppChoices pentru a renunța în legătură cu aplicațiile mobile sau puteți utiliza controalele platformei de pe dispozitivul dvs. mobil pentru a renunța.

Participarea la programul de afiliere

Site-ul web se poate implica în marketing afiliat, care se realizează prin încorporarea de link-uri de urmărire în site-ul web. Dacă faceți clic pe un link pentru un parteneriat de afiliere, un cookie poate fi plasat în browserul dvs. pentru a urmări orice vânzări în scopul comisioanelor.

Unele postări de pe acest site conțin linkuri de afiliere. Dacă rezervați sau cumpărați ceva prin intermediul acestor link-uri, este posibil ca acest site să primească un mic comision (fără costuri suplimentare pentru dumneavoastră).

Vă puteți modifica oricând preferințele privind modulele cookie făcând clic pe butonul de mai sus. Acest lucru vă va permite să reveniți la bannerul de consimțământ privind cookie-urile și să vă modificați preferințele sau să vă retrageți imediat consimțământul. În plus, diferite browsere oferă diferite metode de blocare și ștergere a modulelor cookie utilizate de site-urile web. Puteți modifica setările browserului dvs. pentru a bloca/șterge cookie-urile.

Mai jos sunt enumerate linkurile către documentele de asistență privind modul de gestionare și ștergere a modulelor cookie de la principalele browsere web.

Chrome: https://support.google.com/accounts/answer/32050

Safari: https://support.apple.com/en-in/guide/safari/sfri11471/mac

Firefox: https://support.mozilla.org/en-US/kb/clear-cookies-and-site-data-firefox?redirectslug=delete-cookies-remove-info-websites-stored&redirectlocale=en-US

Internet Explorer: https://support.microsoft.com/en-us/topic/how-to-delete-cookie-files-in-internet-explorer-bca9446f-d873-78de-77ba-d42645fa52fc

Dacă utilizați un alt browser web, vă rugăm să vizitați documentele oficiale de asistență ale browserului dumneavoastră.

Aviz Legal

Avizul legal privind website-ul www.camerahotel.ro, care folosește programul de afiliere Booking.com, Cartrawler.com, Getyourguide.com și redirecționarea clienților către aceste site-uri: Acest aviz legal are ca scop să explice politica și regulile programului de afiliere al site-ului www.camerahotel.ro, precum și legalitatea de a utiliza legăturile de redirecționare către Booking.com, Cartrawler.com, Getyourguide.com. Site-ul www.camerahotel.ro folosește programul de afiliere al Booking.com, Cartrawler.com, Getyourguide.com pentru a oferi clienților acces la produse și servicii externe furnizate de aceste site-uri. Prin utilizarea acestor servicii externe, site-ul www.camerahotel.ro este partener afiliat al asociaților menționați mai sus. În calitate de partener afiliat, site-ul www.camerahotel.ro poate oferi clienților legături de redirecționare către aceste site-uri pentru a le afla informații și pentru a accesa serviciile de pe acestea. Aceste legături sunt oferite ca simpla conveniență și ca atare site-ul www.camerahotel.ro nu poartă nicio responsabilitate pentru conținutul sau serviciile oferite de site-urile externe respective și nu poate fi considerat responsabil pentru vreo poliță sau vreun amenză asociată acestora. Înregistrandu-se ca partener afiliat la Booking.com, Cartrawler.com, Getyourguide.com, site-ul www.camerahotel.ro a acceptat Termenii și Condițiile respectivelor companii și se angajează să le respecte. Legalitatea de a redirecționa clienții site-ului www.camerahotel.ro către aceste site-uri reprezintă, astfel, o îndeplinire a obligației de plată/încasare/încasare a serviciilor furnizate de aceste site-uri și minipe.

Dacă aveți întrebări sau comentarii despre produsele sau serviciile noastre, nu ezitați să ne contactați prin e-mailul nostru [email protected]. Ne bucurăm să vă răspundem la orice întrebări și să vă ajutăm în orice mod posibil.

Camera Hotel
Str. Dunării 24
Cluj-Napoca,Cluj-Napoca
400394
+40 372021555


Facebook
Twitter
Instagram

Logo

Sitemap: https://camerahotel.ro/sitemap.xml
Acceptare?Utilizarea de cookies