Rezervări Hoteluri & Pensiuni – Noi îți oferim cele mai bune oferte de cazare!

La noi gasesti cele mai atractive, mai bune și mai convenabile oferte de cazare! 🎁

🥇Cazare ieftina Zona Otopeni – Rezervări Hoteluri & Pensiuni.

★★★★☆

Ofertele săptămânii

Închiriază mașina potrivită nevoilor tale. Oferim o gamă variată de autoturisme cu predare oriunde în România.

Cazare Ieftina Zona Otopeni – Povestea Mea

Mă cheamă Stefania și am 32 de ani, cu multă vreme în urmă m-am căsătorit și am doi copii minunați; pe Cezar și pe Maria. Această poveste se desfășoară în urmă cu câteva săptămâni. După o perioadă destul de stresantă la locul de muncă, am decis să ne facem o vacanță mică, iar destinația aleasa pentru aceasta a fost zona Otopeni, aflandu-se la mica distanța de capitala București și având suficiente puncte de atracție pentru familia noastră. Provocarea mea a fost să găsesc cazare ieftină pentru noi în zona Otopeni.

După câteva zile de căutat, am gasit urmatorul hotel: The Travelers Hotel Otopeni. Este un hotel destul de ieftin și perfect apropriat nevoilor noastre. Am rezervat room-ul pentru o întreagă săptămână cu un preț de doar 100 de euro, deci am economisit destul de mult față de prețurile din zonă. Check-in-ul a fost rapid și eficient; cameriile s-au dovedit a fi departe de ceea ce se asteptam, curate si moderne, ceea ce a fost încântător. Restul personalului de la receptie a fost de asemenea deosebit de prietenos și amabil.

Activitati in Zona - Cazare Ieftina Zona Otopeni

După ce ne-am odihnit puțin, am început să explorăm zona și, iată, ce am găsit:

  • Parcul Hoia-Baciu: Unul dintre cele mai bine cunoscute parcuri din Romania, merita sa-l viziti daca pasiti in zona Otopeni.
  • Mall-ul Coresi: Daca doriti sa faci putina cumparaturi, puteti merge aici pentru o varietate de magazine si restaurante.
  • Parcul Rozelor: Proiectat sa fie un parc pentru cei mici, ofera activitati interesante cum ar fi: mini golf, patinoar, gradina zoologica, linii de tras si alte activitati distractive.
  • National Military Museum: De fapt, aceasta este o mare cazarma militara cu doua cladiri mari si foarte bine intretinute pline cu obiecte istorice care sa va informeze despre istoria armelor, inclusiv motociclete, tunuri, tancuri si altele.

Am facut multe activitati in zona noastra de cazare, de la plimbari pe alei sau vizite la obiective turistice, pana la inspiratia pentru a descoperi alte trasee pe care sa le incercam si sa patrundem in alte zone noi. Am exploatat, de asemenea, gusturile culinare locale si am incercat mai multe restaurante sau chiar ocazionale cazari in aer liber pe langa lacuri, unde am putut de asemenea sa cautam si unde aveam ocazia sa lansam cateva protocoale de pescuit.

Concluzie - Cazare Ieftina Zona Otopeni

Pentru noi, acest sejur a fost exact ceea ce ne-am dorit. Costul cazarii a fost destul de mic, iar camera a fost de calitate, bucatica de natura si alte activitati amuzante oferite au contribuit din plin la acea vacanta excelenta petrecuta in zona Otopeni. Desigur, trebuie sa recunoastem ca aceasta nu a fost prima noastra vacanta intr-o zona uitata a Bucurestiului, insa a fost cea mai faina și surprinzătoare de până acum. Din acest motiv, recomand cu caldura locatia si hotelul The Travelers Hotel Otopeni pentru oricine/care cauta cazare ieftina, curata si calduroasa pe langa Bucuresti.

În conținutul acestui articol există link-uri afiliate, făcând clic pe ele veți fi redirecționat către Booking.com, Cartrawler.com, Getyourguide.com

Pe Telegram gasesti cele mai atractive oferte! VEZI OFERTE

Recenzii și opinii despre unitati de cazare ★★★★☆
4.2 pe baza recenziilor clienților 5713.

★★★★★
2698
★★★★☆
2030
★★★☆☆
717
★★☆☆☆
101
★☆☆☆☆
2030

Alte oferte de cazare

Acceptare?Utilizarea de cookies