Rezervări Hoteluri & Pensiuni – Noi îți oferim cele mai bune oferte de cazare!

La noi gasesti cele mai atractive, mai bune și mai convenabile oferte de cazare! 🎁

🥇Cazare ieftina Zillertal – Rezervări Hoteluri & Pensiuni.

★★★★☆

Ofertele săptămânii

Închiriază mașina potrivită nevoilor tale. Oferim o gamă variată de autoturisme cu predare oriunde în România.

Cazare ieftina Zillertal - Recenzie Vacanta

Placut surprinsi de abilitatea de a găsi cazare ieftina

În această vară, am vrut să avem o schimbare de decor, așa că ne-am hotărât să încercăm lucrurile în Zillertal, Austria. Am vrut să vedem zonele învecinate, de exemplu muntii, văile și știința și cultura (spiritualitatea) orașelor și satelor Alpii austrieci. Am pornit în căutarea unui sejur foarte ieftin care să fie înconjurat de alte minunății naturale și să ofere condiții de cazare decente. Am avut noroc și am văzut o ofertă rezonabilă pentru cazare ieftina in Zillertal, Austria.

Exploram zonele naturale și organizam peisaje spectaculoase

Curând am ajuns în Zillertal, iar zona era mai frumoasă decât o visam vreodată. Muntele înalt și Munții Alpi ofereau o priveliște spectaculoasă, iar văile și șesurile ne dădeau senzația de mare libertate în aerul de munte. Am fost tratați ca niște regi de personalul hotelului, astfel încât să ne simțim ca acasă și să ne bucurăm de un sejur de neuitat. Am văzut colțuri minunate ale zonei, iar măscările, raftingul, schiul și excursiile în văile alpine au fost extraordinare. A fost o experiență uimitoare și o oportunitate perfectă pentru muchii noastre să se bucure de natura alpina liberă.

Mancare sanatoasa si cazare centrata pe sanatate si frumusete

Cazarea a fost foarte decenta si ieftina, conceputa profesional. Camera noastra era foarte curata si avea toate facilitatile necesare. Senzația de curățenie a fost si ea incredibila, iar decorul și elementele inovatoare din interior și design-ul exterior au oferit un efect vizual foarte interesant. De asemenea, zona de bucătărie a fost dotată la standarde de înaltă calitate, iar asta ne-a permis să facem și mâncăruri gourmet. De asemenea, mâncarea sănătoasă, local din restaurantele din împrejurimi a fost servită în fiecare zi și a oferit un gust de-a dreptul divin.

Tururi, obiective si activitati distractive oferite

Hotelul si zona înconjurătoare ne-au oferit oportunitatea de a explora toate muzeele, obiectivele cu istorie impresionantă și peisajele naturale ale zonei. Am vizitat în fiecare zi o grădină zoologică unică, cu o varietate impresionantă de animale și specimene exotice. Am încercat raftingul, bungee jumping și alte activități distractive în Munții Alpi și am vizitat multe parcuri și orașe antice, cum ar fi Seespitz și Stockerhof. Am vizitat, de asemenea, Minele din aceste regiuni și edificiile vechi, cum ar fi Catedrala din Innsbruck și Colțul Criptelor.

Calatoria de neuitat - Unul dintre cele mai neobisnuite locuri

Cei cinci zile petrecuți in Zillertal au fost unul dintre cele mai neobisnuite și frumoase locuri în care am stat vreodată. Am putut vedea și experiența modul original de viață aludtei regiuni, care se bazează pe rațiunea și practicile tradiționale. A fost un sejur minunat cu prietenii noștri, care ne-ar fi permis să ne bucurăm de toate minunățiile științei și spiritualității acestei regiuni. Cu regret, am trebuit sa ne intoarcem, dar am fost placut surprinsi de abilitatea noastra de a gasi cazare ieftina si de a experimenta un loc nou si minunat.

În conținutul acestui articol există link-uri afiliate, făcând clic pe ele veți fi redirecționat către Booking.com, Cartrawler.com, Getyourguide.com

Pe Telegram gasesti cele mai atractive oferte! VEZI OFERTE

Recenzii și opinii despre unitati de cazare ★★★★☆
4.1 pe baza recenziilor clienților 4417.

★★★★★
1696
★★★★☆
1881
★★★☆☆
607
★★☆☆☆
166
★☆☆☆☆
1881

Alte oferte de cazare

Acceptare?Utilizarea de cookies