Rezervări Hoteluri & Pensiuni – Noi îți oferim cele mai bune oferte de cazare!

La noi gasesti cele mai atractive, mai bune și mai convenabile oferte de cazare! 🎁

🥇Cazare ieftina Viseu De Sus – Rezervări Hoteluri & Pensiuni.

★★★★☆

Ofertele săptămânii

Închiriază mașina potrivită nevoilor tale. Oferim o gamă variată de autoturisme cu predare oriunde în România.

Cazare ieftina Viseu de sus: o experienta de neuitat

Ultima vacanta m-a purtat spre un tărâm al viselor, departe de tot ce cunoșteam până acum. Eu și partenerul meu am ales Regiunea Maramureș, în mod special satul Viseu de Sus, pentru că ne-am dorit să scăpăm de rutina și datoriile vieții de zi cu zi. Și ce altceva puteam dori, decât un loc natural superb înconjurat de munte, aer curat și începuturi salbatice?

Pentru prima noastra alegere am ales să rămânem în preajma așezării, la o cazare ieftină, deoarece vedeam că există destul potential și locuri de vizitat in apropiere si de aceea am decis sa ramanem la o cazare ieftina in Viseu de Sus. Ne-am cazat in Pensiunea Pietreis, condusa de o familie superba a lor Moise, precum și fiica lor.

Experiența camerelor

Am ramas placut surprinsi de cazarea ieftina, deoarece deși era bagata in seama si banala, frumos decorata…aceeași familie Moise a facut un efort special pentru a ne asigura că toate nevoile noastre sunt îndeplinite. Camerele minunate ofereau un pat confortabil și o vedere minunată către mare. Am observat că este în special amenajata in stil rustic, cu vopsele pastelate și potrivite si mobilier vechi și nou în același timp, uimitor! De asemenea, acestea sunt curate și ingrijite, ceea ce ne duce cu gândul că ei știu cum să își îngrijească clienții.

Facilități și Servicii

Familia Moise oferă un mic dejun bun și delicios, lucru pe care l-am apreciat și ne-am bucurat de el cu adevarat. In plus, oamenii de aici pregatesc o buna varietate de mâncăruri traditionale și moderne. Nu numai că am putut gusta delicii tradiționale dar și noi am imers în cultura locală. O altă parte remarcabilă e oferta lor de bun venit, unde veți primi schimbare regulată de prosoape, lenjerii și alte produse de curățenie necesare în fiecare zi. Pentru trasee mai lungi, au oferit o mică mașină cu care ne-am putut face cumpărăturile și plimbările prin oraș. Am petrecut mult timp în aerul liber într-unul dintre cele mai frumoase parcuri din lume. Ne-am bucurat de peisajele încântătoare și de aventurile zilnice. După o zi plină, am fost primiți cu manifestările prietenești ale proprietarului acestei cazări ieftine.

Rezumat

În concluzie, pentru cineva care caută să scape de griji și de grija marilor orașe, aceasta cazare ieftina Viseu de Sus este locul perfect. Am văzut cum ne-am simțit noi acolo și ne-am simțit bine și relaxați. Ne-am bucurat de o primire călduroasă, de servicii de primă clasă și de găzduirea ieftină pe care am obținut-o. Aici este definiția seninătății și a luxului. Acesta, împreună cu numeroasele facilități de care ne-am bucurat, ne-a făcut să ne simțim ca acasă toată vacanta. Nu ar fi cumva mai bine?

În conținutul acestui articol există link-uri afiliate, făcând clic pe ele veți fi redirecționat către Booking.com, Cartrawler.com, Getyourguide.com

Pe Telegram gasesti cele mai atractive oferte! VEZI OFERTE

Recenzii și opinii despre unitati de cazare ★★★★☆
4.2 pe baza recenziilor clienților 5658.

★★★★★
2771
★★★★☆
1915
★★★☆☆
602
★★☆☆☆
100
★☆☆☆☆
1915

Alte oferte de cazare

Acceptare?Utilizarea de cookies