Rezervări Hoteluri & Pensiuni – Noi îți oferim cele mai bune oferte de cazare!

La noi gasesti cele mai atractive, mai bune și mai convenabile oferte de cazare! 🎁

🥇Cazare ieftina Veliko Tarnovo – Rezervări Hoteluri & Pensiuni.

★★★★☆

Ofertele săptămânii

Închiriază mașina potrivită nevoilor tale. Oferim o gamă variată de autoturisme cu predare oriunde în România.

Cazare Ieftina Veliko Tarnovo - Vacanta mea ideala

Veliko Tarnovo este una dintre cele mai frumoase orașe din Bulgaria. Cand am fost prima oara acolo, m-am indragostit iremediabil de frumusetea lui si m-am gandit sa ma intorc cu siguranta. Cu cazare ieftina Veliko Tarnovo, mi-am facut visul realitate si am petrecut cea mai frumoasa vacanta din viata mea.

Stiam ca nu voi gasi cazare ieftina in zona, dar am vrut totusi sa incerc. Am intuit ca daca voi cauta suficient de mult, voi putea probabil sa gasesc o rezervare ieftina. Am fost in stare sa gasesc o oferta foarte convenabila la un hotel asezat in partea de sud a orasului, la doar cateva minute distanta de centrul istoric al orasului.

Odata ce am ajuns la hotel, m-am simtit foarte bine. Camera era spatioasa, dotata cu mobilier modern, TV cu ecran plat si aer conditionat. Totul era curat si perfect igenizat. Am primit chiar si mic dejun inclus in pret, ceea ce a fost foarte convenabil. Pentru mine, micul dejun a fost exact ceea ce voiam.

Tin sa mentionez ca aceasta cazare ieftina Veliko Tarnovo m-a scutit de stres si de cheltuieli excesive. Pentru un buget limitat, am reusit sa experimentez aceasta destinatie in intregime. Am vizitat multe dintre obiective turistice, am incercat bucataria locala si am facut multe drumetii prin imprejurimi. M-am bucurat de frumusetea orasului si de istoria acestuia.

Activitati

  • Explorarea Centrului Istoric
  • Vizitarea Castelului Tsarevets
  • Plimbari prin Gradina la sase culmi
  • Vizitarea Muzeului National de Istorie
  • Incursiuni montane la Rezervatia Naturala Sveteana
  • Croaziere pe raul Yantra
  • Cumparaturi prin imprejurimile orasului

Am descoperit ca Veliko Tarnovo este un oras frumos, plin de arta, cultura si istorie. Are un centru modern interesant, dar istoria sa merge mult mai inapoi decat istoria mai multor alte orase din Europa. Mai mult, orasul are un peisaj minunat, cu rauri, dealuri si gradini divine.

Concluzie

Am facut cea mai buna alegere in ceea ce priveste cazarea, alegeti sa stati in aceasta locatie, chiar daca ar fi destul de scumpa. Locatia se potriveste stilului si bugetului oricui. Eu mi-am petrecut timpul acolo si mi-am facut bagajul plin de amintiri frumoase. Cazarea ieftina Veliko Tarnovo m-a ajutat sa imi petrec timpul in cel mai placut mod. As recomanda cu drag aceasta destinatie tuturor!

În conținutul acestui articol există link-uri afiliate, făcând clic pe ele veți fi redirecționat către Booking.com, Cartrawler.com, Getyourguide.com

Pe Telegram gasesti cele mai atractive oferte! VEZI OFERTE

Recenzii și opinii despre unitati de cazare ★★★★☆
4.1 pe baza recenziilor clienților 5916.

★★★★★
2712
★★★★☆
2026
★★★☆☆
670
★★☆☆☆
162
★☆☆☆☆
2026

Alte oferte de cazare

Acceptare?Utilizarea de cookies