Rezervări Hoteluri & Pensiuni – Noi îți oferim cele mai bune oferte de cazare!

La noi gasesti cele mai atractive, mai bune și mai convenabile oferte de cazare! 🎁

🥇Cazare ieftina Vatra Dornei – Rezervări Hoteluri & Pensiuni.

★★★★☆

Ofertele săptămânii

Închiriază mașina potrivită nevoilor tale. Oferim o gamă variată de autoturisme cu predare oriunde în România.

Recenzie: Cazare Ieftina Vatra Dornei

În vara anului 2020 am decis să facem o scurtă vacanță în Vatra Dornei, România. Aceasta era o excelenta ocazie pentru mine si familia mea să ne bucurăm de natura și de toată frumusețea Dornelor, ceea ce am și facut. Când am început să caut cazare ieftină în apropierea statiunii,prietenii mei mi-au recomandat această zonă. Părerea lor a fost că am putea începe fără să cheltuim prea mult. Așa că am decis să ne oprim în această zonă pentru că prețurile erau destul de bune și, de asemenea, inima mea a fost atrasă de această zonă.

Prima noastră oprire a fost Cazarea Ieftină Vatra Dornei

A fost prima dată când am stat într-un asemenea loc și am fost surprinși de ceea ce am găsit acolo. Restaurarea se facea într-un mod frumos, curtea era mare și curată, clădirile erau fabuloase iar personalul foarte amabil și serviabil. Clădirea a fost plasată în apropierea muntelui, ceea ce ne-a oferit o vedere incredibila la munte, care se întindea la infinit și care era înconjurată de păduri. Camera noastră era foarte confortabilă și spațioasă, cu un balcon în care puteai vedea una dintre cele mai spectaculoase vederi pe care mi a fost dat să le văd.

Experiența cu teama de vis a la Cazarea Ieftină Vatra Dornei

Experiența noastră pe care am avut-o aici a fost simplu minunată. Hotelul avea o piscina foarte curată și o sală de fitness foarte bine dotată, unde am putut face plimbări relaxante pe terenul de tenis sau alte activități. De asemenea, am avut micul dejun în fiecare dimineață în zona de restaurant a hotelului, unde mi-a plăcut meniul foarte mult, în special produsele proaspete. In plus, personalul a fost foarte amabil, încercând să ne informeze în legătură cu locurile de unde putem iesi și ce putem vedea în jur.

Distracţia şi explorarea din jurul Cazarii Ieftine Vatra Dornei

Dorna avea o mulțime de lucruri interesante de făcut și de văzut, începând de la rezervatii naturale și lacuri si terminand cu localuri. Puteai să iei drumul spre păduri și să te aventurezi printre copaci și ai putea avea, de asemenea, un picnic pe malul lacului. Exista, de asemenea, multe magazine și restaurante în zonă care oferau mâncare locală, ceea ce mi s-a părut foarte interesant. De asemenea, am găsit și locuri potrivite pentru a ne relaxa, în care puteam să ne bucurăm de vederea incredibila a muntelui.

Concluzie despre Cazarea Ieftina Vatra Dornei

Cazarea Ieftina Vatra Dornei a fost o experiență minunată. Am putut să ne bucuram de peisajele și aerul curat, să mancam bine, să facem excursii și alte lucruri interesante! De asemenea, am fost bucuroși că această cazare ieftină ne-a oferit toate facilitățile de care aveam nevoie. Vom aminti cu drag de această vacanta și ne vom întoarce cu siguranţă aici când va veni vremea sa mergem din nou.

În conținutul acestui articol există link-uri afiliate, făcând clic pe ele veți fi redirecționat către Booking.com, Cartrawler.com, Getyourguide.com

Pe Telegram gasesti cele mai atractive oferte! VEZI OFERTE

Recenzii și opinii despre unitati de cazare ★★★★☆
4.2 pe baza recenziilor clienților 5270.

★★★★★
2447
★★★★☆
1860
★★★☆☆
637
★★☆☆☆
162
★☆☆☆☆
1860

Alte oferte de cazare

Acceptare?Utilizarea de cookies