Rezervări Hoteluri & Pensiuni – Noi îți oferim cele mai bune oferte de cazare!

La noi gasesti cele mai atractive, mai bune și mai convenabile oferte de cazare! 🎁

🥇Cazare ieftina Targu Mures – Rezervări Hoteluri & Pensiuni.

★★★★☆

Ofertele săptămânii

Închiriază mașina potrivită nevoilor tale. Oferim o gamă variată de autoturisme cu predare oriunde în România.

Cazare ieftina la Targu Mures

Ideea unei vacanțe fără griji în Targu Mures și încă la prețuri avantajoase este foarte tentantă. Aflat în sud-estul regiunii Transilvania, orașul este plin de istorie, cultură, mâncare delicioasă și muzică. Așa că, am început căutarea pentru un hotel convenabil și ieftin și ghici ce, am descoperit Hotel Liminar, care ne-a oferit întreaga atmosferă a unei vacanțe reușite.

Localizare și facilități

Hotel Liminar se află la mai puțin de cinci minute de mers cu mașina de centrul orașului. Pe lângă aceasta, cazarea noastră avea un parc mic atractiv în care voiam să ne bucurăm și de aerul curat. Am ales un apartament spațios și curat, mobilat modern și cu dotări standard. Am avut mașină, așadar trebuia să plătim 3 lei pentru parcarea oferită de hotel. În cazul în care întâmpinați o problemă și aveți nevoie de ajutor, receptioneri foarte amabili și deschiși vă vor îndruma. Un lucru demn de remarcat este că asistența de la recepție a vorbit atât limba maghiară, cât și cea engleză. O altă dotare importantă a hotelului era internetul wireless care s-a dovedit a fi inteligent și stabil.

Restaurante și afaceri

O caracteristică importantă a cazării noastre era restaurantul mic și plăcut. Consistența Mămăliilor și a Ciorbelor erau excelente. Prețurile erau și ele favorabile comparat cu alte restaurante din aceeași categorie. În sala de primire se putea folosi copiatorul gratuit, deoarece am nevoie de câteva documente, deoarece aveam de rezolvat câteva afaceri în Targu Mures. Am solicitat ajutorul și ghidarea pentru a nimeri direct la destinație, dar am primit din partea personalului informații detaliate și ghidare.

Vizite culturale

Am început vizitele culturale prin oraș cu Piata Centrală, care mi-a oferit o privire de ansamblu asupra orașului. Bucătăria lor locală și maghiară a adus o mare binecuvântare pentru gusturile mele. Ne-am bucurat de vedera Mărcului Libertății și a versanților Munților Măcinului, pe când plimbamule Vizitând complexul de fortificații, Muzeul Țăranului Român și Parcul Central Sighișoara, unde ne-am putut bucura la maxim de experiența unica a vacanței.

Prețuri

Am achiziționat handywerk spațiul nostru înainte de a veni și acesta a fost foarte convenabil. Prețul pentru hotel și restaurant a fost foarte rezonabil și am urmat ofertamele lor. Prețul de cazare varia între 70-100 lei, în funcție de tipul camerei și am primit chiar și o reducere de-a lungul sejurului nostru.

Un sejur de vis

În general, ne-am simțit pe deplin împliniți și am revenit cu sentimentul că ne-am bucurat de o vacanță uimitoare la prețuri ieftine. Am reușit să experimentăm cea mai bună parte a confortului și relaxării, în mijlocul unei priveliști uimitoare și a unei gazde primitoare. Sfatul nostru este să rezervați fără ezitare o cazare la Hotel Liminar Targu Mures pentru o experiență unică.

În conținutul acestui articol există link-uri afiliate, făcând clic pe ele veți fi redirecționat către Booking.com, Cartrawler.com, Getyourguide.com

Pe Telegram gasesti cele mai atractive oferte! VEZI OFERTE

Recenzii și opinii despre unitati de cazare ★★★★☆
4 pe baza recenziilor clienților 4661.

★★★★★
1640
★★★★☆
1877
★★★☆☆
783
★★☆☆☆
123
★☆☆☆☆
1877

Alte oferte de cazare

Acceptare?Utilizarea de cookies