Rezervări Hoteluri & Pensiuni – Noi îți oferim cele mai bune oferte de cazare!

La noi gasesti cele mai atractive, mai bune și mai convenabile oferte de cazare! 🎁

🥇Cazare ieftina Targoviste – Rezervări Hoteluri & Pensiuni.

★★★★☆

Ofertele săptămânii

Închiriază mașina potrivită nevoilor tale. Oferim o gamă variată de autoturisme cu predare oriunde în România.

Cazare Ieftina Targoviste - Recenzie reala

O vacanta ieftina si relaxanta

Dorind o vacanta recomandata la bunici, am planificat o scurta escapada la Targoviste. Am dat peste oferta unei cazari ieftine, situata pe strada George Enescu. In acel moment, stiam ca acest hotel va fi locatia adecvata pentru aceasta scurta vacanta, pachetul fiind perfect pentru nevoile noastre.

La sosirea in Targoviste, am parcat masina si am verificat in aceasta unitate de cazare. Elegant construit de-a lungul Ruei George Enescu, hotelul este deosebit de placut, iar curtea lui este ca o oaza de liniste. Hotelul are o buna locatie, usor accesibil cu mijloacele de transport in comun, curat si ventilat.

Masina a fost parcata in locurile disponibile, in parcarea hotelului si nu am platit nimic suplimentar. Receptia a fost placuta, asa ca am primit tot suportul necesar pentru a ne caza. Am primit cheia camerei si directia de a ne duce acolo. Camerele sunt foarte spatioase. Aveau paturi duble confortabile, iar paturile erau asezate la cererea noastra. Aveau mobilier modern si lucruri necesare atat in camera, cat si in baie.

Aspectul curateniei a fost remarcabil si am constatat ca era zilnic intretinuta corespunzator. Am putut sa ne bucuram de wifi-ul gratuit si am stat prea mult pe YouTube. Gustarea noastra prelungita in piscina a fost linistita si relaxanta. Acest lucru m-a relaxat complet si ma ajuns inapoi inapoi energizat si pregatit pentru a vedea mai mult Targoviste.

Am mers sa vizitam castelele si bisericile din Targoviste. Wea fascinanta si am putut sa descoperim adevaratele comori ale Targovistei. Apoi ne-am intors spre hotel. Ulterior, ne-am bucurat de cina si apoi am profitat de un somn bun pe paturile confortabile.

A doua zi, am profitat de omleta de la micul dejun servit in restaurant. In aceasta perioada am putut energie si forta pentru a vedea mai multe Targoviste online. Am verificat iesirile si intrarile in hotel si nu am ramas cu nicio problema inainte de a pleca

Ca urmare, sa concluzionez ca aceasta unitate de cazare ieftina Targoviste este cu adevarat remarcabila, desi unele servicii erau ameliorabile, au fost analizate corect si aranjate pentru a satisface toate nevoile noastre.

În conținutul acestui articol există link-uri afiliate, făcând clic pe ele veți fi redirecționat către Booking.com, Cartrawler.com, Getyourguide.com

Pe Telegram gasesti cele mai atractive oferte! VEZI OFERTE

Recenzii și opinii despre unitati de cazare ★★★★☆
4 pe baza recenziilor clienților 5371.

★★★★★
2281
★★★★☆
1847
★★★☆☆
724
★★☆☆☆
134
★☆☆☆☆
1847

Alte oferte de cazare

Acceptare?Utilizarea de cookies