Rezervări Hoteluri & Pensiuni – Noi îți oferim cele mai bune oferte de cazare!

La noi gasesti cele mai atractive, mai bune și mai convenabile oferte de cazare! 🎁

🥇Cazare ieftina Suceava Pensiuni – Rezervări Hoteluri & Pensiuni.

★★★★☆

Ofertele săptămânii

Închiriază mașina potrivită nevoilor tale. Oferim o gamă variată de autoturisme cu predare oriunde în România.

Cazare Ieftină Suceava Pensiuni – O Vacanţă De Vis!

Intr-o vârful anului 2018, am decis ca iarna aceasta să petrecem trei săptămâni într-o pensiune din apropierea orașului Suceava. Am ales o pensiune ieftină, care se afla la doar 20 de kilometri de Suceava.

Atmosfera relaxanta

Primul lucru pe care l-am remarcat a fost atmosfera liniștită si relaxată a pensiunii. Hotelul și grădina erau curate, spațioase și îngrijite. Ne-am îndreptat rapid spre cazare, lucru pe care-l putem face pe cont propriu, deoarece check-in se făcea fără problem. Camera in care am stat a fost imaculata si frumoasa, cu un pat curat si o baie moderna.

Activitatile distractive

Zona in care se afla hotelul are multe lucruri de facut. Multe dintre acestea sunt plimbari. Amenajarea și aspectul grădinii sunt uimitoare. Pe langa acest lucru, plimbările în jurul lacului sunt, de asemenea, placute. Puteti profita si de un strand apropiat si sa găsiti multe trasee si rute locale.

Gastronomia

Ne-am bucurat foarte mult de mâncarea de la pensiune, deoarece era foarte bună. Am prins mic dejun bucurosi, prânzul și cina oferind o varietate de meniuri folosind ingrediente proaspete. În fiecare zi, se ofereau trei feluri principale, o mare selectie de bauturi, sucuri, ceai și cafea, precum si o varietate de deserturi.

Pretul si serviciile

Încărcatul nu a fost exagerat și prețul a fost mai mult decât acceptabil. Chiar dacă este disponibilă lângă lac, cazarea în acest hotel este mult mai ieftină decât majoritatea hotelurilor din zonă.

Personajul uimitor al vacantei

Cu certitudine, principalul personaj al vacantei noastre a fost gazda pensiunii, doamna Neculai. Acest bărbat dragalas ne-a ajutat sa ne reglem bagajele in camera si ne-a dat o mica prezentare despre gradina si mijloacele de transport in jurul lacului. In special, ne-a dat instrucțiuni clare cum să ajungem la unele dintre punctele de atractie din zona Sucevei.

Concluzie

În concluzie, această pensiune ieftină din Suceava a oferit o vacanță relaxantă și distractivă, cu personaje minunate și bunătăți delicioase. Întregii echipei i-a plăcut foarte mult și cu siguranță vom reveni.
  • Atmosferă relaxantă
  • Activități distractive
  • Gastronomie excelentă
  • Preturi rezonabile
  • Personaj minunat

În conținutul acestui articol există link-uri afiliate, făcând clic pe ele veți fi redirecționat către Booking.com, Cartrawler.com, Getyourguide.com

Pe Telegram gasesti cele mai atractive oferte! VEZI OFERTE

Recenzii și opinii despre unitati de cazare ★★★★☆
4.1 pe baza recenziilor clienților 4586.

★★★★★
1779
★★★★☆
1926
★★★☆☆
675
★★☆☆☆
144
★☆☆☆☆
1926

Alte oferte de cazare

Acceptare?Utilizarea de cookies