Rezervări Hoteluri & Pensiuni – Noi îți oferim cele mai bune oferte de cazare!

La noi gasesti cele mai atractive, mai bune și mai convenabile oferte de cazare! 🎁

🥇Cazare ieftina Soseaua Giurgiului – Rezervări Hoteluri & Pensiuni.

★★★★☆

Ofertele săptămânii

Închiriază mașina potrivită nevoilor tale. Oferim o gamă variată de autoturisme cu predare oriunde în România.

Cazare Ieftina Soseaua Giurgiului - Un sejur distractiv si relaxant pentru toata familia

Pentru vacanta noastra de vara, am ales cazarea ieftina de pe Soseaua Giurgiului. Ne-am luat cazarea pentru a pleca la drum cu serenitate si cu bucurie. Am fost uimiti de locatia intima de prin mijlocul padurii, care dispune de o multitudine de cabane si restaurante. De asemenea, am avut la dispozitie un punct pentru plecarea in aventura, unde am explorat padurile si padurile verzi, catre un om de gheata sau chiar si un lac. Cu totii ne-am simtit reconectati cu natura si relaxati din punct de vedere spiritual.

Fantastica Casa de Oaspeti Pe Soseaua Giurgiului

Primul lucru pe care l-am facut dupa ce am ajuns a fost sa ne cazam in Casa de Oaspeti. Casa se afla la marginea padurii, cu un balcon frumos care se extinde in padurea de catre iaz. In timp ce noi am facut un tur al locatiei, am putut vedea chiar si padurea adiacenta. Casa noastra a avut un bucatar foarte prietenos si relaxat, care ne-a facut sa ne simtim bine odihniti si dilatati de la masa de seara. Cuplurile au ramas in aceasta casa mai mult, deoarece au vrut sa se bucure de un loc calm si relaxant, sa se connecteze cu natura, sa faca plimbari romantice.

Satul Vechi

O alta atractie turistica pe care am vizitat-o a fost Satul Vechi. Satul in sine este mai vechi decat orasul, cu cateva cladiri vechi si coborarea abrupta a drumului. Intotdeauna ne-am intrebat cum ar fi sa traim in acele vremuri, in care lucrurile erau mai simple. Am facut un tur de sat, vizitand diferite case ale vechilor locuitori si oprind la multe restaurante atractive. Familia mea s-a bucurat de mult ca au gasit suveniruri din fibra de sticla si textile colorate, facute manual. In plus, acest lucru le-a oferit oportunitatea de a se relaxa si mingii pe malul apei curente, pentru o seara linistita.

Mosilor

De asemenea, am stabilit sa ascultam muzica populara la Mosilor. Mosilor, pe langa muzica si traditiile populare, ofera musafirilor sai energie, lume si caldura. Muncitorii facut lucruri interesante, trecand printre imaginea muzicii si a dansurilor pentru a-si exprima dragostea fata de natura si muzica. Am cumparat cateva cadouri pentru familia mea si am cules fructe si flori, profita la maxim de acest sejur minunat si distractiv. Toata familia mea a fost uimita de spectacol.

Explorarea zonei

Pe langa atractiile turistice, am explorat si exploram padurea insotiti de un ghid local. Ghidul ne-a condus prin toate triunghiurile ei si portile sale magice, asa ca a fost o experienta incredibila pentru a vedea fauna si florile de aici. Am vazut si copaci adormiti si unele dintre vechile ruine lasate de cei dinaintea noastra. Am facut si un dans de bucurie la mijlocul padurii, care ne-a facut sa ne simtim ca fii si fiice ai naturii. A fost uimitor!

Concluzii

Cazarea ieftina de pe Soseaua Giurgiului ne-a oferit o experienta unica si distractiva. Am plecat cu amintiri si incredere ca vom reveni in viitor la acest loc minunat si relaxant. Totul a fost minunat si am putut sa ne bucuram din plin de natura si muzica. Casa noastra de oaspeti, satul vechi si Mosilor au contribuit cu experienta noastra in aceasta vacanta, ceea ce a facut sa fie memorabila si distractiva.

În conținutul acestui articol există link-uri afiliate, făcând clic pe ele veți fi redirecționat către Booking.com, Cartrawler.com, Getyourguide.com

Pe Telegram gasesti cele mai atractive oferte! VEZI OFERTE

Recenzii și opinii despre unitati de cazare ★★★★☆
4.1 pe baza recenziilor clienților 5280.

★★★★★
2245
★★★★☆
1980
★★★☆☆
756
★★☆☆☆
187
★☆☆☆☆
1980

Alte oferte de cazare

Acceptare?Utilizarea de cookies