Rezervări Hoteluri & Pensiuni – Noi îți oferim cele mai bune oferte de cazare!

La noi gasesti cele mai atractive, mai bune și mai convenabile oferte de cazare! 🎁

🥇Cazare ieftina Slovenia – Rezervări Hoteluri & Pensiuni.

★★★★☆

Ofertele săptămânii

Închiriază mașina potrivită nevoilor tale. Oferim o gamă variată de autoturisme cu predare oriunde în România.

Cazare Ieftina Slovenija – Experienta Noastra Fascinanta

Începuturi in munții din Slovenia

Am decis sa facem o vacanță în Slovenia, și a fost o hotărâre bună! Am vrut să explorăm munții, șiși legenda locală spun că cei mai bun loc pentru asta e în Slovenia.M-am gândit că poate ar fi destul de costisitor să găsim cazare ieftină în Slovenia, dar ne-am încercat norocul și am fost surprinși de faptul că există câteva locuri excelente.

Relaxare în Maribor

Prima noastră destinație în Slovenia a fost Maribor. Maribor este un oraș situat pe malul Râului Drava și acesta este locul unde am găsit cea mai ieftină cazare. Am ales un hotel local și a trebuit să platim doar 20 € pentru o noapte de cazare, o sumă incredibil de ieftină care a însemnat că asta ne a permis să rămânem peste noaptea și să exploram mai mult orașul.

Cazare ieftină în Ljubljana

Știind că am găsit un loc ieftin de cazare în Maribor ne-am permis să explorem și restul Macedoniei și Ljubljana a fost următoarea noastră prioritate. Și iar ai fost șocat de costurile mici. Camera pe care am avut-o, într-un mic apartament local, a fost deosebit de confortabilă și am plătit doar 25 de euro pentru două nopți.

Peisajul din munți

Următoarea destinație a fost mai departe de Ljubljana, în munții din Slovenia. Acolo, am găsit singurul mod de cazare pe care l-am putut găsi în regiune și care se numește Ressort. Costul în această cazare a fost destul de ridicat pentru un apartament mai mic, ne-am plătit 60 de euro pentru 2 nopți. Cu toate acestea, aceasta a fost o experiență plăcută pentru că ne-am bucurat de una dintre cele mai frumoase peisaje din lume.

Experiență de neuitat

Am petrecut 3 zile în acest loc superb și a fost o experiență de neuitat pentru noi. Ne-am plimbat prin munți și ne-am bucurat de priveliștile minunate. Apoi am vizitat orașele vechi și bisericile interesante, am explora văile și am găsit plaje solitare. Acest lucru ne-a arătat cât de mult poți vedea într-o vacanță în Slovenia, chiar și atunci când te afli pe un buget restrâns. Această țară are locuri spectaculoase de peisaj și oferă un mod minunat de a călători, chiar și pe un buget. Cea mai importantă lectie pe care am învățat-o pe această călătorie a fost că, după ce am evaluat cu atenție la toate și am făcut o analiză de costuri, am putut găsi o cazare ieftină în Slovenia care ne-a oferit experiența completă pe care ne-am dorit-o. Cred că vizita în Slovenia ne-a deschis ochii să explorez și alte destinații exotice la prețuri accesibile și ne-a învățat că uneori, ieftin nu înseamnă prost și nu există compromisuri în ceea ce privește calitatea.

În conținutul acestui articol există link-uri afiliate, făcând clic pe ele veți fi redirecționat către Booking.com, Cartrawler.com, Getyourguide.com

Pe Telegram gasesti cele mai atractive oferte! VEZI OFERTE

Recenzii și opinii despre unitati de cazare ★★★★☆
4 pe baza recenziilor clienților 5167.

★★★★★
2208
★★★★☆
1831
★★★☆☆
622
★★☆☆☆
133
★☆☆☆☆
1831

Alte oferte de cazare

Acceptare?Utilizarea de cookies