Rezervări Hoteluri & Pensiuni – Noi îți oferim cele mai bune oferte de cazare!

La noi gasesti cele mai atractive, mai bune și mai convenabile oferte de cazare! 🎁

🥇Cazare ieftina Sighisoara – Rezervări Hoteluri & Pensiuni.

★★★★☆

Ofertele săptămânii

Închiriază mașina potrivită nevoilor tale. Oferim o gamă variată de autoturisme cu predare oriunde în România.

Cazare ieftina Sighisoara – recenza unei vacante excelente

Mai întâi cazarea

Am ales de cândva cazarea ieftină din Sighisoara în căutarea unei vacanțe scurte și relaxante. Am stat în reședința unui avocat și am primit o primire superbă. Casa, care se afla în apropierea cetății, avea 3 camere, una dintre ele fiind chiar leagănul lui Vlad Țepeș. În plus, era curată și luminată și, mai important, era extrem de ieftină. Prețul de rezervare pe noapte era de aproximativ 35 de euro și ținea cont de toate cele 6 nopți pe care le-am petrecut acolo.

Activitățile și evenimentele

Am făcut o mulțime de aventuri și de drumeții în Sighisoara. Am început cu Scara Acoperită, unde am putut admira multe pietre istorice. Apoi, am vizitat Muzeul din Casa Vlad Țepeș și terenul de joacă al fetei lui Vlad. Muzeul are multe exponate interesante, care clarifică cine era realmente Vlad Țepeș și oferă un tablou coerent al vieții sale. În plus, am avut ocazia să vizităm turnul clopotului, o imagine frumoasă din Sighisoara care te înconjoară.

După această aventură, am petrecut o noapte la Festivalul Internațional de Teatru de la Muzeul de Teatru din Sighisoara. A fost o experiență incredibilă. Ne-a impresionat foarte mult emoția și energia actorilor din piesă și, în plus, am putut să cunoaștem cultura locală mai profund, ceea ce a făcut seara mult mai memorabilă. Am încheiat seara la barul din centru și am citit câteva cărți despre istoria Sighisoarei și a Transilvaniei în general.

Drumeția la Sfânta Maria

Aceasta a fost cea mai importanta aventură a vacantei. Am pornit dimineața devreme spre Sfânta Maria, care se afla la mai mult de 15 kilometri de Sighisoara. Nu ne așteptam să fie atât de cald și de frumos în afara orașului. Am fost încântati de întregul peisaj și a fost clar că meritați truda. Am trăit o emoție remarcabilă în interiorul basilicii și am profitat din plin de prezența acolo.

Ne-am relaxat și am savurat traseul înapoi spre Sighisoara, unde ne-am îndreptat spre o terasă locală pentru a ne răcori cu bere rece. Am fost atât de surprinși să găsim un loc așa de relaxant, fiind că fusesem obosiți de drumeție. Totul a fost perfect și, în ciuda faptului că am decis să stăm puțin mai mult și să savurăm peisajul, plăcerea a fost cu mult prea mare.

Ospitalitatea oamenilor

Oamenii au fost foarte primitori și ne-au ajutat să ne învârtim în jurul cetății. Localnicii au fost foarte amabili și ne-au împărtășit din traditionalele lor conversații despre zilele când Sighisoara a fost cea mai mare cetate din Transilvania. În plus, oamenii și-au deschis ușa acasă pentru noi să se simtă foarte bine. Am descoperit, de asemenea, că este o adevărată minie de cultură și spiritualitate. Acest lucru m-a încurajat să revin și să explorez mai mult, în special pentru că am fost impresionat de bunele oferte de cazare ieftină.

Concluzie

Cu toate acestea, experiența de la Sighisoara a fost diferită față de alte plimbări pe care le-am facut. Am petrecut-o fără prea multă bâlbâială și ne-am simțit confortabil privind la toate momentele de relaxare și la toate aventurile pe care le puteam trăi. Încrezător, s-ar putea să revin pentru o altă vacanță scurtă la Sighisoara.

În conținutul acestui articol există link-uri afiliate, făcând clic pe ele veți fi redirecționat către Booking.com, Cartrawler.com, Getyourguide.com

Pe Telegram gasesti cele mai atractive oferte! VEZI OFERTE

Recenzii și opinii despre unitati de cazare ★★★★☆
4.2 pe baza recenziilor clienților 5738.

★★★★★
2557
★★★★☆
2061
★★★☆☆
759
★★☆☆☆
155
★☆☆☆☆
2061

Alte oferte de cazare

Acceptare?Utilizarea de cookies