Rezervări Hoteluri & Pensiuni – Noi îți oferim cele mai bune oferte de cazare!

La noi gasesti cele mai atractive, mai bune și mai convenabile oferte de cazare! 🎁

🥇Cazare ieftina Sfantu Gheorghe Covasna – Rezervări Hoteluri & Pensiuni.

★★★★☆

Ofertele săptămânii

Închiriază mașina potrivită nevoilor tale. Oferim o gamă variată de autoturisme cu predare oriunde în România.

Cazare ieftina Sfantu Gheorghe Covasna

Recenzia unei vacanțe în Sfantu Gheorghe Covasna

Îmi reamintesc cu plăcere de ideea de a găsi o cazare ieftină în Sfântu Gheorghe Covasna în prima mea vacanță în cadrul unei întreprinderi globale. Aveam nevoie să ne relaxăm după o perioadă mare de stres și munca grea. Am ales cu mult entuziasm un hotel detașat și izolat, care se găsea la poalele munților Carpați. Numele hotelului nu a fost esențial pentru noi, ci faptul că era situat într-o locație exclusivistă, izolată, care avea un preț convenabil cu condițiile generale. Hotelul se afla la limita satului, la marginea pădurii, cu vedere frumoasă la Muntele Harghita-Vârful Singuratic. Hotelul era strict functional şi curat cu apartamentele suficiente pentru nevoile noastre. Cuplul de familie al cărui proprietate se afla acest hotel s-a prezentat și s-a preocupat numai de binele nostru.

Inițial, am sosit și am dorit sa facem un tur al pădurii înconjurătoare și să explorăm peisajele muntelui. O bună parte din vacanta mea a fost petrecuta descoperind acel loc minunat din Sfantu Gheorghe Covasna. Am văzut cele mai frumoase dintre cascadele și peștera Kinzley, care se aflau aproape de hotelul nostru. Acolo am descoperit nenumărate flori salbatice și pomi fructiferi si am fost impresionat de cat de curate erau aerul și apa. Am realizat că acele lucruri care ne lipseau acasă se găseau acolo.

După ce am vizitat frumusețile muntelui și am luat cina la restaurantul hotelului, cei din familia hotelului ne-au ajutat să pregătim cina în apartamentul nostru cu carne delicioasă și preparate culinare. Am mâncat tradiționale preparate românești și am dansat toată noaptea cu muzică populară în faţa focului de tabără. De asemenea, am profitat de posibilitatea ca în dimineața următoare să ne odihnim la o dimineață însorită și să facem plimbări în pădure cu toată familia.

Totuși, cazarea ieftină în Sfântu Gheorghe Covasna nu ne-a dezamagit. Hotelul a oferit camere curate, bine aerisite la un preț convenabil. Camera noastră a fost spațioasă și confortabilă, cu canapea și pat amplu, având o baie complet utilată și televizor cu canale prin cablu. Au mai inclus și un frigider și un mic automat cu cafea, așa că noi nu aveam nevoie de nimic altceva. Mai interesant, a fost faptul că acest hotel ieftin ne-a oferit transport gratuit atât când am venit, cât și când am plecat. Într-un fel, acest plus a făcut această vacanță și mai economică, ceea ce ne-a bucurat.

În general, am avut o vacanță reușită în Sfântu Gheorghe Covasna și am fost foarte relaxați și confortabili. Locația izolată, liniștita și posibilitățile de cazare ieftine au oferit familiei mele câteva zile de relaxare. Hotelul ne-a oferit ceea ce promitea: cazare ieftină, curată și liniștită. A urmat acestui hotel să fie unul dintre principalele hot spoturi din Carpai. Sincer, nu am de grijă că am verificat această funcție de cazare ieftină în Sfântu Gheorghe Covasna pentru o vacanță cu mult succes!

În conținutul acestui articol există link-uri afiliate, făcând clic pe ele veți fi redirecționat către Booking.com, Cartrawler.com, Getyourguide.com

Pe Telegram gasesti cele mai atractive oferte! VEZI OFERTE

Recenzii și opinii despre unitati de cazare ★★★★☆
4.1 pe baza recenziilor clienților 5975.

★★★★★
2761
★★★★☆
1955
★★★☆☆
761
★★☆☆☆
178
★☆☆☆☆
1955

Alte oferte de cazare

Acceptare?Utilizarea de cookies