Rezervări Hoteluri & Pensiuni – Noi îți oferim cele mai bune oferte de cazare!

La noi gasesti cele mai atractive, mai bune și mai convenabile oferte de cazare! 🎁

🥇Cazare ieftina Sapanta – Rezervări Hoteluri & Pensiuni.

★★★★☆

Ofertele săptămânii

Închiriază mașina potrivită nevoilor tale. Oferim o gamă variată de autoturisme cu predare oriunde în România.

O vacanta perfecta in Sapânta cu cazare ieftina

Transfer gratuit si frumos gazduit

Unele vacante sunt mai speciale decat altele, si aceasta a fost una. Am ales sa calatorim cu serviciul de transfer gratuit oferit de cazare ieftina din Sapanta si am avut inainte de toate partea de bucurie gratuita. Pana in Sapanta am fost frumos gazduit si pe drum ne-am bucurat de intalnirile cu cei din taxi peste care zbura vantul si alintat de razele soarelui. Am vazut in drumul nostru masini second-hand si alte masini Mercedes noi, asa ca ne-am simtit excelent.

Ospatari amabili si spatiu generos

Cu noua locatie am si noua cazare ieftina in Sapanta. Hotelul a fost curat si spatiu generos gen suficient de apartament de 4 persoane si mai multe camere de dormit pentru toata familia. La primirea inca eram obositi, asa ca am primit caldura si expandatul de la ospatari, care au fost foarte amabili si ne-au ajutat sa ne simtim ca acasa.

Zone verzi și activități amuzante

În Sapanta ne-am simțit binefăcut de la aerul curat si linistit al muntilor. Pachetul nostru de cazare ieftina includea și câteva activități în aer liber, de la plimbari prin zonele verzi si admirand apusurile, la magazinul cu suveniruri pe care l-am vizitat. Nu am ratat nici animalele salbatice din zona, vanatoarea si pescuitul pe care le-am incercat si ne-am distrat foarte mult.

Bucatarie gustoasa

Bucataria de aici ne-a incantat de fiecare data. Am testat produse locale facute din ce le-am gasit in piata si peste proaspat la bucatarul hotelului care ne-a oferit o pranz si o cina gustoasa. Am gradinit si mancarea de aici a fost atât de delicioasă, incât am simtit ca am intors inapoi in timpul primaverii.

Servicii excelente la un pret scazut

Am profitat de facilitanile oferite ca parte a cazarii noastre ieftine. Ascensoarul era curat si functionale, baia ne-a incantat cu produsle de ingrijire. Camerele erau curate si cablul TV a fost un plus placut. Personalul de la receptie a fost de ajutor pentru orice intrebari sau probleme pe care le-am intampinat in timpul vacantei noastre.

Concluzie

Oricat de scump ar fi, o vacanta de neuitat poate fi iesita cu un buget minim si cazarea ieftina din Sapanta a oferit asta. Experienta in Sapanta ne-a incantat si vom sugera oricui sa profite de oferte. Ne vom intoarce sigur in Sapanta, nu doar pentru calatoria frumoasa, ci si pentru odoarele copacilor si padurile verzi, albinitele, sunetele vantului si cerul senin, toate sub custoda unui loc de cazare ieftina.

Spor la calatorit!

În conținutul acestui articol există link-uri afiliate, făcând clic pe ele veți fi redirecționat către Booking.com, Cartrawler.com, Getyourguide.com

Pe Telegram gasesti cele mai atractive oferte! VEZI OFERTE

Recenzii și opinii despre unitati de cazare ★★★★☆
4.2 pe baza recenziilor clienților 6488.

★★★★★
3327
★★★★☆
1876
★★★☆☆
686
★★☆☆☆
199
★☆☆☆☆
1876

Alte oferte de cazare

Acceptare?Utilizarea de cookies