Rezervări Hoteluri & Pensiuni – Noi îți oferim cele mai bune oferte de cazare!

La noi gasesti cele mai atractive, mai bune și mai convenabile oferte de cazare! 🎁

🥇Cazare ieftina Rotterdam – Rezervări Hoteluri & Pensiuni.

★★★★☆

Ofertele săptămânii

Închiriază mașina potrivită nevoilor tale. Oferim o gamă variată de autoturisme cu predare oriunde în România.

Cazare Ieftina Rotterdam: Recenzia mea despre Hotelul Jean Michels

Introducere

Cu câteva săptămâni în urmă, am avut ocazia să mă bucur de o vacanță de o săptămână în Rotterdam, Olanda. Ținând cont că eram în căutarea unei cazări ieftine, am ales să ne cazăm la Hotelul Jean Michels. Acesta este un hotel mic și frumos situat în apropiere de oraș, un plus important pentru această destinație pentru turiști.

Locatie

Hotelul Jean Michels se află pe Strada Herengracht numărul 17, în Rotterdam. Acesta se găsește în imediata apropiere a foarte multor obiective turistice importante, precum Delfshaven, Fântânile Erasmus, Catedrala Sfântul Ștefan și Museumpark. Cu doar 10 minute de mers pe jos putem ajunge la binecunoscuta 'Cea mai largă alee din lume', distanța până la Muzeul Boijmans Van Beuningen este puțin mai mare. Este aproape imposibil să nu găsim un lucru bun de făcut, dacă suntem în apropiere.

Camera

Camera noastră în Hotelul Jean Michels a fost exact ce ne așteptam. Menajul camera a fost făcut la cerere și camera a fost curățată în mod regulat. Camera a fost complet mobilată; șemineu, televizor, birou, fotolii și toate ustensilele pe care le-ar putea avea nevoie un oaspete.

Camera de luat masa

Cu toate acestea, hotelul nu atât de ieftin pe cât am crezut inițial. Prețul unei camere pentru o noapte este un pic în afara bugetului nostru. Totuși, Camera de luat masa a fost inclusa in prețul cazării și aceasta este o mare economie pentru că avem posibilitatea de a găti mâncarea pe care o cumpărăm la supermarketuri. Suntem chiar în grațiile lor că ne-au oferit această oportunitate.

Servicii

O altă problemă despre care trebuie să vorbim este serviciul oferit de Jean Michels. O personalitate foarte prietenoasa și veselă te primeste înainte ca tu sa te cazezi. În plus față de acest lucru, ei au comunicate foarte bine și au răspuns rapid oricăror întrebări.

Concluzie

Hotelul Jean Michels este un hotel frumos și perfect pentru cei care caută o cazări ieftină în Rotterdam, Olanda. Acesta se află aproape de obiective turistice și are o cameră frumoasă și curată. Camera de luat masa, precum și serviciul oferit de ei sunt bune. Dacă te gândești să te cazezi în Rotterdam, atunci Hotelul Jean Michels ar trebui să fie primul tău gând.

În conținutul acestui articol există link-uri afiliate, făcând clic pe ele veți fi redirecționat către Booking.com, Cartrawler.com, Getyourguide.com

Pe Telegram gasesti cele mai atractive oferte! VEZI OFERTE

Recenzii și opinii despre unitati de cazare ★★★★☆
4.1 pe baza recenziilor clienților 4740.

★★★★★
1916
★★★★☆
1807
★★★☆☆
742
★★☆☆☆
124
★☆☆☆☆
1807

Alte oferte de cazare

Acceptare?Utilizarea de cookies