Rezervări Hoteluri & Pensiuni – Noi îți oferim cele mai bune oferte de cazare!

La noi gasesti cele mai atractive, mai bune și mai convenabile oferte de cazare! 🎁

🥇Cazare ieftina Pe Litoralul Bulgaresc – Rezervări Hoteluri & Pensiuni.

★★★★☆

Ofertele săptămânii

Închiriază mașina potrivită nevoilor tale. Oferim o gamă variată de autoturisme cu predare oriunde în România.

Cazare Ieftina Pe Litoralul Bulgaresc

Vara aceasta am decis sa petrecem vacanta pe litoralul bulgaresc si sa experimentam pentru prima oara cazarea ieftina pe litoralul bulgaresc. Am fost atat de entuziasmati sa vedem si sa experimentam cazarea ieftina, si sa stam cat mai aproape de mare. Am ales sa stam la un hotel cu o cazare ieftina foarte buna. Hotelul a fost foarte curat si confortabil si staff-ul a fost foarte amabil si de ajutor.

Inainte de a ajunge la destinatie, am facut ceva cercetari despre hotel si cazarea ieftina pe litoralul bulgaresc. Am descoperit ca litoralul bulgaresc dispune de nenumarate locuri de cazare ieftina disponibile pentru toti bugetele. Ne-am dorit sa alegem un loc placut, care nu ne-ar tenta prea mult buzunarele si, cu toate acestea, sa ofere o experienta placuta.

Am ales sa plecam la un hotel localizat direct pe plaja din Vama Veche, numit Hotel Asteral. Ne-am simtit foarte confortabil si ambianta intima, ce se simtea in fiecare camera, de la ascensori la coridoare, ne-au facut sa ne simtim aproape de natura si de relaxare. Hotelul dispune de 4 etaje si gratie camerelor spatioase, conteaza destul de multi turisti care se bucura de prosoapele moi si cazi folosite pentru dus. Mancarea disponibila, la restaurantul hotelului, era extrem de gustoasa si cat se poate de delicioasa, ne-a facut sa uitam de restaurantele fine despre care auzisem la domiciliu.

Am petrecut 5 zile minunate in Hotel Asteral, unde am captat mai mult de o imagine de o zi pe plaja, am invatat cum sa facem o separe, am pilotat biciclete si am explorat padurile din zona impreuna cu familia si prietenii nostri. Si cum era si normal, am avut placerea sa gasim la fiecare pas dovezile unei cazari ieftine puternice si satisfacatoare oferit de hotelul nostru.

Am decis sa luam un autocar pana la Nessebar, unde am reusit sa gaseim un hotel si mai ieftin si mai confortabil decat hotelul nostru initial. Acesta ne-a fascinat pe toti prin atmosfera si interiorul interesant, bine ambiat. Dar totusi, preferam sa fim pe litoralul bulgaresc pentru ca acesta ne permite sa cunoastem cazarea ieftina, dar foarte frumos si placuta. Totodata, ne-am bucurat sa fim in preajma multor activitati distractive pe care le puteam experimenta. Aceste atractii includ excursii de o zi la Obzor si Balchik, inot pe plaje, plimbari cu bicicleta si canotaj pe rauri.

Concluzie

Prin urmare, cazarea ieftina pe litoralul bulgaresc ne-a oferit activitati si servicii remarcabile, la tarife prin cazare ieftine. Inca odata, am aflat ca cazarea ieftina pe litoralul bulgaresc este alegerea perfecta pentru petrecerea unei vacante relaxante si placute. E afara de indoiala, am primit ceea ce am platit si am facut in cele din urma o alegere excelenta.

În conținutul acestui articol există link-uri afiliate, făcând clic pe ele veți fi redirecționat către Booking.com, Cartrawler.com, Getyourguide.com

Pe Telegram gasesti cele mai atractive oferte! VEZI OFERTE

Recenzii și opinii despre unitati de cazare ★★★★☆
4.3 pe baza recenziilor clienților 6568.

★★★★★
3526
★★★★☆
2062
★★★☆☆
694
★★☆☆☆
111
★☆☆☆☆
2062

Alte oferte de cazare

Acceptare?Utilizarea de cookies