Rezervări Hoteluri & Pensiuni – Noi îți oferim cele mai bune oferte de cazare!

La noi gasesti cele mai atractive, mai bune și mai convenabile oferte de cazare! 🎁

🥇Cazare ieftina Parndorf – Rezervări Hoteluri & Pensiuni.

★★★★☆

Ofertele săptămânii

Închiriază mașina potrivită nevoilor tale. Oferim o gamă variată de autoturisme cu predare oriunde în România.

Cazare Ieftina Parndorf

O Vacanta Buntuita Petsrecuta la Parndorf

  • 1. Acum câteva săptămâni, ne-am hotărât să petrecem o vacanţă în Parndorf, Austria. A fost prima noastră vacanţă în afara ţării, aşa că am căutat cazare ieftină în zonă. Drept urmare, ne-am hotărât să ne cazăm la Hotelul Comfort Inn Parndorf.
  • 2. Hotelul se afla la doar câţiva kilometri distanţă de centrul oraşului Parndorf. Este un hotel destul de vechi, dar a fost modernizat, amenajat cu mobilier modern şi echipamentele adecvate. Camera pe care am luat-o avea o baie privata cu dus, o cușetă confortabilă, televizor, un mini frigider şi o chicinetă.
  • 3. Cazarea de la Hotelul Comfort Inn Parndorf a fost destul de ieftină, dar buchia nu s-a oprit aici. Am fost plăcut surprinşi să descoperim că hotelul oferea călătorilor săi gratuitatea unui mic dejun de tip bufet.
  • 4. Personalul a fost foarte serviabil şi amabil. N-am întâmpinat nicio problemă în timpul sejurului. Toate întrebările noastre au fost cântărite şi răspunse cu atenţie. Hotelul oferea, de asemenea, o gama larga de alte servicii, inclusiv parcare gratuită, serviciu de curățenie separat pentru fiecare client, Wifi gratuit şi depozitare gratuită pentru bagaje.
  • 5. Am ieşit repede și ne-am întâlnit cu prietenii noștri pentru a explora orașul Parndorf. Am putut desfăşura activităţi distractive precum rafting, descoperirea pe jos a oraşului, vizitarea obiectivelor turistice aflată la scurta distanţă, precum şi cumpărături în magazinele din zonă. De asemenea, am fost încântaţi să descoperim că mai multe restaurante şi baruri se aflau vizavi de hotel.
  • 6. În ciuda preţului redus al sejurului nostru prelungit, am obţinut foarte multe lucruri. Hotelul ne-a oferit tot ce aveam nevoie pentru a ne bucura de vacanţă şi pentru a experimenta ceva nou. Am fost foarte mulţumiţi de cazarea ieftină pe care am găsit-o la Hotelul Comfort Inn Parndorf. Singurele semne de încordare pe care le-am avut în timpul sejurului au fost în cazul în care am uitat protecţia slbii de soare sau nu am adus suficiente haine de schimb.
  • 7. În ultimul rând, membrii personalului au fost mult mai bine pregătiţi decât speram. Ne-au oferit toate informaţiile turistice din zonă, precum şi informații utile despre transportul public si cum sa ne deplasam cat mai economic în oraş.
  • 8. În concluzie, am fost foarte mulţumiţi de sejurul nostru la Parndorf şi ne-am bucura să revenim la Hotelul Comfort Inn Parndorf. Acest hotel are un preţ rezonabil, oferă servicii excelente şi echipamente moderne. De asemenea, personalul este amabil şi serviabil. Recomandăm acest loc tuturor celor care vor să-şi petreacă o vacanţă ieftină în Austria.

În conținutul acestui articol există link-uri afiliate, făcând clic pe ele veți fi redirecționat către Booking.com, Cartrawler.com, Getyourguide.com

Pe Telegram gasesti cele mai atractive oferte! VEZI OFERTE

Recenzii și opinii despre unitati de cazare ★★★★☆
4 pe baza recenziilor clienților 4155.

★★★★★
1267
★★★★☆
1978
★★★☆☆
660
★★☆☆☆
162
★☆☆☆☆
1978

Alte oferte de cazare

Acceptare?Utilizarea de cookies