Rezervări Hoteluri & Pensiuni – Noi îți oferim cele mai bune oferte de cazare!

La noi gasesti cele mai atractive, mai bune și mai convenabile oferte de cazare! 🎁

🥇Cazare ieftina Paris Apartamente – Rezervări Hoteluri & Pensiuni.

★★★★☆

Ofertele săptămânii

Închiriază mașina potrivită nevoilor tale. Oferim o gamă variată de autoturisme cu predare oriunde în România.

Cazare Ieftina Paris Apartamente

Minunatul meu Sejur in Exceptionalul Oras al Frantei!

Desi Paris este un oras foarte costisitor, intr-o recolta de optiune de cazare ieftina Paris apartamente, am reusit sa gasesc cazarea perfecta, precum si bucurosul meu prieten, Andrei. Am rezervat pentru patru nopti in total.

M-a intampinat cu un 'Bonjour' care mi-a dat un sentiment ca sunt binevenite, totul a fost facilitat si restaurantul era chiar lângă.

Apartamentul era o oaza de culoare si bucurie, pastrand anumite aspecte ale stilului clasic al Parisului, combinat cu mobilier modern si pilote si paturi confortabile care contoneaza cu deschiderea designului.

Cu toate acestea, iata cele mai importante scopuri pe care le-am folosit:

  • Utilizarea celor patru nopti si trei zile pentru a explora orasul Maestru;
  • Gasirea unui camping bun pe care sa-l folosim in cazul in care vom dori sa ne deplasam in afara orasului pentru a explora regiunile in care nu s-ar fi putut ajunge fara un vehicul;
  • Gasirea unor locuri interioare si exterioare undeSa ne relaxam si sa mancam in seara aceea;
  • Gasirea unor locuri in care am putea da o tura in jurul orasului pentru a cunoaste atmosfera, cultura si istoria.

Yeu Camping a fost găsitivă cazare ieftină în Paris, apartamentele sunt curate si prietenoase, dar usile culise se deschid chiar in bulevardul Le Marais, dandu-ne o navare de aventura si placere.

Ne-am pregătit si cu o haina si incaltami, care trebuiau sa se potriveasca cu stilul de viata si cu legea franceza. Am fost prudente si am ales sa mergem la 2:00 dimineata, cand am ajuns la destinatie, situata aproape de Estacade, puține sateliti s-au apropiat de noi si de incantatoarea lor imagine.

Ne-am hotarat sa asistam la ceremonia de inaugurare si am fost nici mai mult, nici mai putin decat mai mult decat entuziasmate de ce am vazut acolo. Am vazut copii dansând pe strada, spectatorii care priveau si vorbeau, muzicieni care imita toate acele sonat si note de muzica, ceea ce se transforma in ceea ce m-am simtit, inclipita si vrajit de orasul meu si de frumusetea orasului meu.

Ne-am intors catre apartamentul nostru si ne-am organizat intr-o bucata de vreme pentru a ne gati cina. Ne-am trezit dis-de-dimineata si ne-am hotarat sa mergem la Musée du Louvre acolo ne-am delectat cu obiecte cultutale si frumusetea orasului si, prin urmare, pe mine.

Chiar ca mergeam incolo si inapoi, am avut oportunitatea sa vedem alte si alte puncte ale vizitatorilor la fata locului. Am observat nenumarate centre comerciale, magazine si cafenele si am intalnit multi oameni interpretand diverse culturi polite si romanesti. Sub indrumarea lui Andrei si experienta lui in calatoriile sale pregoite de mai inainte, am putut vizita si alte grote de vizitatori, fiecare cu viata lor, fara a uita sa ne saturam cand era cazul.

Cand ne-am intors, ne-am sperat sa descoperim alte districturi si grote de vizitatori si sa incepem sa mancam si sa petrecem in special seara. Ne-am bucurat ca in districtul Auriul multa lume a trait catre fata, care ne-a permis sa ne bucuram de amenintarile tentei, cand ati vazut parada si au cantat. In districtul incluït si pe terenul arondissment pentru a relaxa si privind peste arhitectura si arta, pe strada a aratat luminatul orașului spre seara de la Tour Eiffel.

In final, am decis sa parcurgem Parisul in acea noapte, sa-l drajeze macar o data in viata mea si nu am fost dezamagiti sa vedem cat de frumos sau chiar cineva face ceea ce facusem. Cu toate acestea, datorita lui Andrei, cazarea ieftina Paris apartamente, am petrecut acea vacanta, ceea ce a fost cea mai activa si mai memorabila si am lasat Parisul cu drag si entuziasm.

În conținutul acestui articol există link-uri afiliate, făcând clic pe ele veți fi redirecționat către Booking.com, Cartrawler.com, Getyourguide.com

Pe Telegram gasesti cele mai atractive oferte! VEZI OFERTE

Recenzii și opinii despre unitati de cazare ★★★★☆
4.4 pe baza recenziilor clienților 6259.

★★★★★
3452
★★★★☆
1958
★★★☆☆
686
★★☆☆☆
110
★☆☆☆☆
1958

Alte oferte de cazare

Acceptare?Utilizarea de cookies