Rezervări Hoteluri & Pensiuni – Noi îți oferim cele mai bune oferte de cazare!

La noi gasesti cele mai atractive, mai bune și mai convenabile oferte de cazare! 🎁

🥇Cazare ieftina Orsova – Rezervări Hoteluri & Pensiuni.

★★★★☆

Ofertele săptămânii

Închiriază mașina potrivită nevoilor tale. Oferim o gamă variată de autoturisme cu predare oriunde în România.

Recenzie Cazare Ieftina Orsova

Ce ne-a placut

 • Locatie excelenta
 • Camere curate si confortabile
 • Personal amabil si serviabil
 • Cele mai bune preturi din oras
 • Gradini frumoase
 • Tattica WiFi

Ce ar mai putea fi imbunatatit

 • Curatenia exterioara
 • Bine sa se mai renoiasca camerele
 • Masuri de securitate mai stranse
 • Un meniu mai variata
 • Un decor modern

Descrierea cazarii

Am vizitat aproape luna asta Cazarea Ieftina Orsova, si ne-am imaginat cuvintele ca fiind “ ieftin si dragut” . Am ramas usor surprinsi de schimbarea pozitiva fata de alte locatii ieftine luate in considerare de noi si de alte calatorii. Cazarea este localizata in Orsova, unul dintre cele mai frumoase orase din Romania. Cladirea in sine este usor veche, dar curata si organizata. Spatiile exterior sunt acoperite cu plante, iar camerele sunt usor reinoite. Camera noastra avea un pat mare si confortabil, si era curata si luminoasa. Aerul conditionat, televizorul si un wi-fi gratuit au mers bine. Bianchetaria din camera, patul si cearsaful erau curate si noi. Cazarea in sine se afla aproape de strazile principale, magazine si alte locatii, la aproximativ 3 minute, pe jos. Personalul este extrem de amabil si, desi intampinand in limba engleza, sunt dispusi sa raspunda la orice intrebari. In restaurantul din interior, am putut sa luam o gustare rapida si chiar sa luam si micul dejun, ceea ce a facut foarte usor sa incepem ziua.

Serviciile aditionale

Cazarea este dotata cu piscina, salon si un loc ce ofera servcii de masaj. Din pacate, gradina avea nevoie de inspiratie si un update. In general, am vazut ca cazarea se preocupa de nevoile clintilor si are un echilibru excelent intre pret si calitate oferite.

Pret si concluzia finala

Cazarea este una dintre cele mai ieftine optiuni din oras dar in acelasi timp, ofera foarte multe beneficii celor ce vin sa se cazeze aici. Noi am petrecut 3 nopti aici si ratele noastre au inclus toate serviciile mentionate. Ne-am simtit extrem de comfortabil si am preferat aceasta optiune pentru urmatoarea vacanta. In concluzie, fata de alte cazari ieftine, atmosfera din Cazarea Ieftina Orsova ofera o cazare confortabila si primitora, fiind si la un prod fantastic.

În conținutul acestui articol există link-uri afiliate, făcând clic pe ele veți fi redirecționat către Booking.com, Cartrawler.com, Getyourguide.com

Pe Telegram gasesti cele mai atractive oferte! VEZI OFERTE

Recenzii și opinii despre unitati de cazare ★★★★☆
4 pe baza recenziilor clienților 5059.

★★★★★
1970
★★★★☆
1828
★★★☆☆
726
★★☆☆☆
187
★☆☆☆☆
1828

Alte oferte de cazare

Acceptare?Utilizarea de cookies