Rezervări Hoteluri & Pensiuni – Noi îți oferim cele mai bune oferte de cazare!

La noi gasesti cele mai atractive, mai bune și mai convenabile oferte de cazare! 🎁

🥇Cazare ieftina Olanda – Rezervări Hoteluri & Pensiuni.

★★★★☆

Ofertele săptămânii

Închiriază mașina potrivită nevoilor tale. Oferim o gamă variată de autoturisme cu predare oriunde în România.

Cazare Ieftina Olanda. Recenzie

Cazări ieftine în Olanda

Vacanțele în Olanda pot fi destul de scumpe. Desigur, acest lucru se poate schimba dacă ești dispus să faci ceva cercetări. În această recenzie, voi discuta modul în care am găsit cazare ieftină în Olanda în timpul călătoriei mele. Am petrecut peste două luni într-o varietate de orașe și țări din Europa. Cu excepția Amsterdamului, niciuna nu s-a mai comparat cu cea mai bine cotată cazare ieftină din Olanda. Cu toate că am fost în Amsterdam pentru aproximativ o lună, am stat în afara orașului, cumpărând un abonament de cinci nopți de cazare ieftină în Olanda.

Cea mai ieftină cazare din Olanda

Acest loc se numea Octopus Hostel, care și-a câștigat un renume excelent în sectorul de cazare ieftină. A fost una dintre cele mai ieftine și mai curate cazări pe care le-am încercat în timpul călătoriei mele. Camerele din hostel sunt spațioase și curate, decorate într-un stil modern care este în același timp simplu și frumos. Fiecare cameră are primul pour și gresie în baie și un mini frigider pentru a face viața de bucătarie.

Lucruri de făcut în apropiere

Dacă vă plictisiți în cameră, există multe activități pentru a vă ține ocupați în apropiere. Octopus hostelul se află la jumătate de oră de gară, așa că puteți explora restul orașului sau orice alte orașe veți alege să vizitați. Există, de asemenea, atât de multe magazine, restaurante și cafenele în apropiere. Se poate ajunge și în alte orașe, precum Utrecht, Rotterdam și Nimwegen - toți cu mijloace de transport ieftine și accesibile prin gară și autobuz.

Amenajări limitate

Octopus hostelul are foarte puține amenajări. Camera mea nu a avut nici măcar un televizor, nici un pat dublu, dar am apreciat totuși că am putut să mă relaxez. Există, de asemenea, o bucătărie comună unde puteți găti un mic dejun sau o cină ieftină.

Servicii de înaltă calitate

Oamenii de la Octopus hostel sunt foarte de ajutor și amabil. Au fost întotdeauna disponibili pentru a oferi informații despre orașul local, cazarea și transportul. Ca bonus suplimentar, oaspeții pot obține reduceri la diverse agenții de turism și magazine, precum și alte oferte speciale.

Puncte de interes în apropiere

În timp ce am locuit la Octopus hostel, am putut vizita mai multe atrașii turistice. Printre acestea se numără Anne Frank Museum, Bloemenmarkt, Jordaan și Grachgården. Am luat, de asemenea, legătura cu comunitatea din Olanda și am descoperit unele dintre cele mai distractive artiști locali, precum PUNKTOPHON. Acesta este un cântăreț local și producător de muzică electronică de origine rusă care se distinge prin unicitatea stilului său.

Concluzie

Octopus hostel se află într-o zonă unică în Olanda și arată la fel de bine în realitate. Este o opțiune excelentă pentru cei care călătoresc în Olanda și sunt în căutarea unei cazări ieftină. Amenajările și serviciile de înaltă calitate sunt exact ceea ce ai nevoie pentru o călătorie reușită.

În conținutul acestui articol există link-uri afiliate, făcând clic pe ele veți fi redirecționat către Booking.com, Cartrawler.com, Getyourguide.com

Pe Telegram gasesti cele mai atractive oferte! VEZI OFERTE

Recenzii și opinii despre unitati de cazare ★★★★☆
4 pe baza recenziilor clienților 4675.

★★★★★
1679
★★★★☆
2011
★★★☆☆
658
★★☆☆☆
106
★☆☆☆☆
2011

Alte oferte de cazare

Acceptare?Utilizarea de cookies