Rezervări Hoteluri & Pensiuni – Noi îți oferim cele mai bune oferte de cazare!

La noi gasesti cele mai atractive, mai bune și mai convenabile oferte de cazare! 🎁

🥇Cazare ieftina O Noapte Bucuresti – Rezervări Hoteluri & Pensiuni.

★★★★☆

Ofertele săptămânii

Închiriază mașina potrivită nevoilor tale. Oferim o gamă variată de autoturisme cu predare oriunde în România.

Cazare ieftină o noapte București

Recenzie a lui Rachel – Sejur la hotelul Iris

  • M-am hotărât să mă răsfăț cu un sejur de o noapte în București, cu gândul de a găsi cazare ieftină. Continuându-mi căutarea, am găsit hotelul Iris, un loc care se potrivea cu bugetul meu și mi-a oferit confortul pe care îl doream.
  • Locul este situat într-o zonă liniștită și este convenabil pentru majoritatea atracțiilor și mijloacelor de transport dorite. Când am ajuns în cameră, eram uimit de cât de curat și spațios era. Am avut o noapte liniștită fără să fiu nevoit să mă îngrijorez în legătură cu gălăgia de afară sau de alte incidente.
  • Am așteptat și serviciile de bucătărie ale hotelului. Mesele erau bogate și delicioase și personalul a fost primitor și pregătit să îmi satisfacă toate nevoile.
  • Cu siguranță, datorită prețului scăzut al cazării, nu am primit multe comodități, deși acestea erau disponibile în alte locuri din imediata împrejurime. Totuși, concluzia mea este că am primit exact ceea ce am plătit și prețul a fost rezonabil pentru cazarea de noapte la care am avut parte.
  • în concluzie, îmi poate recomanda hotelul Iris tuturor călătorilor care sunt în căutarea unei locații ieftine pentru o noapte în București sau în zone învecinate.

În conținutul acestui articol există link-uri afiliate, făcând clic pe ele veți fi redirecționat către Booking.com, Cartrawler.com, Getyourguide.com

Pe Telegram gasesti cele mai atractive oferte! VEZI OFERTE

Recenzii și opinii despre unitati de cazare ★★★★☆
4.1 pe baza recenziilor clienților 5709.

★★★★★
2650
★★★★☆
1831
★★★☆☆
768
★★☆☆☆
171
★☆☆☆☆
1831

Alte oferte de cazare

Acceptare?Utilizarea de cookies