Rezervări Hoteluri & Pensiuni – Noi îți oferim cele mai bune oferte de cazare!

La noi gasesti cele mai atractive, mai bune și mai convenabile oferte de cazare! 🎁

🥇Cazare ieftina Muntele Mic – Rezervări Hoteluri & Pensiuni.

★★★★☆

Ofertele săptămânii

Închiriază mașina potrivită nevoilor tale. Oferim o gamă variată de autoturisme cu predare oriunde în România.

Cazare ieftina la Muntele Mic: o lipsa neremarcata de lux si o completare de confort

Un paradis ascuns pentru turisti, amplasat la baza unui munte verde

Cu bugete limitate la dispozitie, speram noi ca o calatorie sa ne permita sa ne bucuram de ceea ce muntele Mic avea de oferit, fara a fi nevoiti sa ne facem prea multe griji legate de cazare. Am ajuns pe partea de vest a Muntilor Mici cu inimile batai si speranta, setandu-ne ca destinatie statiunea montana. Cum aveam bani limitati, am hotarat sa nu luam in considerare hotelurile mari, putin costisitoare si sa cautam mai mult cazare ieftina in jur, care sa se potriveasca bugetului nostru.

Spre norocul nostru, am gasit exact ceea ce ne trebuia la Muntele Mic - Bazinul de Cazare, poarta de intrare la acesta fiind statiunea Bazinul. Primul lucru pe care l-am observat atunci cand ne-am apropiat a fost atmosfera sa relaxanta si plina de viata. Am observat ca locul era deschis garniturilor cheie, insemnand ca aici nu era exclus niciun fel de oaspeti. Ne-am intins inceputul excursiei noastre plecand spre cel mai apropiat restaurant sa luam un pranz. Am parcurs poteca forestiera, pana la un chiosc de unde ne-am luat ceva bun si am sedus cu gratarul local.

Dupa aceea, am mers sa curtam muntii. Am platit biletele la intrare si am urcat sa vedem maretia acestui loc. Am pornit prin padurea de pin, trecand printre zeci de cetati vechi si ruine neatinse inca. Tot pe parcurs, am vazut si veverite, rate si alte vietati silvestre. Am intrat in padure pe langa rau si, fara sa ne dam seama, am ajuns la cazare si ne-am cazat acolo.

De aici, am avut privelistea minunata. Odata ce ne-am asezat pe terasa, adanc in padure, am fost imersati in miresmele primaverii, uitandu-ne spre raul curgator la picioare. Cerul era un albastru intens si intunecat si padurile pline de verde si rodii in toate directiile. Vazuseram multe, dar nimic nu se compara cu minunatile peisajului. Singurul zgomot provine de la rasul curgator si de la pasarile care zburau pe deasupra.

Spre seara am descoperit ca locatia ofera servicii excelente la preturi ieftine. Am pregatit o cina cu mirodenii aromate si trei tipuri diferite de vinuri servite in sticle frumoase. Toate acestea, impreuna cu un ambient relaxat si privelisti minunate ale Muntilor Mici, ne-au facut sa ne simtim ca acasa. Chiar si cand ne-am trezit dimineata, am ramas surprinsi sa constatam ca preturile erau destul de mici, cazarea noastra fiind sub buget.

Vacanta noastra la Muntele Mic a fost una cea mai frumoasa experiente. Cazarea ieftina, mancarea delicioasa, zona asfaltata curata si peisajele superbe au facut din aceasta calatorie unul dintre cele mai memorabile evenimente care ne-au marcat vietile. Ne-am simtit cu adevarat in siguranta aici si am primit un tratament excelent din partea gazdelor noastre. A fost o vacanta care ne-a oferit relaxare, confort si bucurie. Fara indoiala, Muntele Mic ne-a oferit o cazare ieftina in schimbul unui tratament complet.

În conținutul acestui articol există link-uri afiliate, făcând clic pe ele veți fi redirecționat către Booking.com, Cartrawler.com, Getyourguide.com

Pe Telegram gasesti cele mai atractive oferte! VEZI OFERTE

Recenzii și opinii despre unitati de cazare ★★★★☆
4.3 pe baza recenziilor clienților 6352.

★★★★★
3420
★★★★☆
1887
★★★☆☆
734
★★☆☆☆
121
★☆☆☆☆
1887

Alte oferte de cazare

Acceptare?Utilizarea de cookies