Rezervări Hoteluri & Pensiuni – Noi îți oferim cele mai bune oferte de cazare!

La noi gasesti cele mai atractive, mai bune și mai convenabile oferte de cazare! 🎁

🥇Cazare ieftina Mestre Venetia – Rezervări Hoteluri & Pensiuni.

★★★★☆

Ofertele săptămânii

Închiriază mașina potrivită nevoilor tale. Oferim o gamă variată de autoturisme cu predare oriunde în România.

Cazare Ieftina Mestre Venetia

Vacanța noastră în Mestre, Venetia

Împreună cu soția mea am petrecut o vacanță minunată în Venetia. Am ales să ne cazăm în Mestre, întrucât se află aproape de Aeroportul Marco Polo. Ținând cont de câte puțin ne-am putut permite, am ales o cazare ieftină, dar care se dovedise a fi alegerea cea mai bună. Hotelul nostru se numea Ca’ Savin și se afla într-o locație minunată. Toate camerele erau în stil clasic venetian, cu multe detalii și accesorii, făcându-ne să ne simțim ca într-o altă casă. Plăcile zilnice pe care le-am primit în camera noastră erau o atingere foarte agreată.

Personalul de la recepție a fost foarte amabil și, când am ajuns, ne-au oferit sugestii și sfaturi pentru a ne bucura de sejurul nostru. În plus, au oferit servicii în limba noastră, lucru care a fost foarte util în timpul sejurului nostru. La hotel se puteau obține bilete de autobuz și carte de reducere pentru a vedea multe dintre atracțiile orașului, din care am avut parte. Biletele ne-au ajutat cu adevărat să economisim ceva bani pe care îi puteam folosi pentru alte vizite la multe alte obiective turistice din împrejurimi. Pe terasa hotelului se afla o grădină frumoasă, unde am petrecut majoritatea sejurului nostru. Am luat micul dejun în aer liber plimbându-ne prin grădină. Hotelul avea, de asemenea, o piscină mică în care am putut să ne relaxăm. Ne-am bucurat de cazarea noastră și avem sentimentulcă am plătit mult mai puțin decât alte hoteluri de același nivel din regiune. Am apreciat, de asemenea, curățenia, liniștea și atmosfera de familie oferite de hotel. Totul s-a dovedit a fi o experiență plăcută și, dacă va fi nevoie, vom revizita sigur Mestre în următorul nostru sejur în Venetia. Recomand cu căldură tuturor, fără îndoială, acest hotel minunat și cazarea ieftină pe care am primit-o aici.

În conținutul acestui articol există link-uri afiliate, făcând clic pe ele veți fi redirecționat către Booking.com, Cartrawler.com, Getyourguide.com

Pe Telegram gasesti cele mai atractive oferte! VEZI OFERTE

Recenzii și opinii despre unitati de cazare ★★★★☆
4.1 pe baza recenziilor clienților 6409.

★★★★★
3076
★★★★☆
2050
★★★☆☆
763
★★☆☆☆
136
★☆☆☆☆
2050

Alte oferte de cazare

Acceptare?Utilizarea de cookies