Rezervări Hoteluri & Pensiuni – Noi îți oferim cele mai bune oferte de cazare!

La noi gasesti cele mai atractive, mai bune și mai convenabile oferte de cazare! 🎁

🥇Cazare ieftina Medias – Rezervări Hoteluri & Pensiuni.

★★★★☆

Ofertele săptămânii

Închiriază mașina potrivită nevoilor tale. Oferim o gamă variată de autoturisme cu predare oriunde în România.

Cazare ieftină, Medias!

De când am citit despre City Hotel, în Medias, m-am hotărât să merg și eu în vacanță. Cautam cazare ieftină în Medias și am aflat cu siguranță că City Hotel este una dintre cele mai ieftine opțiuni de cazare.

City Hotel: mai mult decât așteptările mele

Când am ajuns la City Hotel, am fost plăcut surprinsă să constat cât de curat și frumos era hotelul. Chiar dacă era într-o zonă ușor de lăsat deoparte, camera mea era super, plăcută și curată. Interioarele sunt în nuanțe calde, ce îmi dădeau sentimentul de confort și liniște. camera mea oferea tot confortul necesar. Aveam internet, TV prin cablu și, bineînțeles, un pat încăpător și confortabil.

Servicii excelente

Unul dintre lucrurile ce mi-au plăcut în mod deosebit a fost serviciul oferit de oameni și de frumusețea hotelului. Personalul era curtenitor și mereu deschis pentru a rezolva probleme sau pentru a oferi informații despre Medias și împrejurimi. Camerele sunt curate și sunt aranjate în mod profesional, în fiecare zi acționându-se în mod responsabil menținerea curățeniei.

Facilități

City Hotel a venit și cu super oferte. Exista un restaurant unde se servesc mesele de dimineață și o terasă frumoasă unde te poți relaxa cu o cafea sau un cocktail. Personalul hotelului era și foarte receptiv la dorințele noastre, în ceea ce privește mâncarea sau băuturile. În plus, acest hotel avea și o piscină în aer liber ce oferea ocazia să petreci un timp relaxant.

O zonă minunată pentru a explora

City Hotel avea și multe lucruri interesante să faci în jurul lui. Medias este un oraș istoric în Transilvania, plin de cultură și tradiții. Puteam explora muzeul de artă sau puteam lua o plimbare prin Parcul Central. Un alt avantaj al City Hotel este că nu se află foarte departe de aeroport. De fapt, hotelul ofera și transferuri gratuite.

Conclusion

Cu toate acestea, City Hotel este una dintre cele mai ieftine opțiuni de cazare în Medias și se potrivește tuturor bugetelor. Cu o atmosferă relaxantă, servicii excelente și facilități de înaltă calitate, dacă vă îndreptați spre Medias și căutați cazare ieftină, poate vă veți gândi să încercați City Hotel. Este una dintre cele mai bune alegeri pe care le-am făcut până acum și voi reveni cu siguranță.

În conținutul acestui articol există link-uri afiliate, făcând clic pe ele veți fi redirecționat către Booking.com, Cartrawler.com, Getyourguide.com

Pe Telegram gasesti cele mai atractive oferte! VEZI OFERTE

Recenzii și opinii despre unitati de cazare ★★★★☆
4.1 pe baza recenziilor clienților 4986.

★★★★★
1921
★★★★☆
2010
★★★☆☆
765
★★☆☆☆
133
★☆☆☆☆
2010

Alte oferte de cazare

Acceptare?Utilizarea de cookies