Rezervări Hoteluri & Pensiuni – Noi îți oferim cele mai bune oferte de cazare!

La noi gasesti cele mai atractive, mai bune și mai convenabile oferte de cazare! 🎁

🥇Cazare ieftina Malaga – Rezervări Hoteluri & Pensiuni.

★★★★☆

Ofertele săptămânii

Închiriază mașina potrivită nevoilor tale. Oferim o gamă variată de autoturisme cu predare oriunde în România.

Recenziea: Cazare Ieftina Malaga

Recent, am petrecut 5 zile în Malaga, Spania. La recomandarea unui prieten, m-am cazat la Hotel Lo Campano Malaga, care s-a dovedit a fi o alegere excelentă pentru o cazare ieftină în Malaga.

Localizare

Hotelul Lo Campano Malaga se află în Cartama, la aproximativ 15 km de centru vechi al orașului Malaga. Hotelul se află la aproximativ 5 minute de mers pe jos până la autobuz și la stația de autobuz la intersecția străzilor Carlos Heredia și Padre Gongora. Acest lucru face transportul de la/la aeroportul din Malaga la hotel foarte convenabil.

Servicii

Hotel Lo Campano Malaga oferă două tipuri de camere, cu două sau patru paturi. Toate camerele sunt dotate cu confort modern și includ un televizor cu ecran plat și conexiune WiFi gratuită. Acest hotel se bucură de o facilități variate (şi ieftină) oferite de personalul amabil, care vorbesc în mai multe limbi.

Facilităţi la terestru

Hotel Lo Campano Malaga ofera oaspetilor si otelului acces la o varietate de facilitati terrestre, inclusiv un piscina interioara, o sala de fitness, o cafenea, un restaurant și un club de noapte. Hotelul deține, de asemenea, un restaurant cu meniuri delicioase și servire la cină. De asemenea, restaurantul se bucură de o colecție excelentă de vinuri de origine spaniolă.

Alte atracții

Malaga are numeroase atracții turistice și culturale de văzut și de explorat. Există multe palate antice, biserici și ziduri istorice și numeroase muzee, inclusiv cele ale lui Picasso și Carmen Thyssen. De asemenea, alegerea inclusă a restaurantelor din Malaga, care oferă o varietate de bucătărie, de la parfait de tapas și cartofi francezi, la paella, fructe de mare și cârnați, este extraordinară.

Concluzie

Sunt foarte mulțumit de alegerea făcută pentru Hotel Lo Campano Malaga. Cazarea ieftină disponibilă la acest hotel a făcut posibilă petrecerea unei vacanțe fără griji în Malaga. Această experiență a fost excelentă și sigur voi reveni aici.

În conținutul acestui articol există link-uri afiliate, făcând clic pe ele veți fi redirecționat către Booking.com, Cartrawler.com, Getyourguide.com

Pe Telegram gasesti cele mai atractive oferte! VEZI OFERTE

Recenzii și opinii despre unitati de cazare ★★★★☆
4.1 pe baza recenziilor clienților 4824.

★★★★★
1720
★★★★☆
2095
★★★☆☆
711
★★☆☆☆
136
★☆☆☆☆
2095

Alte oferte de cazare

Acceptare?Utilizarea de cookies