Rezervări Hoteluri & Pensiuni – Noi îți oferim cele mai bune oferte de cazare!

La noi gasesti cele mai atractive, mai bune și mai convenabile oferte de cazare! 🎁

🥇Cazare ieftina Langa Passau – Rezervări Hoteluri & Pensiuni.

★★★★☆

Ofertele săptămânii

Închiriază mașina potrivită nevoilor tale. Oferim o gamă variată de autoturisme cu predare oriunde în România.

Cazare Ieftină Langa Passau - O vacanță uimitoare!

În acest an, am hotărât să fac o scurtă călătorie în Bavaria, Germania. Am ales Passau drept destinația mea și am început să cercetez posibilitățile de cazare. Am început să caut și imediat mi-a atras atenția această cazare ieftină lângă Passau. Am decis să îmi iau această cazare în considerare.

Am rezervat cazare de la un hotel local denumit 'Hotelul Domnului Weiss'. Am pus mâna imediat pe el, deoarece oferea mai mult decât prețul pe care și l-a asumat. Acest lucru a adăugat mai mult farmec cazării mele.

Ce ne-a oferit Hotelul Domnului Weiss?

  • O cameră curată, luminată și spatioasă, cu o mărime de 30 de metri pătrați
  • Fiecare cameră avea un pat dublu, încăpător și confortabil
  • Camere cu priveliște la orașul Passau
  • Restaurantul oferă opțiuni variate de mâncare
  • Oaspeții pot servi orice fel de băuturi alcoolice și nealcoolice de la bar
  • Staff-ul a fost extrem de amabil și de pregătit să ne răspundă la orice întrebări aveam.
  • Hotelul oferă și un restaurant, care servește mâncare tradițională și internațională
  • Sala de fitness
  • Sauna și baia de aburi
  • Hotelul dispune de parcare cu taxă și parcare gratuită

Acum când am văzut ce ne poate oferi această cazare ieftină lângă Passau, suntem convinși că, dacă nu era disponibilă această cazare, ar fi fost dificil să ne răsplătim la Passau. În plus, distanța de la hotel până la principalele atracții turistice ale orașului este minimă.

Distracții

Am vizitat centrul istoric al orașului și am admirat clădirile frumoase, străduțele înguste și fermecătoarele străzi comerciale. Am admirat turnul catedralei Ste-Stephan și am explorat muzeul Orheiul Vechi, unde am admirat opere de artă ale germanilor renumiți. Ne-am plimbat pe strazile terase si am admirat cursurile de apa ale Fluviului Danubiu.

Ne-am cazat lângă Seara Old Town, unde am luat parte la o experiență gastronomică fără egal. Am pipait sau înghețată delicioasă și ne-am bucurat de strălucirea și festivitatea de aici. Nu am putut să nu remarcăm cât de mult s-a schimbat orașul când l-am văzut noaptea.

Facilități de lângă cazare

Locația de cazare oferă și facilități spectaculoase în apropiere. Găsim în apropiere magazinul K+K, un mic supermarket,de unde se pot achiziționa produse alimentare, precum și magazinele locale. Sunt peste tot și se poate vizita chiar și faimosul Muzeul Bauhaus. La aproximativ cinci minute de hotel se afla și un parc de agrement, o oaza de liniște și relaxare.

Concluzii

Am savurat șederea la hotelul Domnului Weiss și am ales această cazare ieftină de lângă Passau.Aceasta cazare s-a dovedit a fi exact ceea ce ne-am dorit, având în vedere prețul scăzut. Hotelul este curat, modern și bine întreținut, iar staff-ul are grijă de confortul oaspeților.

Senzația de a fi în vacanță pe malul Danubului, în această ţară pitorească, este greu de descris în cuvinte. Am călătorit, am văzut și am trăit cazarea lângă Passau și ne-am bucurat în mod deosebit de această experiență minunată.

În conținutul acestui articol există link-uri afiliate, făcând clic pe ele veți fi redirecționat către Booking.com, Cartrawler.com, Getyourguide.com

Pe Telegram gasesti cele mai atractive oferte! VEZI OFERTE

Recenzii și opinii despre unitati de cazare ★★★★☆
4 pe baza recenziilor clienților 4316.

★★★★★
1354
★★★★☆
2051
★★★☆☆
679
★★☆☆☆
137
★☆☆☆☆
2051

Alte oferte de cazare

Acceptare?Utilizarea de cookies