Rezervări Hoteluri & Pensiuni – Noi îți oferim cele mai bune oferte de cazare!

La noi gasesti cele mai atractive, mai bune și mai convenabile oferte de cazare! 🎁

🥇Cazare ieftina La Munte Cu Piscina – Rezervări Hoteluri & Pensiuni.

★★★★☆

Ofertele săptămânii

Închiriază mașina potrivită nevoilor tale. Oferim o gamă variată de autoturisme cu predare oriunde în România.

Cazare Ieftina La Munte Cu Piscina – Un Dezmierdare de Vacanta Spectaculara

Un Review Personal Despre Resortul Pitztal, Austria

Primele mele impresii despre Resortul Pitztal din Austria au fost deosebit de pozitive. Am fost încântat să descopăr că se află într-o zonă superba la munte, situat la altitudini mari față de marile stațiuni la mare. Am mers aici să petrec o săptămână împreună cu soția mea, și deși am găsit mult mai ieftină cazare decât în general ne-am putut permite-o. Totuși, nu eram prea siguri dacă alegerea noastră va fi în avantajul nostru sau nu. Când am ajuns am fost încântați să descoperim că am avut o concluzie corectă.

Cazarea noastră a fost foarte plăcută. Nu aveam pretenții foarte mari, ceea ce ne-a și ferit de dezamăgiri majore. Am stat într-un apartament de două persoane cu vedere la munte. Era curat și destul de spațios. Cu toate acestea, am avut suficient spațiu pentru a stoca lucrurile noastre și camera a fost dotată cu un mobilier modern, în stilul rustic. Am mai avut acces la baie privată și la bucătărie, care a făcut să ne simțim ca acasă. Pe lângă asta, am avut și internet, un televizor și niște jocuri pe care le-am putut juca împreună.

Am decis să petrecem mai mult timp în aer liber și, prin urmare, am aranjat să ne jucăm sporturi pe întreg teritoriul. Am avut parte de drumetii, o plimbare cu bicicleta și o partida de volei de plaja. Ne-a fost deosebit de utilă piscina situată în curtea din spatele resortului. Aceasta era curată și întreținută zilnic și era prevăzută cu o zonă de relaxare. Ne-a plăcut să intrăm în apă și să ne bucurăm de vederea panoramică.

De asemenea, am apreciat și personalul prietenos și amabil al hotelului. Ei s-au arătat pregătiți să ne ajute la orice și să răspundă nevoilor noastre. De predilecție, ei au pregătit masa petrecută în fiecare seară pentru ca noi să avem parte de o cină caldă și delicioasă. La sfârșitul săptămânii ne-au oferit si o mica plimbare cu vaporul, care ne-a dezmierdat și mai mult sejurul nostru.

După ce am petreca ceva timp acolo, ne-am putut simți norocoși că am ales această locație. De la vederea minunată a muntelui, parcul natural, piscina și distracțiile de seara până la prețul decent al cazării și serviciile excelente oferite, Resortul Pitztal a fost una dintre cele mai memorabile vacanțe pe care le-am petrecut vreodată impreună. Aș recomanda acest loc tuturor cuplurilor care doresc să experimenteze un sejur romantic la munte, și sa se bucure de tot ce ține de acesta și se bucure de o cazare ieftină la fel de bine.

În conținutul acestui articol există link-uri afiliate, făcând clic pe ele veți fi redirecționat către Booking.com, Cartrawler.com, Getyourguide.com

Pe Telegram gasesti cele mai atractive oferte! VEZI OFERTE

Recenzii și opinii despre unitati de cazare ★★★★☆
4.3 pe baza recenziilor clienților 6325.

★★★★★
3287
★★★★☆
1966
★★★☆☆
713
★★☆☆☆
156
★☆☆☆☆
1966

Alte oferte de cazare

Acceptare?Utilizarea de cookies