Rezervări Hoteluri & Pensiuni – Noi îți oferim cele mai bune oferte de cazare!

La noi gasesti cele mai atractive, mai bune și mai convenabile oferte de cazare! 🎁

🥇Cazare ieftina La Colibita – Rezervări Hoteluri & Pensiuni.

★★★★☆

Ofertele săptămânii

Închiriază mașina potrivită nevoilor tale. Oferim o gamă variată de autoturisme cu predare oriunde în România.

Cazare Ieftina La Colibita

Recenzia mea pentru cazarea ieftina la Colibita, incepe cu acest minunat mic sat de munte, care se afla in departarea de aproximativ 120 de km de Cluj-Napoca. Acest loc este un fel de refugiu pentru cei care cauta ceva liniste, pace si aer curat. Pentru a ajunge la Colibita, puteti urma drumul ce se afla pe partea dreapta a Muntilor Maramuresului, dinspre Baiut.

Cazare Ieftina la Colibita

Sosirea mea in acest mic sat montan a fost marcata de un decor uimitor, facut din tot ce am imaginat la un moment dat pentru un paradis. Casele erau construite din lemn si piatra si erau aranjate in jurul lacului din centru. La intrarea in sat, am avut prilejul de a admira clima placuta si armonia oferite de casele traditionale si peisajele formate din dealuri si vai.

Asadar, am decis sa caut o cazare ieftina si am aflat ca exista doua variante principale pentru a face acest lucru. Prima optiune pe care am avut-o a fost cazarea la pensiunile locale. Acestea s-au dovedit a fi ieftine, fiind foarte ieftine, aproximativ 60-70 lei pe noapte.

Cel de-al doilea mod in care am putut sa caut o cazare ieftina in Colibita, a fost prin intermediul cazarii la o persoana din localitate. Acest lucru mi-a oferit o sansa de a cunoaste si mai mult aceasta zona minunata de munte, alaturi de oamenii si comunitatea locala. Ei au fost foarte receptivi si primitori si, din momentul in care am ajuns acolo, mi-au oferit o cazare excelenta, la un pret incredibil de bun. Am primit un mic dar placut și un tratament excelent cu mici gustari si pâine proaspata, toate oferite generous, cu drag.

Am ramas surpins cand am aflat ca pretul a fost chiar mai mic decat pensiunile locale, fiind estimat la aproximativ 40-50 lei pe noapte, toate serviciile incluse. Experienta de a vizita si recrea un mediu rural natural a fost extraordinara. Am avut ocazia de a vedea fermele si de a studia viata locala de zi cu zi. Pe langa toate acestea, am dat peste cateva comori ascunse, cum ar fi antichitati si oportunitati unice de a cumpara produse locale traditionale.

Aventura si experienta mea a durat aproximativ o saptamana si, chiar daca a fost scurta, a fost una de neuitat. Acestea fiind spuse, recomand cazarea ieftina la Colibita, va asigur ca nu veti regreta!

În conținutul acestui articol există link-uri afiliate, făcând clic pe ele veți fi redirecționat către Booking.com, Cartrawler.com, Getyourguide.com

Pe Telegram gasesti cele mai atractive oferte! VEZI OFERTE

Recenzii și opinii despre unitati de cazare ★★★★☆
4.3 pe baza recenziilor clienților 6421.

★★★★★
3399
★★★★☆
2085
★★★☆☆
715
★★☆☆☆
134
★☆☆☆☆
2085

Alte oferte de cazare

Acceptare?Utilizarea de cookies