Rezervări Hoteluri & Pensiuni – Noi îți oferim cele mai bune oferte de cazare!

La noi gasesti cele mai atractive, mai bune și mai convenabile oferte de cazare! 🎁

🥇Cazare ieftina La Amara – Rezervări Hoteluri & Pensiuni.

★★★★☆

Ofertele săptămânii

Închiriază mașina potrivită nevoilor tale. Oferim o gamă variată de autoturisme cu predare oriunde în România.

Cazare Ieftina La Amara - Recenzia Vacantei Noastre

Privind Spre Un Sejur Confortabil Si Plăcut

Cu ocazia unei vacante recente, cuplul nostru s-a dus pentru a explora regiunea Amara. Nu ne-am dorit una dintre cele mai costisitoare cabane de lux sau vile de vis, ci ne-am propus sa gasim un loc confortabil și plăcut la un preţ rezonabil. Așa că am ales să experimentăm alegerea cu titlul "cazare ieftina la Amara".

Am parkat pe drumul pietruit care duce catre cabana noastra si ne-am intampinat imediat cu parfumul proaspat al aerului proaspat si a boltei enorme de cer senin. Cabana era intr-un stand de . . . . . . . . . . . frumusețe, înconjurat de arbori și plante sub un cer senin. Ne-am salutat cu gazda noastra, care ne-a servit scurt o ceasca de ceai și ne-a invitat in interiorul cabanei. Am traversat o portiune umbroasa de gradina insorita și am pasit prin holul de la intrare. Camera de la parter era spatioasa și luminoasa, fiind bine echipata cu toate conditiile de cazare: un pat mare, un scaun, un birou, un televizor cu ecran plat și chiar și un dulap mare. Dormitoarele etajate au fost echilibrate, iar camerele de sus erau spatiuase, luminoase și bine mobilate. Toate au fost extrem de curate.

Ne-am bucurat sa vedem ca cabana oferea, de asemenea, o baie moderna, curata și spatioasa. Acestea includ o baie cu cada, o bideu, un WC, o oglinda mare si un sistem de apa calda. Area de bucatarie in cabana avea un aranjament minunat, cu oale, farfurii și ustensile de bucatarie. Mai mult, cabana noastra oferea, de asemenea, o terasa și chiar o grădină. Aici ne-am relaxat la aer curat si ne-am bucurat de pitorescul peisajului din jur, înconjurați de tufișuri și copaci.

Gazda noastra a fost extrem de prietenoasa și a răspuns la întrebările noastre cu bunăvoință. Cu toate acestea, toate furniturile și conditiile erau destul de simple și fără prea mult lux, ceea ce e acceaptabil având în vedere prețul relativ scăzut. Am și primit liniște și intimitate in aceasta cabana, care a fost perfecta pentru sejurul nostru.

Nu numai că am avut parte de un sejur confortabil și plăcut, dar am și respiroat si ne-am bucurat de o priveliște extraordinara a muntelui din curtea cabanei noastre. În general, a fost o experiență destul de plăcută. Amara are o mulțime de spații incomparabile și o priveliște fără egal. În următoarea vacanță, ar putea fi mai interesant pentru noi să exploram zone mai îndepărtate din apropiere, dar de acum v-am recomandat cu caldura cabana noastra mereu în minte atuurile excellnte pe care le oferea la un preț foarte rezonabil!

În conținutul acestui articol există link-uri afiliate, făcând clic pe ele veți fi redirecționat către Booking.com, Cartrawler.com, Getyourguide.com

Pe Telegram gasesti cele mai atractive oferte! VEZI OFERTE

Recenzii și opinii despre unitati de cazare ★★★★☆
4.2 pe baza recenziilor clienților 5191.

★★★★★
2305
★★★★☆
1912
★★★☆☆
710
★★☆☆☆
117
★☆☆☆☆
1912

Alte oferte de cazare

Acceptare?Utilizarea de cookies