Rezervări Hoteluri & Pensiuni – Noi îți oferim cele mai bune oferte de cazare!

La noi gasesti cele mai atractive, mai bune și mai convenabile oferte de cazare! 🎁

🥇Cazare ieftina Judetul Cluj – Rezervări Hoteluri & Pensiuni.

★★★★☆

Ofertele săptămânii

Închiriază mașina potrivită nevoilor tale. Oferim o gamă variată de autoturisme cu predare oriunde în România.

Cazare ieftină în județul Cluj

Recenzie de Vacanță

Suntem familia Olaru și recent am petrecut o vacanță foarte specială în județul Cluj, visând să găsim o cazare ieftină care să ne ofere mereu ceea ce avem nevoie.

Pe drum spre destinația noastră am ajuns în orașul Cluj Napoca și am fost uimiți de frumusețea lui, împreună cu numeroasele locuri interesante care possesedeauj. După câteva ore de căutare prin oraș nu am reușit să găsim o cazare ieftină și bună, însă am avut norocul că am cunoscut cumva persoana potrivită care ne-a sugerat Hotelul Como în județul Cluj.

Negdte minunata afacere, ne-am urcat în mașină spre această destinație. Hotelul Como se afla la doar câteva minute de centrul istoric al orasului și se bucura de o locație superbă, flancată de păduri verzi și numeroase lacuri. Hotelul nu era ieftin, însă prețul era foarte bun comparativ cu serviciile oferite.

Camera noastră era spațioasă și mobilată modern, dotată cu multe facilități, cum ar fi prețiosul internet și radio. Lângă aceasta, camera dispunea și de un balcon mare.

Serviciile oferite de acest hotel vor lipsi uimitor de curând. În primul rând, micul dejun era destul de delicios, cu reguli de masă ancestrale din bucătăria românească. Colegialitatea și amabilitatea angajaților erau grozave. Ne-au întâmpinat cu surprize și au fost foarte primitori și deschiși.

Am petrecut și o sesiune de tratament spa în cadrul hotelului Como și am fost uimiți de detaliile atât de subtile și delicate ale tratamentului. Foloseau produse naturale și au avut grijă ca elementele de spa să fie relaxante și revigorante.

Bineînțeles, la aceasta cazare ieftină în județul Cluj, ne-am oferit și niște excursii grozave. Am organizat o plimbare la Lacul Sfântu Gheorghe, unde am savurat în tihnă peisajul bucolic al lacului, cu multe păsări. Apoi am explorat una dintre cele mai mari păduri din județ, lacul și minunatul munte Gardal, care a oferit o priveliște extraordinară.

Timpul nostru petrecut la această cazare ieftină în județul Cluj a fost absolut memorabil. A fost absolut uimitor, cu multe momente de calitate. Ne-am bucurat de relaxarea pe care am experimentat-o, de servirea de exceptie si de informatiile prezentate de hotel. Aceasta vacanta a fost o experienta plina de surprize, o serie de activitati interesante si o relocare vine in Romania. Recomandam acest hotel cu lejeritate.

Daca sunteti in cautare de cazare ieftină în județul Cluj, Hotelul Como nu trebuie ratat! Vă garantăm că plăcerea nu o să vă lipsească!

În conținutul acestui articol există link-uri afiliate, făcând clic pe ele veți fi redirecționat către Booking.com, Cartrawler.com, Getyourguide.com

Pe Telegram gasesti cele mai atractive oferte! VEZI OFERTE

Recenzii și opinii despre unitati de cazare ★★★★☆
4.3 pe baza recenziilor clienților 6363.

★★★★★
3456
★★★★☆
1827
★★★☆☆
658
★★☆☆☆
119
★☆☆☆☆
1827

Alte oferte de cazare

Acceptare?Utilizarea de cookies