Rezervări Hoteluri & Pensiuni – Noi îți oferim cele mai bune oferte de cazare!

La noi gasesti cele mai atractive, mai bune și mai convenabile oferte de cazare! 🎁

🥇Cazare ieftina Istanbul – Rezervări Hoteluri & Pensiuni.

★★★★☆

Ofertele săptămânii

Închiriază mașina potrivită nevoilor tale. Oferim o gamă variată de autoturisme cu predare oriunde în România.

Cazare ieftină în Istanbul – O Recenzie

Detalii despre cazare

Când am ajuns în Istanbul pentru prima dată, am fost în căutarea unei cazări ieftine. Am cercetat multe hoteluri și a trebuit să fac față unor prețuri destul de mari. Așa am ajuns să îmi schimb planurile și să mă orientez către cazare ieftină Istanbul. În final, am găsit pe Booking.com o ofertă foarte interesantă, care cuprindea un hotel situat în apropiere de un lac.

Hotelul specificat oferea cazare în camere standard moderate și foarte bine dotate. În plus, dispunea de facilități interesante, inclusiv șezlonguri și prosoape de plajă. Hotelul avea și o piscină mare, deschisă celor care stăteau în același hotel. Cu toate acestea, prețurile erau rezonabile, iar tariful pe cameră nu a depășit 10 euro.

Aspectele Pro și Contra ale Locului

Cel mai interesant lucru despre cazarea ieftină în Istanbul a fost acela că am avut acces la hotelul al peste 40 de magazine și magazine din oraș. Camerele erau curate și foarte frumoase și sala de amenajată impecabil. Am avut acces la internet, ceea ce a fost un plus, deoarece am putut să comunic cu cei de acasă. Bineînțeles, au existat și anumite minusuri. De exemplu, aproape toate facilitățile erau anunțate în limba engleză, ceea ce mie nu mi-a luat mult timp până m-am adaptat. În funcție de prețuri destul de ridicate care au fost oferite în alte hoteluri din Istanbul, cred că această ofertă nu era prea rea în totalitate.

Servicii și Facilități

Hotelul oferea o mulțime de facilități atractive și într-o zonă foarte atractivă. De exemplu, terasa de pe acoperișul hotelului oferea o vedere spectaculoasă asupra orașului. De asemenea, în apropriere se găseau foarte multe restaurante, cluburi și alte locuri de interes pentru cei ce veneau în vacanță în Istanbul. Acest lucru a făcut o vacanță mai interesantă. De asemenea, hotelul avea un club pentru copii, unde aceștia se pot distra și petrece timpul în siguranță. Hotelul avea și un centru spa. Aici, am putut să mă relaxez și am petrecut câteva ore bune relaxându-mă.

În plus, am fost foarte mulțumit de faptul că hotelul a oferit un serviciu de transport dintr-un loc în altul, care a facut ieșirile mele în oraș foarte convenabilă. Am fost, de asemenea, mulțumit de personalul foarte prietenos al hotelului, care a încercat din răsputeri să facă vizita mea cât mai plăcută și să mă ajute în orice fel am avut nevoie. Cu toate acestea, s-a simțit lipsa unei curți interioare sau a unui restaurant înăuntru hotelului, ceea ce mi-ar fi făcut așteptarea mult mai confortabilă.

Recomandare

În concluzie, aș recomanda acest hotel altora care sunt în căutarea unei cazări ieftine în Istanbul. Hotelul oferea o mulțime de facilități moderate și oferă o experiență unica pentru cei care doresc să se relaxeze într-un oraș atat de vibrant ca Istanbul. Prețul camerelor este rezonabil, iar serviciile și facilitățile sunt excelente și oferă o valoare excelentă pentru bani. Dacă sunteți în căutarea unei cazări ieftine în Istanbul, nu ezitați să luați în considerare această ofertă!

În conținutul acestui articol există link-uri afiliate, făcând clic pe ele veți fi redirecționat către Booking.com, Cartrawler.com, Getyourguide.com

Pe Telegram gasesti cele mai atractive oferte! VEZI OFERTE

Recenzii și opinii despre unitati de cazare ★★★★☆
4.2 pe baza recenziilor clienților 6704.

★★★★★
3284
★★★★☆
2095
★★★☆☆
775
★★☆☆☆
153
★☆☆☆☆
2095

Alte oferte de cazare

Acceptare?Utilizarea de cookies