Rezervări Hoteluri & Pensiuni – Noi îți oferim cele mai bune oferte de cazare!

La noi gasesti cele mai atractive, mai bune și mai convenabile oferte de cazare! 🎁

🥇Cazare ieftina Istanbul Langa Bazar – Rezervări Hoteluri & Pensiuni.

★★★★☆

Ofertele săptămânii

Închiriază mașina potrivită nevoilor tale. Oferim o gamă variată de autoturisme cu predare oriunde în România.

Cazare ieftina Istanbul langa Bazar – Revelatii despre vacanta perfecta in Istanbul

Un moment perfect petrecut in centrul Istanbulului

Daca ar fi sa imi ghidez cu tarie un prieten prin tot ce inseamna o cazare ieftina Istanbul langa Bazar, cu siguranta primul meu sfat ar fi sa ne instalam in zona veche, mai ales daca el nu stie mare lucru despre zona in care se afla. Ce-i drept, aceasta zona a Istanbulului poate sa ofere multe lucruri distractive turistilor. Este plina de muzee, teatre, magazine, gradini, tarabe de mancare si de multe alte atractii turistice.

Am fost in Istanbul pentru vacanta mea si m-am gandit sa iau un apartament local sau un hotel mai ieftin. Am ales sa raman la Hotel Sultan Plaza. Dar inainte sa fac aceasta alegere, am procedat cu foarte mare atentie in cautarea unei cazari ieftine, in apropierea Bazarului. Am gasit unele recomandari fantastice si m-am hotarat sa-mi iau voie sa descopar Istanbulul si sa iau cea mai potrivita locatie de cazare pentru a ne bucura de o vacanta relaxanta.

Hotelul Sultan Plaza se afla intr-o pozitie ideala, la nici zece minute de mers pe jos de Piata Taksim si in apropierea garii de metrou de la statia Laleli. Am rezervat una dintre camerele lor pentru ca mi-au povestit cum camera era curata, linistita si distantata de zgomotul cotidian din centrul Istanbulului. Ceea ce m-a impresionat cel mai mult a fost faptul ca patul era foarte confortabil si camera avea un balcon generos cu vedere la bazar.

Am apreciat și faptul ca hotelul oferea un mic mic dejun mediteranean, ce a dodit fara indoiala o experienta delicioasa. Pe langa acest lucru, era in apropierea unor restaurante, cafenele și baruri, care puteau fi considerate pentru a ajunge toata ziua. Cum am petrecut noaptea, am ajuns din nou la hotel la ore tarzii si am fost placut surprins sa constatat cat de linistit era.

Ca parte a aventurii mele in aceasta zona a Istanbulului. Am avut si cateva calatorii in zonele de coasta, de acolo unde omul poate admira marea si marea zgomotoasa a Istanbulului. Am aprcticat si activitati sportive. Am luat plimbari in seara, am vizitat muzee si piata deschisa locala. M-am bucurat sa descopar modul in care oamenii vorbesc, mananca, canta si fac cumparaturi.

Sincer, pentru toate aceste motivuri, mi-a placut ca am ales sa stau la hotelul Sultan Plaza. Cheia succesului in acest tur a fost sa completez agenda cu calatorii variate, captivante si interesante. Prin aceasta, am simțit adevaratele valori ale Istanbulului si prin alegerea mea precum cazarea ieftina Istanbul langa Bazar. Experienta m-a facut sa ma simt orientat, informat, divertit si relaxat in toata aceasta zona minunata!

În conținutul acestui articol există link-uri afiliate, făcând clic pe ele veți fi redirecționat către Booking.com, Cartrawler.com, Getyourguide.com

Pe Telegram gasesti cele mai atractive oferte! VEZI OFERTE

Recenzii și opinii despre unitati de cazare ★★★★☆
4.1 pe baza recenziilor clienților 4892.

★★★★★
1862
★★★★☆
1989
★★★☆☆
733
★★☆☆☆
183
★☆☆☆☆
1989

Alte oferte de cazare

Acceptare?Utilizarea de cookies