Rezervări Hoteluri & Pensiuni – Noi îți oferim cele mai bune oferte de cazare!

La noi gasesti cele mai atractive, mai bune și mai convenabile oferte de cazare! 🎁

🥇Cazare ieftina Iasi Copou – Rezervări Hoteluri & Pensiuni.

★★★★☆

Ofertele săptămânii

Închiriază mașina potrivită nevoilor tale. Oferim o gamă variată de autoturisme cu predare oriunde în România.

Cazare ieftină Iași Copou recenzie

Introducere

În căutarea unei cazări ieftine în Iași am găsit pe internet Hotelul Copou și am decis să fac o rezervare pentru o vacanță. Deși prețurile la cazare sunt destul de mici, m-am temut că serviciile vor fi la fel de reduse. Și totuși, am fondat decizia de a caza acest hotel pe recenziile pozitive ale clienților și pe promisiunea hotelului că oferă un spațiu curat și confortabil pentru toți clienții săi.

Din momentul în care am ajuns...

Din momentul în care am ajuns la hotel, toate temerile mele s-au dovedit în cele din urmă nefondate. Am fost întâmpinați de personalul cald și prietenos și am avut parte de un serviciu excelent de la recepționer. Camera pe care am primit-o era frumos amenajată, confortabilă și dotată cu toate articolele necesare. Ușa camera era dotată cu un sistem de securitate modern, care a oferit un sentiment puternic de siguranță pe tot parcursul sejurului. Îmi amintesc că am fost surprins să descopăr că, deși am plătit un preț ieftin, am primit același tratament și aceeași calitate ca la un hotel mai scump.

Servicii oferite

Hotelul oferă o gamă largă de servicii, inclusiv o sală de gimnastică, un restaurant, piscină și grădină. Sala de gimnastică este echipată cu echipament modern și de înaltă calitate, iar grădina este într-adevăr o oază de relaxare. Am fost și foarte surprins să descopăr că toate facilitățile clienților erau curate și întreținute corespunzător. În ceea ce privește restaurantul, mâncărurile servite erau delicioase și foarte bine pregătite, în timp ce meniul oferit a fost suficient de diversificat pentru a face plăcere tuturor clienților. Pe scurt, toate produsele oferite de hotel sunt de o calitate excelentă.

Semnal Wifi

Semnalul Wifi disponibil la hotel era foarte puternic, ceea ce a fost o surpriză pentru mine după ce am citit recenzii despre încetinirea semnalului. Pe lângă acest semicul excelent, hotelul oferă, de asemenea, un televizor cu ecran plat la fiecare cameră, unde puteți urmări programe preferate și viziona filme sau jocuri video.

Concluzie

În ansamblu, sunt foarte mulțumit de serviciile pe care le-am primit la Hotelul Copou. Prețurile sunt foarte mici, însă serviciile și produsele oferite sunt de calitate excelentă. De asemenea, personalului este extrem de profesionist și amabil, ceea ce facilitează și mai mult atmosfera hotelului. Hotelul în sine este curat și bucuros și am apreciat faptul că oferă un spațiu frumos și primitor. Dacă sunteți în căutarea unei cazări ieftine în Iași, iar Hotelul Copou este una dintre opțiuni, o recomand cu încredere. Cu siguranță veți fi mulțumit de calitatea serviciilor și produselor pe care le oferă.

Informatii utile

Adresa: Str. Șleahtiței nr.3, Iași, 700051 Telefon: (+40)234-675-222 Website: hotelcopou.ro

În conținutul acestui articol există link-uri afiliate, făcând clic pe ele veți fi redirecționat către Booking.com, Cartrawler.com, Getyourguide.com

Pe Telegram gasesti cele mai atractive oferte! VEZI OFERTE

Recenzii și opinii despre unitati de cazare ★★★★☆
4.2 pe baza recenziilor clienților 7108.

★★★★★
3778
★★★★☆
2050
★★★☆☆
724
★★☆☆☆
162
★☆☆☆☆
2050

Alte oferte de cazare

Acceptare?Utilizarea de cookies