Rezervări Hoteluri & Pensiuni – Noi îți oferim cele mai bune oferte de cazare!

La noi gasesti cele mai atractive, mai bune și mai convenabile oferte de cazare! 🎁

🥇Cazare ieftina Iasi Centru – Rezervări Hoteluri & Pensiuni.

★★★★☆

Ofertele săptămânii

Închiriază mașina potrivită nevoilor tale. Oferim o gamă variată de autoturisme cu predare oriunde în România.

Cazare ieftină și confortabilă în Iași Centru

În vacanța mea recentă la Iași, m-am cazat la Hotelul G. de lângă centrul orașului. Hotelul se află la o distanță de aproximativ 2 minute de principalele puncte turistice ale orașului și este bine conectat și foarte aproape de gara centrală.

Amenajări confortabile și excelente la un preț accesibil

Hotelul este unul relativ nou și oferă camere moderne și spațioase, la prețuri destul de scăzute. Camerele includ un pat dublu, televizor cu ecran plat, minibar, baie cu duș, aer condiționat și un serviciu de curățenie excepțional. De asemenea, acestea sunt încălzite pentru a asigura confortul oaspetilor în sezonul rece.

Mâncare sănătoasă și delicioasă

În hotel există un restaurant care servește o mare varietate de mâncăruri, de la bucătăria tradițională la mâncăruri internațional. Acesta oferă și micul dejun, prânz și cină, care sunt foarte bune, proaspete și nutritive. Personalul restaurantului este prietenos și dispus să ajute cu orice ai nevoie.

Servicii suplimentare

În plus față de facilitățile de mai sus, hotelul G. are și parcare cu un loc de parcare, costuri gratuite pe site, ascensor și home cinema. Toate acestea sunt foarte utile și confortabile dacă aveți nevoie să luați în considerare călătoria în grup sau de afaceri.

Impresii generale

În ansamblu, m-am bucurat foarte mult de experiența mea de cazare de la Hotelul G. Este un hotel curat și prietenos cu un personal amabil, care oferă oaspeților o cazare ieftină și confortabilă în centrul Iașiului. Facilitățile oferite sunt excelente și mâncarea este foarte delicioasă. A avut toate facilitățile pe care le-așteptam, plus ceva suplimentar, astfel încât să se potrivească cel mai bine nevoilor mele. Recomand cu încredere acest hotel oricui care își dorește să experimenteze un sejur relaxant și satisfăcător la Iași.

În conținutul acestui articol există link-uri afiliate, făcând clic pe ele veți fi redirecționat către Booking.com, Cartrawler.com, Getyourguide.com

Pe Telegram gasesti cele mai atractive oferte! VEZI OFERTE

Recenzii și opinii despre unitati de cazare ★★★★☆
4.4 pe baza recenziilor clienților 6270.

★★★★★
3530
★★★★☆
1850
★★★☆☆
645
★★☆☆☆
124
★☆☆☆☆
1850

Alte oferte de cazare

Acceptare?Utilizarea de cookies