Rezervări Hoteluri & Pensiuni – Noi îți oferim cele mai bune oferte de cazare!

La noi gasesti cele mai atractive, mai bune și mai convenabile oferte de cazare! 🎁

🥇Cazare ieftina Harghita Bai – Rezervări Hoteluri & Pensiuni.

★★★★☆

Ofertele săptămânii

Închiriază mașina potrivită nevoilor tale. Oferim o gamă variată de autoturisme cu predare oriunde în România.

Recenzie Cazare Ieftina la Harghita Bai

Vacanta perfecta intr-un castel intangibil

Suntem pe 5 august si abia am ajuns la Harghita Bai in Romania. Nu am mai mers aici niciodata, asa ca eram sceptica in privinta cazarii ieftine. Dar, dupa ce am ajuns, am fost placut surprinsa. Castelul Intangibil a fost absolut superb! Am reusit sa facem rupere de rutina si sa petrecem o vacanta minunata impreuna cu fiul meu. Am petrecut toata saptamana jucand sah, stanjenel si alte jocuri de echipa. Am primit si un kit de vacanta - am luat cateva produse regionale, cateva haine, bilete gratuite la primul meci de hochei - toate erau gandite special pentru noi. Sa vorbim si despre mese. Am mancat aproape la fiecare masa in samburesti acolo, si mancarurile erau de asemenea excelente. Am ramas placut impresionata de preturile mici si de calitatea mancarii.

Ceea ce mi-a placut cel mai mult in aceasta vacanta a fost faptul ca castelul oferea o experienta autentica de cazare ieftina. Aveam o camera spatioasa, cu un balcon care oferea o priveliste minunata asupra lacului si muntelui. Castelul intangibil are o arhitectura traditionala, care isi ramane intacta din secole. Totodata, proprietarul castelului a facut eforturi remarcabile pentru pastrarea patrimoniului local. Diversitatea culturala a fost unul din cele mai mari avantaje. In afara de caii din gemetul local si alte lucruri, am retinut si unele dintre limbile locale, care s-au dovedit a fi extrem de utile.

M-am simtit recunoscatoare cu adevarat pentru momentele pe care le-am avut la Castelul Intangibil din Harghita Bai. Am plecat acasa mult mai relaxata decat la sosire si incarcata cu amintiri frumoase si experiente culturale incontestabile. Cazarea ieftina de la Harghita Bai este o destinatie perfecta pentru o vacanta splendid, atat pentru familii, cat si pentru cei in cautare de aventura. Cu o faima in continua crestere, Castelul Intangibil este un loc unic, care a reusit sa se pastreze si sa isi conserve cultura si traditiile. Daca sunteti in cautare de o experienta de neuitat, cu cazare ieftina, nu uitati sa incercati Castelul Intangibil din Harghita Bai. Cu siguranta nu veti regreta!

În conținutul acestui articol există link-uri afiliate, făcând clic pe ele veți fi redirecționat către Booking.com, Cartrawler.com, Getyourguide.com

Pe Telegram gasesti cele mai atractive oferte! VEZI OFERTE

Recenzii și opinii despre unitati de cazare ★★★★☆
4.3 pe baza recenziilor clienților 6633.

★★★★★
3714
★★★★☆
1960
★★★☆☆
616
★★☆☆☆
140
★☆☆☆☆
1960

Alte oferte de cazare

Acceptare?Utilizarea de cookies