Rezervări Hoteluri & Pensiuni – Noi îți oferim cele mai bune oferte de cazare!

La noi gasesti cele mai atractive, mai bune și mai convenabile oferte de cazare! 🎁

🥇Cazare ieftina Edinburgh – Rezervări Hoteluri & Pensiuni.

★★★★☆

Ofertele săptămânii

Închiriază mașina potrivită nevoilor tale. Oferim o gamă variată de autoturisme cu predare oriunde în România.

Cazare Ieftina în Edinburgh – O recenzie despre o vacanță memorabilă

Potrivit rumorilor care circulă pe Internet, cazarea ieftină în Edinburgh era o chestiune imposibilă de realizat. Cu toate acestea, am găsit o oportunitate de a convinge această credință și am ajuns în orașul escrocurilor și al rațiunii, cu bagajele noastre, în căutarea unei cazări ieftine.

Gasirea Idealului: Kilronan Guest House

Întrucât se apropia perioada de vârf, era puțin probabil ca prețurile să scadă sau să rămână aceleași. Însă lucrurile s-au schimbat atunci când am dat peste un afiș “Cazare Ieftină în Edinburgh, Kilronan Guest House” plasat în zona centrală a orașului. Afișul părea demn de încrederețar long-term care numai 15 lire sterline era o ofertă prea buna pentru a o ignora. Astfel, am decis sa ne întoarcem imediat la recepția casei de oaspeți, inainte ca acestea sa fie complet rezervate. Un bărbat drăguț nouă ne-a întâmpinat și i-am dat adresa noastră. El ne-a spus că toate camerele sunt la același nivel de confort și că puteți alege cea de care doriți. Este foarte comun ca camerele de la Kilronan să nu fie aerisite, dar aceasta a avut mirosuirea proaspată a rozmarinului plantat chiar în spatele ferestrelor – ceea ce a fost o binevenită surpriză pentru îmi petrecut timpul în acea zonă.

Locuri de Vizitat Intr-o Zi

Cazarea ieftină în Edinburgh a oferit nenumărate avantaje ce nu ar fi fost posibile dacă am fi optat pentru un hotel luxos. Și, ce-i mai important, am reușit să vizitați numeroase locuri într-o singură zi. Primul loc la care am tras primul nostru popas a fost Camera de Comunicații și Amintiri (CSAM). În acest loc veți găsi o varietate de expoziții, cum ar fi un muzeu virtual, camere technologice și zone de cercetare documentată. CSAM ne-a oferit șansa de a exploră istoria orașului și a vedea cum au evoluat schimbările în viața locală de-a lungul anilor. Următoarea oprire a fost la Princes Street Gardens, ideală pentru o scurtă plimbare în aer liber. Acest parc frumos are o facilă vedere a acoperișurilor orașului și oferă o mulțime de plimbari de-a lungul malului raului Leith. Este un loc perfect pentru cei care își doresc să savureze aventura zoologică si frumusețea gardenurilor decorative. În cele din urmă, am vizitat catedrala St. Giles și am savurat ambianța pagubita in aerul sau gălbui. Biserica a fost construită în secolul al nouăsprezecelea și găzduiește astăzi ceremonii religioase și evenimente culturale în interiorul său.

Descoperind Peisajul și Localuri unice

Intuim că odată ce treceți de peisajul de zi, este în ordine să vă relaxați undeva într-un mediu liniștit în serile târzii. Una dintre secretele orașului este o masă de biliard într-un loc obscur din zona de nord a orașului. Acolo am pus bazinele într-o competiție captivantă, cu aceeași cireașă a câștigului pus pe masa de biliard, un shot de whiskey și ceai. O recenzia a cazării ieftine în Edinburgh nu ar fi completă fără o mențiune a cinesurilor locale. Estomparea mea obsesie pentru filmul The Princess Bride și-a găsit utmările în acest oraș frumos și interesant. Pentru un începator în film, a fost o mare oportunitate să vă bucurați de filme vechi și noi, într-un mediu relaxant, calm și cu prețuri mai bune.

Concluzii

Cazarea ieftină în Edinburgh a fost ceva pe care trebuia să-l experimentezi personal. Am descoperit că există mai multe opțiuni decât simpla optiune de a găsi un hotel ieftin. Acestea, precum Kilronan Guest House, oferă facilități excelente, locuri interesante și cine elegante la prețuri accesibile oricui. Am obținut toate acestea în timp ce am explora orașul cu o mare parte din bugetul nostru. Orașul Edinburgh este definitiv un oraș plin de provocări de descoperit și poate fi considerat ca unul dintre cele mai scumpe pe care le-am vizitat. Cu toate acestea, prin luarea în considerare a cazării ieftine, am reușit să obținem mai mult decât am fi fost în stare să visăm.

În conținutul acestui articol există link-uri afiliate, făcând clic pe ele veți fi redirecționat către Booking.com, Cartrawler.com, Getyourguide.com

Pe Telegram gasesti cele mai atractive oferte! VEZI OFERTE

Recenzii și opinii despre unitati de cazare ★★★★☆
4.2 pe baza recenziilor clienților 5782.

★★★★★
2777
★★★★☆
1972
★★★☆☆
610
★★☆☆☆
131
★☆☆☆☆
1972

Alte oferte de cazare

Acceptare?Utilizarea de cookies