Rezervări Hoteluri & Pensiuni – Noi îți oferim cele mai bune oferte de cazare!

La noi gasesti cele mai atractive, mai bune și mai convenabile oferte de cazare! 🎁

🥇Cazare ieftina Dortmund – Rezervări Hoteluri & Pensiuni.

★★★★☆

Ofertele săptămânii

Închiriază mașina potrivită nevoilor tale. Oferim o gamă variată de autoturisme cu predare oriunde în România.

Cazare Ieftina Dortmund - o alegere inspirata pentru o vacanta reusita in Germania

Intrarea mea in Dortmund

Am ales cu mare dorinta să petrec o vacanță în Germania și am ajuns în Dortmund în sfârșit. Am ales cazarea ieftina de aici, deoarece era mai ieftină decât în alte părți ale Germaniei. Odată ce am ajuns în Dortmund, am văzut imediat o multime de oportunitati de cazare ieftine, deoarece aceasta este o zonă foarte turistică și populația străină reprezintă o mare parte din traficul hotelului.

Prima zi intr-un hotel ieftin din Dortmund

Am ales să fiu cazat la un hotel ieftin – Hotel Baronului, situat aici. Am văzut că este situat la scurtă distanță de aeroport și cu toate că este un afaceri de trei stele, aceasta mai oferea și tarife rezonabile pentru ceea ce oferea, cu reduceri chiar mai mari în funcție de lună și zi. Curata, draperia curata (chiar si tesatura perdelelor de pe ferestre a fost schimbata in mod regulat), s-a facut o curatare a camerelor zilnic sau chiar mai des decat asta. Camera era echipata cu o baie curata, o TV cu ecran plat de 32 de inch, un pat comod și chiar internet gratuit.

Experienta mea in hotel

Deși hotelul oferea un nivel minim de confort, acesta m-a surprins cu câteva câteva lucruri bune la care nu mă așteptam. În primul rând, cazarea ieftină a oferit un mic dejun inclus în preț. Acesta nu a fost la fel de bun ca în alte hoteluri de patru stele, dar nu am regrete pentru alegerea mea de cazare ieftina in Dortmund. De asemenea, hotelul a avut o curte frumos amenajată, cu mese și saltele în care puteam sta pentru o cafea într-o dimineață liniștită sau sa ma relaxez in timpul serii. În al doilea rând, serviciile de curățenie erau extraordinare. Am putut să folosesc și serviciul de spălătorie al hotelului, pentru că îmi plac foarte mult lucrurile curate în timpul călătoriilor mele.

Concluzie

În general, am fost foarte mulțumit de alegerea mea de cazare ieftina in Dortmund. Cu toate că hotelul avea un nivel minim de confort, prețul nu a fost exagerat și acest lucru mi-a permis să mă bucur de cazare ieftina, prevazuta cu cele necesare pentru un confort decent și având și reduceri și oferte extraordinare din când în când. Am descoperit rapid că această cazare ieftină merită pentru oricine iubeste aceasta regiune din Germania!

În conținutul acestui articol există link-uri afiliate, făcând clic pe ele veți fi redirecționat către Booking.com, Cartrawler.com, Getyourguide.com

Pe Telegram gasesti cele mai atractive oferte! VEZI OFERTE

Recenzii și opinii despre unitati de cazare ★★★★☆
4.3 pe baza recenziilor clienților 5536.

★★★★★
2635
★★★★☆
2037
★★★☆☆
649
★★☆☆☆
107
★☆☆☆☆
2037

Alte oferte de cazare

Acceptare?Utilizarea de cookies