Rezervări Hoteluri & Pensiuni – Noi îți oferim cele mai bune oferte de cazare!

La noi gasesti cele mai atractive, mai bune și mai convenabile oferte de cazare! 🎁

🥇Cazare ieftina Cracovia – Rezervări Hoteluri & Pensiuni.

★★★★☆

Ofertele săptămânii

Închiriază mașina potrivită nevoilor tale. Oferim o gamă variată de autoturisme cu predare oriunde în România.

Cazare ieftină în Cracovia - o experienţă unică

Recent am avut plăcerea de a petrece o vacanţă în cea de-a doua cea mai mare capitală a Poloniei, Cracovia. Obiectivul meu a fost să mă bucur de oraşul vechi şi să mă cazez într-un hotel ieftin, dar elegant. S-a dovedit că obiectivul meu a fost atins la maximum. Pentru mai puţin de 50 $ pe noapte m-am bucurat de această experienţă.

După ce am ajuns în Cracovia, am dorit să mă cazez într-un loc cât mai aproape de principalele atracţii ale oraşului. Hotelul pe care l-am găsit se numeşte Małopolska Centralna. Acesta se află situat în zona Wawel, una dintre cele mai frumoase zone ale oraşului. Zona are piaţa centrală a Cracoviei, Catedrala şi castelul, precum şi opera din Cracovia.

Era exact ceea ce îmi doream, un loc excelent în centrul oraşului. Cu toate acestea, ceea ce a făcut acest hotel să fie unic a fost preţul convenabil, chiar dacă serviciile oferite erau excelente. Matricea camerei pe care am ales-o costa doar 45 de dolari pe noapte, fără a necesita nici un fel de taxe suplimentare. Camera era dotată cu internet Wi-Fi gratuit, tv şi o baie modernă.

La capitolul accesibilitatea este excelent. Este foarte convenabil să foloseşti mijloacele de transport locale pentru a ajunge în oraş. Chiar lângă hotel este o staţie de autobuz. Legăturile mijloacelor de transport în comun sunt bune, ceea ce înseamnă că poţi ajunge rapid la principalele atracţii ale oraşului.

Personalul de la Małopolska Centralna a fost amabil şi curtenitor. Au fost mereu foarte serviabili şi dispuşi să răspundă oricăror cereri. De asemenea, hotelul oferă camere exclusiviste pentru clienţii VIP. Aceste camere incluzi diagonale din marmură albă şi ferestre mari care oferă panoramă asupra oraşului.

Ca să fiu sincer, nu m-am aşteptat la atât de mult pentru aceşti bani. Am primit o cameră curată şi comodă, ceea ce îmi doream. Asta fără a menţiona că preţul a fost incredibil de mic pentru ceea ce oferea hotelul.

Concluzie

În concluzie, o cazare ieftină în Cracovia este o experienţă pe care n-o voi uita vreodată. La preţul de 45 de dolari pe noapte, am avut parte de un ceauş curat şi un serviciu excelent. Serviciile oferite au fost excelente şi vă recomand cu căldură acest hotel. Sper că veţi avea o cazare plăcută în Cracovia.

În conținutul acestui articol există link-uri afiliate, făcând clic pe ele veți fi redirecționat către Booking.com, Cartrawler.com, Getyourguide.com

Pe Telegram gasesti cele mai atractive oferte! VEZI OFERTE

Recenzii și opinii despre unitati de cazare ★★★★☆
4.2 pe baza recenziilor clienților 5368.

★★★★★
2491
★★★★☆
1986
★★★☆☆
621
★★☆☆☆
132
★☆☆☆☆
1986

Alte oferte de cazare

Acceptare?Utilizarea de cookies