Rezervări Hoteluri & Pensiuni – Noi îți oferim cele mai bune oferte de cazare!

La noi gasesti cele mai atractive, mai bune și mai convenabile oferte de cazare! 🎁

🥇Cazare ieftina Colibita – Rezervări Hoteluri & Pensiuni.

★★★★☆

Ofertele săptămânii

Închiriază mașina potrivită nevoilor tale. Oferim o gamă variată de autoturisme cu predare oriunde în România.

Cazare Ieftina Colibita: un colt relaxant si ieftin!

Recenzie vacanta Colibita

In vacanta pe care am petrecut-o la Colibita, am avut o variata experienta de cazare ieftina. Am ales locul din dorinta de a mixa relaxarea inconjuratorilor cu bugetul limitat pentru pensiunea pe care am petrecut-o.

Am ales cosaroafs.ro pentru a ne ajuta sa gasim cea mai buna oferta. Am gasit doua optiuni se potrivesc cu bugetul, si am ales sa stam la Pensiunea Colibita. Pensiunea pare destul de neinvitanta din exterior, in comparatie cu majoritatea locatiilor din apropiere. Datorita pretului ieftin, nu am fost prea surprinsi.

Uimirea a venit odata ce am intrat in incapere pe care am ales-o. Camera a fost mai mare si mai atragatoare decat ne asteptam. Totul a fost curat, iar cuverturile paturilor erau noi si confortabile. Privelistea era mai buna decat am vazut la alte locuri: am putut vedea apa Lacului Colibita si muntii in departare.

Sala de mese era si ea moderna, si personalul a fost amabil si solicitud pentru fiecare nevoi de-a noastra. Toata mancarea a fost excelenta si proaspata. Am incercat preparate traditionale din zona, care au fost foarte bine pregatite de catre stafful casei si foarte gustoase. Au fost, de asemenea, foarte flexibili in ceea ce priveste alegerea produselor din meniu, astfel incat sa se potriveasca nevoilor noastre.

In plus fata de guardul de mai sus, avem si activitati distractive in apropierea Pensiunii. Una din preferatele noastre a fost plimbarile in barca. Am fost transferati de la josul lacului la Capatul Este al Colibita, unde am vazut apusul, plus munti frumosi si lacul. A fost o experienta speciala si uimitoare.

Spre surpiza noastra, ne-am simtit la fel de bine cum ne-am simtit la alte locuri de mai mult de trei ori pretul pe care am platit aici. Am trimis acest mesaj ca un recomandare pentru cei care vor sa exploreze zona Colibita si incerce cazarea ieftina.

Concluzie

Ne-a placut cazarea ieftina la Pensiunea Colibita. Camera a fost curata, spatioasa si primitoare, iar un staff amabil si atent. Meniul a fost foarte gustos. Experienta placuta pe care am trait-o la pensiune a meritat fiecare ban pe care l-am platit pentru cazare si sfaturim pe oricine sa caute oferte de pret atractive la Colibita.

În conținutul acestui articol există link-uri afiliate, făcând clic pe ele veți fi redirecționat către Booking.com, Cartrawler.com, Getyourguide.com

Pe Telegram gasesti cele mai atractive oferte! VEZI OFERTE

Recenzii și opinii despre unitati de cazare ★★★★☆
4.2 pe baza recenziilor clienților 5599.

★★★★★
2616
★★★★☆
2071
★★★☆☆
623
★★☆☆☆
190
★☆☆☆☆
2071

Alte oferte de cazare

Acceptare?Utilizarea de cookies