Rezervări Hoteluri & Pensiuni – Noi îți oferim cele mai bune oferte de cazare!

La noi gasesti cele mai atractive, mai bune și mai convenabile oferte de cazare! 🎁

🥇Cazare ieftina Chitila – Rezervări Hoteluri & Pensiuni.

★★★★☆

Ofertele săptămânii

Închiriază mașina potrivită nevoilor tale. Oferim o gamă variată de autoturisme cu predare oriunde în România.

Cazare ieftină la Chitila – O vacanță plăcută pentru suma bună de bani

Gata cu economiile pentru noi vacanțe ieftine!

După ce am stat acasă pentru luni întregi din cauza pandemiei, am decis că e cazul să luăm ceva timp pentru noi. Ne-am așezat în fața laptopului și ne-am pus pe căutat vacanțe ieftine în destinații noi. Am găsit destinația ideală în Chitila, un oraș cu plimbări încântătoare, unde am putut găsi cazare ieftină. S-a dovedit că amândoi puteam petrece o vacanță frumoasă având la dispoziție o sumă de bani cuprinsă în bugetul nostru. Astfel, am închiriat o cameră la Hotel Belvedere pentru trei nopți.

Camera pe care am ales-o avea un balcon cu vedere la lacul Chitila, ceea ce ne-a încântat. Jucăriile copilăriei mele și câinii de plimbare ne-au însoțit pe toată durata vacanței.

Ne-am bucurat de micile excursii pe ulițele sălbatice și de zilele pline de odihnă. Chitila este singurul loc unde am putut merge și petrece o vacanță de neuitat, de calitate și în același timp să rămânem în bugetul stabilit.

Ne-am relaxat în holul hotelului privind peisajul și aproape uitând de pandemie. Pentru că partea cea mai frumoasă a hotelului Belvedere a fost serviciul de bucătărie care servea micul dejun, prânzul și cina în cameră. Ne-a făcut să ne simțim ca acasă, servea mâncăruri delicioase și era întotdeauna pregătit să ne acopere toate nevoile. Singura problemă a fost că, din cauza economiilor pe care le-am făcut la cazare, nu am putut savura niciun fel de băuturi alcoolice sau băuturi răcoritoare în timpul cinei.

Găsirea unui spațiu ieftin și confortabil în Chitila a fost într-adevăr o binecuvântare. Personalul hotelului a răspuns la orice întrebare sau cerere pe care am avut-o; au fost foarte drăguți și sociabili atunci când a fost vorba de informațiile de care aveam nevoie pentru a petrece o vacanță relaxantă.câș

Pentru noi, cazarea ieftină la Chitila a fost o experiență minunată și plăcută. Ne-am bucurat de prețuri foarte mici pentru camere mari și curate, de incinta hotelului renovată și îngrijită și de un personal grozav. Ne-am distrat frumos în fiecare zi și nu ar fi fost suficientă dacă nu am fi reușit să găsim această cazare ieftină.

Următoarea noastră vacanță o vom petrece din nou în Chitila, pentru că cazarea ieftină și peisajele create de natură ne-au cucerit!

În conținutul acestui articol există link-uri afiliate, făcând clic pe ele veți fi redirecționat către Booking.com, Cartrawler.com, Getyourguide.com

Pe Telegram gasesti cele mai atractive oferte! VEZI OFERTE

Recenzii și opinii despre unitati de cazare ★★★★☆
4 pe baza recenziilor clienților 4800.

★★★★★
1762
★★★★☆
1881
★★★☆☆
714
★★☆☆☆
118
★☆☆☆☆
1881

Alte oferte de cazare

Acceptare?Utilizarea de cookies